Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz Mark023 #8898 üzenetére

    Én nem vagyok abban biztos, hogy a gyomlálástól kevésbé merül, de lehet.
    Amiket tiltottam:
    Google app-ok azon része, amiket nem használok: Drive, Hangouts (Onedrive-ot és messengert használok), Fotók, Játékok...
    A beállításokban a fiókok menüpontban állíts a szinkronizáción úgy, hogy még kényelmesen naprakész legyél, de ne szinkronizáljon mindent azonnal (Push). A beállításokban a Google pontban én elég sok mindent tiltottam, többek között a folyamatos hely naplózást (talán ennek tényleg van értelme). Ezen kívül kikapcsoltam az irányelvek folyamatos frissítéskeresését és a folyamatos backup-olást a Mentés és visszaállítás pontban. Kinyomtam a lépésszámlálót, csak pulzust szoktam mérni sport előtt, után. Még egy-két app-ot töröltem ami alapból rajta volt. Bőven lehetne mit gyomlálni, de szerintem nem ezen múlik (nagyrészt, tehát max. 1-2%-ot spórolsz, azért meg felesleges a szopás).
    Régebben, amikor S2-m volt, azt szétrootoltam, flash-eltem, mindenféle CM volt rajta, hasított még 3 évesen is. :D Na ott szinte mindent töröltem root hozzáféréssel, csak a kijelző merítette. :D De ez az S7 már egy komolyabb dolog, rootolni egyelőre nem fogom, plusz nekem tényleg bevált üzemidőben. Ezelőtt egy A5 2015-öm, Lumia 930-am volt, az A5 nem volt rossz üzemidőben, a 930 szimplán szar volt, feleennyit tudott kb. üzemidőben.

    Párszor lementettem nap végén az s7 üzemidőket, felrakok majd párat, plusz a letiltott app-okról, de mondom, szerintem inkább a szinkronok ritkításával, felesleges szinkronok kikapcsolásával lehet spórolni sokat, illetve azzal, ha kikapcsolod a netet akkor, amikor nem használod a telefont.

    (#8910) 600700: Azt ne felejtsd el, hogy ez a sima S7 topik, neked pedig Edge-ed van, lehet, hogy a sima S7 nem jobb üzemidőben a 6s-nél, én nem tudom, iphone-t csak ritkán használok, akkor se hosszan, nekem nincsen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák