Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeti78

    senior tag

    Első tapasztalatok a 4.1.1-ről. ( Most töltöm le a 4.1.2-őt )

    Úgy veszem észre, hogy sokkal jobb a memória kezelése, mint az ICS.-nek, több a szabad ram, kicsivel mintha gördülékenyebb lenne a rendszer. Ami még érdekes, hogy a wifi jel erőssége is sokkal jobb, mint előtte volt ( legalábbis a kijelző szerint ) .

    Olvastam itt feljebb " auto run killer-ről ", fagyasztásról.

    Ezekről a task killer appokról mindenkinek más a véleménye, van aki szerint felesleges, van aki szerint szükséges. Részemről úgy gondolom, hogy 2.1; 2.2; 2.3 rendszer alatt még lehetett értelme, főleg az ekkortájt még nagyon kevés rammal rendelkező készülékeknél, de nálunk szvsz. már tök felesleges, ráadásul egy ilyen app is lehet éppen memóriazabáló, stb., magyarul több a kár vele, mint a haszon.

    Itt egy érdekes cikk a dologról, ajánlom mindenki figyelmébe: Android memória kezelése

    A fagyasztás persze jó dolog, amire a gyári romoknál van leginkább szükség, hogy a sok, számunkra feleslegesen felpakolt gyári app ne fusson a háttérben, de mégsem dobja ki őket az ember a kukába, csak fagyasztja. Ennek több előnye is van a törléshez képest..... Én ezt használom, nagyon szépen teszi a dolgát, és egyszerű, mint egy faék: App Quarantine ( Természetesen root szükséges a használatához! )

    Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásom, remélem a még nem android profiknak nyújt egy kis segítséget.... :)

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Tab2 CM. 4.2.2

Új hozzászólás Aktív témák