Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dany007


Dany007
(veterán)

Heh, pedig szerintem ütős volt az a rajzfilmszerű grafika.
Remélem valami új hülyeséget találnak ki.
Elvégre ha simán a '7köznapi' grafikára alapoznak, akkor nagyon magas a léc, mert mindenki majd a Crysishoz, meg Cod-hoz meg ilyenekhez hasonlítja majd akaratlanul is.
A rajz grafikát is lehetett volna még turbózni, az adott egyfajta feelinget.
Meg ennél a játéknál nem a grafika volt az elsődleges. Inkább a hangulat és a látványvilág...
Hajajj mennyit küdtük a SS2-t betépve :D Mekkora fless volt :D

(#2) Eugene Roe válasza Dany007 (#1) üzenetére


Eugene Roe
(senior tag)

Hiába hasonlítgatják, ha én személy szerint magasan teszek arra az "über" grafikára... :U

AvP sem Crysis mégis sokkal jobban tetszik már most, ez éppen olyan mint a Duke Nukem: Forever - megvették volna 2 évvel ezelőtti grafikával is :)) egyébként sincs olyan gépem, hogy Crysis menjen 80fps-sel maxon... :P

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#3) sz.mich


sz.mich
(tag)

Én csak azt nem értem igazán, hogy miért fektettek energiát az első, két részes epizód feltupírozásába ahelyett, hogy a 3. epizódot készítették volna el. Nekem ezidáig megvan az összes rész még a gold edition is, ezért én aki ismeri a pályákat mint a tenyerét csak rókabőrnek tudom tekinteni a HD-ket.
Viszont nagyon várom már a 3. részt. Hülyeségből remélem nem lesz hiány. :)

Csak kp., az ár fix.

(#4) Yutani válasza sz.mich (#3) üzenetére


Yutani
(nagyúr)

Megnéztem és elkezdtem játszani a First Encounter HD-t, ami tetszik, de valahogy nem tud úgy lekötni, mint ahogy azt vártam volna. Remélem a 3. rész megint valami nagy hangulatos odab@szás lesz!

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#5) sz.mich


sz.mich
(tag)

Egyébként nem tudom mit gondolt a Croteam, hogy rövid idő alatt kiadja a két HD-t aztán meg a 3. epizódot. Bár igaz, nincs semmilyen adatom mennyit adtak el eddig meg aztán az is igaz, hogy a csapat alapelve a szórakoztatás de ha belegondolunk kicsit sokat kéne lecsengetni a pénztárnál ha az összeset fel kívánjuk tenni a polcra - ami de jó lenne.

Na mindegy, ők tudják, jövő évben viszont sok jópofa játék fog napvilágot látni, de mint Serious Sam fanatikus biztosan a 3. rész is a polcomon fog landolni.

Csak kp., az ár fix.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.