Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
Az előző generációra is tömegével adták ki a korábbi sikerjátékok HD-nak nevezett változatait. Úgyhogy ez nem csak most lesz trend.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
BomiBoogie #16 üzenetére
Ja, az akciójelenetek egyértelműen John Woo munkái inspirálták (lásd még: Stranglehold), a sztori meg az utóbbi 10-15 évben nagyon felkapott hong kongi-kínai zsaru akciófilmekből vesz át elemeket, mint például Szigoróan piszkos ügyek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Nem rég kezdtem el újra kijátszani.
Vannak benne jó dolgok (közelharc, történet, megjelenési időhöz mérten a grafika sem rossz), viszont van pár dolog, amihez képest még a San Andreas is next gen:
- vezetés eléggé bénácska (minél gyorsabb a kocsi, annál idegbetegebben fordul)
- AI inteligencia nulla (pl. adott helyen megverendő embereket nyugodtan halálra lehet gázolni, meg se próbálnak kiszedni a kocsiból, inkább aláugranak)
- túlzásba vitt filmes elemek (autós üldözés közben másik kocsi kerekének kilövése hatására az felrepül a levegőbe, 4 golyótól felrobban az egész)Ettől függetlenül kellemes játék, amíg tart a sztori benne, leköti az embert a hibái ellenére.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Hunzoza
csendes tag
Pc-n anno végigtoltam, és érdekes elképzelések voltak benne(harcrendszer,a keleti világba ültetés stb.) üde színfolt volt az akkori felhozatalban. Azt azért leszögezném, hogy elég sokat beszélnek kantoni nyelven és elég zavaró lehet a váltás akár mondaton belül is. A szinkronhangok meglepően jók voltak.
Az új kiadástól nem várnék túl sokat, 1:1 arányú pc port lesz ahogy a cikkben is említve volt ez szinte garantált, de így is jól fog mutatni majd a xbox360/ps3 verziókkal összehasonlító videókban.
[ Szerkesztve ]
-
Ennek szívből örülök, mert nekem kimaradt a pc-s korszakból, és elég jókat hallottam róla.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem vagyok eddig elájulva a konzolok címektől, kb. 5-ből 4 egy már korábbi genre vagy PC-re megjelent játék portolása.
Ezzel nem fogják a pécéseket átcsábítani...
Ezt most nem flémnek szánom, volt PS4-em pár napig, aztán visszatértem a PC-hez, és várom, hátha kiforrnak a konzolok, mert helytakarékosságban, kényelemben jobb lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ja, hogy csak az sikeres szerinted, ami egy év alatt hoz 3-4 milliárdot? Szerintem hagyjuk a témát inkább.
GTA 5 eladásaival nemhogy a Sleeping Dogs, de nagyon más sem tud versenyre kelni, úgyhogy bármivel hasonlítgathatod.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
GTA 5? PC-n? Penge vagy.
Senki egy szóval nem mondta, hogy jobb, mint a GTA 5, mert nem jobb, ettől függetlenül nem egy rossz játék. Az, hogy neked ilyen beszűkült világod van, szerencsére másra nem vonatkozik, ráadásul úgy fikázol valamit, hogy csak a prológusig jutottál? Mosom kezeim.
Lehet, hogy minden tud profitálni, még egy Colonial Marines is, ettől függetlenül nem lesz minden jó játék.[ Szerkesztve ]
-
alldaybig
tag
szembe állítom a gta 5-tel, PC-n próbáltam, a prologue/tutorial közben alt-f4-ig jutottam
minden tud profitálni ma már, pláne ha kiadják nexgenként, és ez még csak a kezdet, más kiadok is szórják majd ki a kakijukat a nextgen konzolokrajó akkor gyenge próbálkozás volt tőlem, menj és farmold tovább a wn8 ratinget
[ Szerkesztve ]
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
alldaybig
tag
Nana... "átdolgozzák, majd újra kiadják sikeres játékaikat " ... sikeres? XD
annyi jó ebbe a játékba, hogy a watch dogs gagyibb
[ Szerkesztve ]
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
-
Bad Pritt
félisten
Milyen fasza játék ez a Sleeping Dogs, atyaisten... Ráadásul ez a trailer hozzá mekkora királyság volt.
Kíváncsi leszek, mennyire dolgozzák át a grafot, ráférne a polírozás.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ubran
tag
Lassan bankot kell rabolni oktober kornyeken, annyi minden jon
-
Gomez86
őstag
"A leírás szerint "a programot totálisan újraépítik az új generációra", ami valószínűleg azt jelenti, hogy a PC-s változat nagyobb felbontású textúrái és feljavított grafikai effektjei kerülnek az aktuális generációra."
Pont ezzel promózták az új konzolokat, hogy seperc alatt kávészürcsölgetés közben portolsz ide-oda, nem? Mert akkor ez valamilyen szinten megvalósulni látszik...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Amazonon felbukkant a Sleeping Dogs speciális változata az aktuális konzolgenerációra, úgy látszik tényleg trend lesz az újra kiadásokból.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest