- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részemről közepes fokozaton 27 órámba telet mire végig vittem . Nem mondom pár évvel öregebb lettem a végére .
Az elején amennyire nem tetszet a sok párbeszéd a végére annyira kívántam hogy legyen , hisz ahogyan haladunk előre a játékban egyre több karakteret, barátot és ellenséget szerzünk és ismerünk meg és annál több a sztori tartalma is.
Maga a pályák és a környezet és az ellenségek igen csak ingerszegény és ismétlődik csak más színben és aspektusból találja a játék .
Várom a folytatást ha lesz és a fentebb irt hibákat ki javítva lesz, de hasonló történettel ami ilyen szinten velős , bármikor szívesen fogadom.
Ide társítani a Nier Automatát is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Vig Zsolt
tag
Kipróbaltam én is , jó lenne de ez a sok párbeszédes rész nekem se tetszik....
-
dreampage
HÁZIGAZDA
-
Mike
veterán
pedig reméltem hogy pont te élvezni fogod ezt, és most egy kicsit meg is ijedtem, hogy nem jó a játék, pedig kinéztem, és nem a harc miatt.
a hosszú párbeszédekről a SAO fatal bullet jut eszembe, ott a játék elején másfél órán át beszélgettek, szerintem ott a többség feladta -
GodGamer5
addikt
Kipróbáltam, de nagyon nem jött be.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Demót nem próbáltam, de minap belenéztem egy streambe, hogy menet közben milyen is, de valami 10 percen keresztül ment ez a "fájdalmasan lassú, állóképes párbeszédek", szóval el is kapcsoltam. Nem értem a japánok miért erőltetik ezt még mindig. Engem kifejezetten szokott érdekelni a játékok története világa, de nem ebben formában kéne azt már adagolni.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest