Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sasskent

    csendes tag

    Az S7 Edge birtokba vétele után átrágtam magam az S8 és S9 leírásán. Úgy látszik, az egyetlen előnyük a Dex. Jó is a Dex, de hagynám még fejlődni. Az S9 dokkja jobban tetszik, mint az S8, de nem tudok elképzelni olyan szituációt a való életben, hogy rendelkezésre álljon minden periféria, képernyő, billentyűzet, egér, esetleg ethernet, és mindezt előkészítsem, anélkül, hogy notebookot vinnék magammal. Tartok tőle, hogy a Dexet senki sem használja. Ha tényleg nekilátnék dolgozni, írni rajta, időnként komoly bosszút állna rajtam, hogy nem Windowst használok Másfél egy kétórás film alatt biztos elővenném a mobilt, hogy megnézzek valami apróságot a neten, akár a filmmel kapcsolatban, vagy fogadjak egy hívást. Ezalatt a többiek jogosultak tovább nézni a filmet, úgyhogy inkább ne a mobilomat használjuk a nappali nagyképernyőjén.

    Valaki tubeon Nokia készüléket használ a Dexszel. Lehet, hogy az S7 is elbírná egy micro usb - usb C átalakítóval. Próbálta már valaki?

    Ahol értelmét látnám a Dexnek, de csak az S9 flat kliensével, az a tablet kiváltása. Időnként, ha több idő van, pl vonaton, szállodában, ágyban, sokan átváltanak iPadre, tabletre. Jobb lenne a mobil képességeivel és információhalmazával átváltani nagyobb kijelzőre. Ehhez látnám értelmét egy kábelkupac nélküli, 10-12 colos kijelzővel egybeépített, pehelykönnyű Dexnek. Hordozható külső kijelző létezik most is, de egy Powerbank és két kábel már sok a boldogsághoz.

    Máskülönben találóan jegyzi meg és érzékelteti a tesztelő, hogy nincs értelme váltani S7 Edge-ről S8-ra vagy S9-re.

    Amitől el vagyok hűlve, az a szövegfotó. Ilyen pontos, jó minőségű szövegfotókat még nem láttam, amiket az S7 Edge készít.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák