2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#801) Pano válasza Drughi (#800) üzenetére


Pano
(őstag)

Amerikából rendelve nem vágnak rá vámot + ÁFÁ-t?
Én Spigen tokot nézegettem, de a tok ára, plusz szállítás átszámítva 7.000 Ft körül jön ki. Erre még fizessek 27% áfát pluszba. S ebből csak 15$ maga a tok ára, inkább ott rohadjanak el, hogy ennyi adót fizessek egy tok után:D

[ Szerkesztve ]

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#802) Drughi válasza Pano (#801) üzenetére


Drughi
(őstag)

Semmit, volt most akció is, meg 2$ kupon, így 16.99$ re jött ki, 5 munkanapos szállítással.

(#803) ollie válasza Pano (#801) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

22 dollárig asszem semmi nem jön rá, a felett áfa, annak talán 200 usd a határa, onnan meg vám is.

***

(#804) Pano válasza ollie (#803) üzenetére


Pano
(őstag)

+(#802) Drughi

Köszi!
Nem rendelek, átesik a határértéken. Annyira meg nem jó tok, hogy kipengessek érte egy tízest.

[ Szerkesztve ]

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#805) Pano


Pano
(őstag)

No, írok egy amolyan "Samsung jó dolgai" HSZ-t is, hátha segít a későbbi idetévedőknek.
Olyanokat írok ide, amik nekem tetszenek.

Szolgáltatások:
- Samsung felhő, 15GB - Híváslistát, üzeneteket, beállításokat, jegyzeteket stb lehet normálisan felhőbe menteni. Jobb, mint a Google-féle szerintem.
- Ingyenes 100GB Onedrive felhőtárhely két évre.
- Hívásazonosító adatbázis: Bejövő ismeretlen számnál ellenőrzi, hogy az SPAM vagy csalókhoz tartozik-e. Valamit ha ismeretes kihez tartozik a szám, azt is kiírja. Nagyon szeretem, mert sokszor volt az, hogy nem ismertem a számot, de lekérte csörgés közben és kijelezte például melyik céghez tartozik.
- Samsung böngészője is egyre jobb, reklám blokkolás frenetikus, kényelmes felület. Sajnos a Chrome adattömörítése https oldalak alatt nem működik, így kb majdnem hogy értelmetlen azt használni.
- Smart Lock - nagyon kényelmes, hogy a megadott tartózkodási helyeken nem kell PIN kóddal vagy ujjlenyomat feloldással bíbelődni, de ha kimozdulok munkahelyről, otthonról védve vannak ezekkel.
- Ingyenes terméktámogatás chat felületen, akiket bármikor elérek, gyors, nem váratnak, nem kell zenét hallgatni, meg nincs hívása fontos számunkra stb.
- Olyan probléma van technikus távolról vezérelve körül néz a telefonon.
- Prémium garancia (ezt már a 2015-ös A5 telefonomon is kipróbálhattam. Kiküldték a futárt, az adott egy cseretelefont [akkori A3-at], elvitték, kicserélték a telefont és futárral vissza. Szállítással együtt volt három munkanap)

A többit nem említem, azt mindenkit tudja: por és vízállóság stb. Meg biztos van más is, hirtelen ezek jutottak eszembe.

Igen, biztos lehet más appokkal pár dolgott kiváltani, de nekem tetszik, hogy ezek már alapból, rendszerhez optimizálva megkapom.

[ Szerkesztve ]

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#806) #79979520


#79979520
(törölt tag)

No,2.5 évnyi S5+ után beújitottam egy A8-ba.(mostmár csak egy audi A8-as hiányzik. . .😉)

(#807) KengelRoland válasza Pano (#805) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Sok apró dolog van ami kimaradt és igazából csak a mindennapi használat során vesszük észre. Pl eddig csak a samsungnál vettem észre, hogy:

- A wifi hálózatnál kikapcsolható az automatikus csatlakozás ugyanúgy, mint PC-n. Engem rettentően idegesít pl mikor megyek valahova és feldobálja a wifi beléptetés képernyőt csak azért, mert fél éve egyszer használtam a hálózatukat. Samsungnál ez kikapcsolható, de attól még nem felejti el a hálózatot.

- Billentyűzet. Swype írásnál mikor beírunk egy szót amit a szótár ismer, de azt további toldalékkal bővítenénk, akkor nagyon idegesítő, mikor más billentyűzetek (pl google vagy más márka saját billentyűzete) odatesz a szó után egy szóközt. Mert akkor vissza kell lépni kitörölni a szóközt és úgy odatenni a toldalékot. A Samsung billentyűzeten viszont kikapcsolható az automatikus szóköz. Így beírjuk az alap szót, majd simán mellé írhatjuk, hogy nak nek meg amit csak akarunk.

- A multifunkciós vágólap. Ez is van a Samsungban, kevés márkában láttam.

- A Samsung böngésző az azon túl, hogy reklámblokkolót tudsz telepíteni, de követésvédelem is van benne és az előugró ablakos videó is nagyon szuper. Igazából nem is értem, hogy miért használják a Chromeot emberek.

Ilyen apróságok százai miatt tényleg jó a Samsung. De ezeknek meg is kéri az árát. És nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy azért a Samsung szeret spórolni a hardverrel.

Egyébként azt tudnod kell, hogy az a hívásazonosító adatbázis belőled is táplálkozik. Tehát ha használod, akkor a te adataidat is kinyeri és abból segít másokat. És ez nem biztos, hogy olyan nagy előny.

Az Onedrive-ot meg hagyjuk. Képzeld el, hogy telipakolod a 100 giga tárhelyet. Amikor letelik az a 2 év, akkor azt se tudod hirtelen hova kapj. Egyébként szerintem a google drive jobban kezelhető. Hiszen pc-ről is hozzáférsz. A samsung felhőhöz meg nem.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#808) manokaki válasza KengelRoland (#807) üzenetére


manokaki
(őstag)

" A Samsung böngésző az azon túl, hogy reklámblokkolót tudsz telepíteni, de követésvédelem is van benne és az előugró ablakos videó is nagyon szuper. Igazából nem is értem, hogy miért használják a Chromeot emberek. "

Ezt feltenném egy nagy Android forumon , mert 100%-ban egyet értek vele , minden telefonra ez a böngésző kellene , de mondjuk már végre ingyen lelehet tölteni a Google Play-ről !

[ Szerkesztve ]

(#809) Pano válasza KengelRoland (#807) üzenetére


Pano
(őstag)

Örülök, hogy te is leírtad azt amit látsz :)
Hasznosak az ilyen HSZ-ek, mert sokan sajnos úgy is használják évekig a telefonjukat, hogy egy csomó funkció létezéséről nem is tudnak, így hogy írunk róluk lehet tudomást szereznek róla.

[ Szerkesztve ]

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#810) punky10 válasza KengelRoland (#807) üzenetére


punky10
(addikt)

Ügyi vagy.Mennyi telefont használtál edig?A wifi autómatikus csazlakozásának a kikapcsolása nem egy telefonnál meg van.
A Swipe billentyűzet is nagyon sok márkánál alap.
Nem tudom a vágólap multifunkcionalitása mit jelent Nálad.Én alapból mást használok.
A Samsung böngésző nagyon jó,de én mégis Chrome-ot használok a Samsung táblagépen is.Jobban bejön...q
Az ilyen apróságok elfogytak... ;]
Maradt a spórolás a hardwerrel az alsó és középkategóriában...
A félreértések elkerülése végett:qrva jó a fiam S8-asa,szuper a haverom Note8-asa,és szeretem a a Tab A6-osomat is.
De legyünk tárgyilagosak:a fiam S8-asa fél év után a szokásos Amoled-beégést produkálja,a haver Note 8-a minimum hetente magától ujraindul,nekem most cseréltek 4 hónapra akkumulátort és vezérlő csippet a táblában(a viszajelző led hibája elkerülte a figyelmüket,az egy ujabb felvonás lesz)

Xiaomi Redmi 3s Prime/Note 4/Huawei P20/Samsung Galaxy tab A6 10.1 LTE

(#811) KengelRoland válasza punky10 (#810) üzenetére


KengelRoland
(aktív tag)

Szeretem az ilyen vitákat, ha normális stílusban folynak.

