Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
,... pixelre hozzák az eredeti látványvilágot"
Hát, megfelelő CRT-emuláció nélkül ez a pixelre pontosság valójában visszalépést jelent a látványvilágot illetően.
-
Cythyel
senior tag
nekem az master system verziók hiányoznak, jobban szerettem mint a mega drive verziókat
-
Sliderxy
aktív tag
Ez egy klasszikus. Kis gyerekek a mozi után be vannak zsongva a játékért. Persze hogy van rá igény.
-
Cythyel
senior tag
grafikailag visszalépés ugye 16b -> 8b, de játékmenetileg bőven megfelelőek voltak
-
floatr
veterán
És sokan még a GTAV-Skyrim párostól vannak kibukva, hogy a sokadik bőrt húzzák le vele az emberről
-
woros
őstag
Az eredeti Sonic 1-ben nem lehetett Spin Charge-olni, ebben lehet, de ha jól emlékszem még az "original" módban is, ami így már nem original.
-
khron78
senior tag
válasz
Döglött Róka #4 üzenetére
Egyáltalán nem voltak gyengébbek. Az első rész például sokkal jobb játék mint a MD verzió, a zenét is beleértve.
-
Cythyel
senior tag
-
𝕍𝕀
friss újonc
Bennem azért hagyott rossz szájízt első látásra mert nagyon emlékeztetett a Mega Collection-re. A játékkal még nem játszottam, de ez biztosan tönkreteszi a megikus kolleksiunus népszerűségét. De nem akarom szídni csak szeretem a mega kollekciót.
Szabad országban élek, szabad hülyének lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kell-e nekünk egy újabb klasszikus Sonic gyűjtemény? A kérdés jogos, a Sega azonban ezúttal frappáns választ adott a kétkedőknek.
- UMAX VisionBook 10A SIM kártyás dobozos garanciális tablet AkciÓÓ!
- Razer Viper Ultimate & Dock Vezeték nélküli gamer egér Fehér Eladó
- Fujitsu Lifebook E548, 14" FHD IPS, i5-8250U (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB SSD, 4G LTE, gar
- Dell Latitude E7470 27% ÁFA, 14" HD, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, gar
- Új GTA v3. Gamer Pc i5-11400F/GTX 1660 Super/2x8Gb 3200Mhz DDr4/ 256Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 650W
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest