Új hozzászólás Aktív témák
-
𝕍𝕀
friss újonc
Bennem azért hagyott rossz szájízt első látásra mert nagyon emlékeztetett a Mega Collection-re. A játékkal még nem játszottam, de ez biztosan tönkreteszi a megikus kolleksiunus népszerűségét. De nem akarom szídni csak szeretem a mega kollekciót.
Szabad országban élek, szabad hülyének lennem.
-
Cythyel
senior tag
-
khron78
őstag
válasz Döglött Róka #4 üzenetére
Egyáltalán nem voltak gyengébbek. Az első rész például sokkal jobb játék mint a MD verzió, a zenét is beleértve.
-
woros
őstag
Az eredeti Sonic 1-ben nem lehetett Spin Charge-olni, ebben lehet, de ha jól emlékszem még az "original" módban is, ami így már nem original.
-
floatr
veterán
És sokan még a GTAV-Skyrim párostól vannak kibukva, hogy a sokadik bőrt húzzák le vele az emberről
-
Cythyel
senior tag
grafikailag visszalépés ugye 16b -> 8b, de játékmenetileg bőven megfelelőek voltak
-
Sliderxy
senior tag
Ez egy klasszikus. Kis gyerekek a mozi után be vannak zsongva a játékért. Persze hogy van rá igény.
-
Cythyel
senior tag
nekem az master system verziók hiányoznak, jobban szerettem mint a mega drive verziókat
-
VIC20
őstag
,... pixelre hozzák az eredeti látványvilágot"
Hát, megfelelő CRT-emuláció nélkül ez a pixelre pontosság valójában visszalépést jelent a látványvilágot illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Steam Deck LCD 256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet