Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomorrow-tec
csendes tag
Ez szép és jó hogy a fejlesztől foglalkoznak a régebbi gamekkel is és nem csak az újakra figyelnek oda, de azért szerintem ez pofátlanság hogy újra pénzt kérnek érte azoktól is akik már megvették egyszer, főleg hogy nem olyan nagy mértékű a változtatás...
-
etohun
aktív tag
csak szerintem néz ugyanúgy ki, mint eredetileg a hd texture pack után?
-
nonsen5e
veterán
Hát ezt a Squaret nem értem. Egyik újrakiadást kiadják teljesen jó és nagyonnyomott áron, másikért meg egy "vagyont" kérnek.
-
Ez a játék sose volt jó, pár küldetés után erre jutottam. A járművek irányítása pocsék enyhén szólva is. Márpedig egy ilyen sandbox világban pont az a jó, hogy lehet száguldozni. Legalábbis én azt szeretem bennük.
-
Diopapa
addikt
Adhatnák olcsóbban annak, akinek megvan az eredeti. (lásd még Deus Ex)
-
törölt tag
Zseniális a játék, de sajnos már a HD DLC-vel sem futott kellő sebességgel, úgyhogy ezt skippelem.
-
marquuard
veterán
A jármű kameranézete továbbra is csapnivaló. Tény, hogy szebb lett a grafika, de amúgy sem egy etalon játékról van szó.
-
Nexus999
csendes tag
Szinte semmiben nem változott, semmi értelme nem volt újra kiadni.
-
GeryFlash
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
-
asvald
senior tag
szal , megint magasabb gépigényt kreáltak egy amúgy szar játéknak?!
-
haxiboy
veterán
Én nem játszottam az elődjével, de hamarosan sor kerül rá, már beszereztem, telepítettem, csak 3-4 hónap gép nélkül = Van mit bepótolni
-
Klikodesh
senior tag
Nekem tetszett az eredeti, a kuldestest nyujto kiegeszitok is jol sikerultek. Fontolgattam hogy megvegyem ezt de eleg negativ volt a visszajalzes ezzel kapcsolatban, ahogy latom szinte semmit nem nyujt az eredetin felul ha mar megvannak a dlck.
"Ha van a játéknak hibátlan pontja, hát az a környezet, Hongkong titkokkal és különleges élményekkel teli városa."
Ez volt ami engem igazan zavart az eredeti jatekban mert a varosnak nem sok koze van Hong Konghoz sajnos.
Varom a folytatast addig remelem silerul talalniuk egy terkepet hong kongrol, vagy meg jobb esetleg ellatogatnak oda a fejlesztok.
-
xtremez
aktív tag
Én örülök ezeknek az újra kiadásoknak és még azt is el lehet nézni, hogy minimálisan újítják fel őket, de az hogy nem bírja tartani a sebességet az elég nagy pofátlanság. Ezzel a játékkal csak annyira törődtek, hogy elinduljon az új konzolokon.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"a vásárló pedig általában kedvező áron juthat hozzá valamely közkedvelt játék újabb, kicsit feljavított, kicsit kibővített kiadásához."
Ja, 15 ezer forint, köszihelló. Kb. 4-5 ezer forintot érne meg (mint pl. a Metro 2033 Redux) – mindezt úgy mondom, hogy az "eredetivel" nagyon sokat játszottam X360-on, és nagyon tetszett; de ezek a teljes árú újrakiadások rettenetesen felidegesítenek, legalább valami trade-in lenne ezekre...
-
gianni85
veterán
óóó az autós kamerán igazán javíthattak volna. Azt leszámítva nekem tökéletes volt a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Viszatérünk Hongkongba egy újabb körre, de sajnos nem első osztályú járattal - Wei Shen dicsfénye már kicsit megkopott.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Politika
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest