Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs0102

    senior tag

    Hátha valaki azért lép be mert tájékozódik ki mennyire, hogy van megelégedve a telefonnal mert vásárlás előtt van néhány szót írok így kb 3 heti használat után.
    Honor 8 után szerettem volna egy előlapi biometrikus azonositos telefont. Aki azt gondolja mint én hogy majd az írisz meg face unlock megteszi ... Hát felejtős... Olyan hogy a telefon lent van az asztalon és csak feloldanád a telefon felemelése nélkül felejtős.. Lehet fölé hajolgatni de vicc... Nem vált ki egy előlapi ujjlenyomat olvasót. Ebben még szintén van hova fejlődni samsungéknál mert az ujjlenyomat feloldás is lassabb mint az előző telefonon.
    Bixby gomb nem állítható át semmi másra..vicc. Napi munkámban jobb lenne pl számológépre lehetne állítani. Külső app meg tudja oldani amolyan kényszer megoldásként de ott előfordul hogy előbb indítja a bixby t utána a számológépet..nem túl szép és röccenésmentes megoldás..
    Elözö telefonon fluidabb volt a rendszer.
    Akku kb annyit bír mint a H8 (ez sima S9)
    Hajlított kijelzőnek nem látom értelmét, jól néz ki meg minden csak nem hasznos, megfelelő védelmet is nehéz rá találni. Világító szélek kb 2x körbefutnak ha jön értesítés és annyi...ezzel pedig az értesítési ledet is lehetett volna helyettesíteni, elég pofás lett volna, kihagyott ziccer.
    Hangszórók nagyon jól szólnak mobilhoz képest, kiváló.
    Csúszik ez is mint a vizes szappan, de a H8 után ez nem újdonság.
    Bluetooth kezelés kiváló itt pl nincs olyan mint a h8nál, hogy bluetoothot magától kikapcsolja...
    Amiért én váltottam a napfényben való kijelző láthatóság, és a kamera éill. videóképességek. Ezek abszolút élmezőny és összességében megérte váltani, de a fent felsorolt hiányosságok azért bosszantóak.

Új hozzászólás Aktív témák