Hirdetés

2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Lord Myn


Lord Myn
(senior tag)

Nekem nagyon bejött! :C

Mondjuk én imádom a retró játékokat, hiszen azokon nőttem föl. A Shenmue-ra még a Dreamcast-os új korszakában írigykedtem nagyon, mert akkoriban PC-n nem vagyon volt hasonló (alapvetően kalandjátékos vagyok és akkoriban pont a "gyászkorszak" volt), talán csak a Quantic Dream-es Omikron-nal volt némi hasonlóság. A 2000-es években NullDC-n próbálkoztam a Shenmue-val, de nagyon nem volt az igazi, mert sokszor fagyott, illetve nem tudtam menteni benne. Így most nagyon örülök, hogy végre van PC-re!

Viszont üröm az örömben: A Shenmue I. része, miért nem megy Intel HD 4xxx-es és régebbi szériákon? Ilyen van a hurcis laptopomban és így a II. résszel kellett kezdenem, ami tökéletesen fut a HD 4400-esen, de az első rész nem... :F Remélem lesz rá patch vagy workaround, mert az első rész hangulata nekem is egy kicsivel jobban bejön (persze nagyon jó a második is!).

Illetve egy kérdés: nem tudja valaki, hogy az Outrun-ban mivel kell sebességet váltani? (Billentyűzettel játszom) Egyszer már sikerült véletlenül valahogy megcsinálni, de utána soha többet, így még az első checkpoint-ig sem jutok el... :O

"War does not determine who is right - only who is left."

(#2) sati


sati
(PH! addikt)

Köszönjük a tartalmas cikket! :R
A retro.land legyen veletek minden checkpoint-nál! ;]

[ Szerkesztve ]

(#3) Fitzgerald


Fitzgerald
(PH! kedvence)

Én általában irtózom a japán játékoktól (ez alól kivétel a Silent Hill 1-2, az MGS-sorozat, és a Shenmue), de a Shenmue az egyik örök kedvencem. Még emlékszem amikor megjelent DC-re, hatalmas volt a hájp körülötte. Már Androidon is nyomtam DC emuval vagy 5 éve az elsőt.
Ezt meg ha jó áron látom majd valahol, akkor beszerzem azért pécére, akármilyen szar is az irányítás.

[ Szerkesztve ]

(#4) laposonly11 válasza Lord Myn (#1) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

Jajj, csudajó játék ez! :) Remélem PC-n is megoldották hogy átvihető az XP és betanult karate mozdulatok, az első részből a másodikra, ahogy DC-n, hogy ne kelljen a második részben mindet a legelejéről kezdeni!
Az Omikronnal meg az a baj, hogy iszonyatosan bugos, mert nem csinálták meg rendesen! Én DC-n kezdtem el vele játszani, de olyan súlyos bugok voltak a sztoriban, hogyha nem csináltál meg valami kötelező dolgot, vagy nem szereztél be valami fontos valamit, és nem is lehetett visszamenni megcsinálni a kihagyott feladatot, akkor úgy kiakadt a játék a sztorivonalon, hogy a legelejéről kellett kezdeni az egészet! Én vagy 5 ször futottam neki újra, meg újra de már elegem volt!
Outrun, zongorázd végig a billentyűzetet! :DDD

???

(#5) logitech1


logitech1
(tag)

Köszi a cikket jó tudni,hogy kijött PCre. :R

Ha rád írok ,legalább egy igennel vagy nemmel válaszolj.Köszi🌴 🌴 🌴 🖕🏿.🌴 🌴🔊🎧⏯📼👇( ͡°Ĺ̯ ͡° )☀️📖🍹🌴 🌴 🌴(つ ͡ꈍ ͜ʖ̫ ͡ꈍ )つ

(#6) laleh


laleh
(PH! addikt)

Megfogott a hangulata, nagyon jó lett.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garainciális ügyintézés törött , ázott is!

(#7) Skynet258


Skynet258
(PH! kedvence)

Amikor megjelent akkor DC-n toltam, epic volt. Most néztem róla videókat, és köszi, ez akkor nagyon nagyot ütött, nem akarom elrontani az emlékeket. A harmadikkal mindenképp teszek egy próbát bár (nem tudom ugyan megmondani miért) de tartok tőle valamiért, hogy nem lesz olyan mint amit várok...

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: http://androtech.hu

(#8) Jinxb1rd


Jinxb1rd
(őstag)

Én emiatt a játék miatt akartam DC-re váltani PS-ről, aztán megtudtam a hírt, hogy a DC-nek annyi. De rohadtul örülök, hogy megjelent PC-re, most végre akár kitolhatom. :R

Mondjuk biztos nem 40 euroért...

[ Szerkesztve ]

Ha designert vagy webfejlesztőt keresel, írj rám!

(#9) Lord Myn válasza laposonly11 (#4) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

Megoldották, a II. rész menüjében ott az opció (kell hozzá egy I. rész kimentett állás). :K

Csak én, mint írtam, a második résszel kezdtem és nem hiszem, hogy elölről fogom már kezdeni.

Egyébként megvannak a gombok az Outrun váltáshoz: Q (hi) és R (lo) (de hülye helyen vannak, mondjuk át lehet konfigurálni). Negyedik szakaszig el is jutottam benne (és elő is jöttek az emlékek, hogy én mennyi húszast dobtam be anno a nyugati pu-n lévő árkád gépbe :DDD ).

#Skynet258: Most néztem róla videókat, és köszi, ez akkor nagyon nagyot ütött, nem akarom elrontani az emlékeket.

Tele vagyok szebbnél-szebb grafikájú AAA kategóriás játéokkal, még is amióta megjelent, szinte csak ezzel játszom az integrált GPU-s kis laptopomon. Mondjuk én néha DOS-os játékokat is előveszek...

[ Szerkesztve ]

"War does not determine who is right - only who is left."

(#10) laposonly11 válasza Lord Myn (#9) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

"Tele vagyok szebbnél-szebb grafikájú AAA kategóriás játéokkal, még is amióta megjelent, szinte csak ezzel játszom az integrált GPU-s kis laptopomon. Mondjuk én néha DOS-os játékokat is előveszek..."

Pontosan, hiába nyomják az arcunkba a legújabb füst, fény, árnyék effekteket, mégiscsak a játékmenet, és a jó sztori tartja ott az embert a képernyő előtt!

???

(#11) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Kipróbáltam, de nem volt elég erős bennem a nosztalgia, így töröltem az egészet tíz perc után. :) Egy borzalom az irányítás.
Hátha kiadják a Dreamcast-es Ecco the Dolphint is pc-re. Annak jobban örülnék... :)

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#12) Lord Myn válasza GodGamer5 (#11) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

Nem tudom mi baja van mindenkinek az irányítással... WASD+egér kombó előtt is volt élet. Nekem pl. teljesen jó, hogy a laptopon ölben is tudom játszani, nem kell hozzá egér.

"War does not determine who is right - only who is left."

(#13) laposonly11 válasza GodGamer5 (#11) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

De most komolyan, ugye nem billentyűzettel akartok játszani egy konzolos játékot?! :Y
Joypad a te barátod kislány, és nem ez nem szexuális segédeszköz akar lenni, hanem a lapos kontroller hivatalos neve, pont az ilyen emulált és konzolos játékokhoz, esetleg autóversenyekhez! :K

[ Szerkesztve ]

???

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.