- Én nem azt írtam, hogy más billentyűzet nem tud swype-ot. Én azt emeltem ki, hogy sok billentyűzetben hiába van swype, nem lehet kikapcsolni az automatikus szóközt. Ez a lényeg. Akkor most légy szíves nézd át a nemsamsung telefonodat és próbáld ki amit írtam. Nekem van egy Asusom is, amit nagyon szeretek, de ezt az apróságot nem tudja gyárilag, viszont tudtam pótolni másik billentyűzettel jópénzért.

- A vágólap multifunkcionalitása azt jelenti nálam, hogy megnyomom a vágólapot és ott van 6 db korábban vágólapra másolt anyag. Aki nem csak játékra hesználja a telefonját, hanem a valódi smárt funkciókat kihasználja, annak ez hidd el nagy áldás. De akár hobbi szinten is. Valamit szeretnél a netről összeollózni, akkor nem kell állandóan visszalépkedni a veboldalra, hanem kimásolsz több dolgot és mind ott lesz a vágólapon, csak ki kell másolnod. Az viszont nagyon érdekes, hogy olyanról nyilvánítasz véleményt, amit nem is ismersz.

- A wifi automatikus csatlakozást viszont sem a Huawei, sem az Asus nem tudja. Látod, a Samsung viszont mindkettőt tudja alapból.

Egyébként kismillió ilyen apró fícsör van, amit a Samsung alapból tud, de ezeket a napi használatban veszi észre az ember. Például a böngésző az konkrétan minden oldalt megjelenít. Olyan oldalt én még nem láttam, amit nem tudna megjeleníteni. Gondolok itt olyan dologra, hogy megnyitsz Chrome-al egy oldalt és kattintgatsz egy gombra és nem történik semmi. Ugyanaz az oldal és gomb Samsung böngészőn működik. Most ne kérd, hogy írjam meg melyik oldalakon tapasztaltam ezt, mert már nem emlékszem, csak ideges lettem a Chrome-ra és letakarítottam a fenébe, szórakozzon vele más. Remélem nem feltételezed, hogy ezt magamtól kitaláltam. És akkor hadd említsem meg, hogy nálam extrém módon melegedett tőle a Chrome böngészőtől a telefon, ezáltal jobban is merült. Aztán nincsen rá reklámblokkoló, mivel a google a reklámokból él. A reklám pedig extra adatot zabál, idegesítő. Aztán kémkedik a Chrome az után, hogy milyen oldalakat böngészel, milyen képeket keresel, milyen termékeket nézel meg és ennek megfelelően tolja arcodba a reklámot.

Azt is elmesélheted, hogy az én Samsungomban miért nem ég be az amoled? Nálam miért nem indul újra a telefonom?

De mondom, nem sztárolom én a Samsungot, nekem se tetszik, hogy ilyen kis akkut tesznek bele még mindig, ráadásul a ramot is igen szűken mérik.

Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?

(#812) okoska74


okoska74
(senior tag)

A samsung böngészőjéhez hogyan lehet hozzáadni a már meglévő könyvjelzőket?

iMac 2013 Late ; Xiaomi Mi9T Pro ; Sony KD43XF8505 UHD ANDROID SMART LED ;Sony HT-XF9000, 2.1ch Dolby Atmos® / DTS:X™ ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium; Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein

(#813) GEPESZ66 válasza okoska74 (#812) üzenetére


GEPESZ66
(veterán)

A3 2016-on használom,szerintem nem lehet importálni,egyesével kell hozzáadni.
Azt követően már szinkronizálja a Samsung fiókkal.

(#814) Pano


Pano
(őstag)

Ti használjátok valamelyik launchert a telefonon, vagy alap touchwiz megy?

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#815) manokaki válasza Pano (#814) üzenetére


manokaki
(őstag)

hogyne , Apex launcher , minden telefonon ! :)

(#816) Drughi válasza Pano (#814) üzenetére


Drughi
(őstag)

Samsungnál nem.

Más gyártónál Nova / fizetős /

@mindenki:

1, Az értesítő led színét lehet szabályozni?

2, Samsunh health alkalmazásban be lehet állítani, hogy a mi band2 aktivitásmérőm adatait is figyelembe vegye?
Pl mikor a telefon nincs velem, de elmehyek futni...

(#817) Tuomas válasza Drughi (#816) üzenetére


Tuomas
(Ármester)
LOGOUT blog

Ha jól vettem észre az értesítési led színe alkalmazásfüggő, a viber pl lilás.

We were here

(#818) pusszycat válasza Tuomas (#817) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Személyre szabható not.led manager app-al. :K

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart

(#819) Pano válasza pusszycat (#818) üzenetére


Pano
(őstag)

Melyikkel pontosan, ? Van pár.

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#820) pusszycat válasza Pano (#819) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Passz. Régebben próbáltam. Aztán volt egy telefonom azon nem volt led. Most megint van led a p smarton de még nem raktam fel.

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart

(#821) AMD Power


AMD Power
(titán)

Sziasztok!

Itt mar vasarolt valaki? Velemeny, tapasztalat roluk? Gyartoi garival nagyon jo arban van ennyiert!!

Premium Mobil

Xbox One X White Special + Samsung UE55NU7023KXXH 4K UHD LED + Samsung M450 2.1.

(#822) Pano válasza AMD Power (#821) üzenetére


Pano
(őstag)

Én még nem hallottam róluk.
Látszólag úgy tűnik okés a cég, de ugye ez még nem jelent semmit.

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#823) gaborm69 válasza AMD Power (#821) üzenetére


gaborm69
(aktív tag)

Én vásároltam tőlük Galaxy S4-et annak idején.Szerencsére garanciális javításra nem volt szükség.Telefonon is beszéltem egy úrral.Korrektnek tűnt.Minden rendben volt.

Samsung Galaxy S10

(#824) Drughi válasza AMD Power (#821) üzenetére


Drughi
(őstag)

2017 januári cég, bejegyezve Ráckevére.
Én nem venném innen. 1 év garanciát írnak, hivatalosan 2nek kelkene kennie ( gyári)

(#825) gaborm69 válasza Drughi (#824) üzenetére


gaborm69
(aktív tag)

Érdekes.Pedig én tőlük vettem.

Samsung Galaxy S10

(#826) Pano válasza Drughi (#824) üzenetére


Pano
(őstag)

A gyári 1+1 év. A plusz egy év regisztrációhoz kötött. Tehát vásárláskor alapból csak egy évet kapsz. Az, hogy beregisztrálod-e a második évet, az már nem a viszonteladó felelőssége.

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#827) OCTAMD válasza gaborm69 (#825) üzenetére


OCTAMD
(őstag)

Kinti telefont árul.Ha mázlid van akkor kapsz 1 év garit(Ha EU-s).

Ezt ellenőrizni kell a telefonban.

2 év csak a magyarra jár(XEH)

Amúgy meg kerülni kell őket

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#828) Drughi válasza gaborm69 (#825) üzenetére


Drughi
(őstag)

Lehet, hogy ugyanaz áll mögötte, de a céget akkor is 2017 januárjában jegyezték be.
Mindennek oka van, részemről felejtős hely.

(#829) ollie válasza Drughi (#816) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

A Samsung Health nem fogja látni a Mi Bandet.

***

(#830) Drughi válasza ollie (#829) üzenetére


Drughi
(őstag)

Pedig emlékeim szerint látta korábban egy J5-ön / A3-on

(#831) ollie válasza Drughi (#830) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Szerintem rosszul emlékszel.

***

(#832) Drughi válasza ollie (#831) üzenetére


Drughi
(őstag)

Talán rosszul fogalmaztam:
Be tudta olvasni a Mi Fit alkalmazás adatait.

(#833) Multi13


Multi13
(tag)

Sziasztok

Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, de még nem mondtam rá az "Ámen"-nt, megvárom még a mai P20 bemutatót. Ahogy olvastam írtátok páran, hogy a garancia miatt nem mind1, hogy honnan veszi az ember. Nos, mivel 2,5 éve nyúzok egy Lenovo P70-et, így kiestem kicsit a telefon vásárlási "tapasztalatokból", így jelenleg 2 helyet néztem ki, ahol számításba jöhetne nekem ez a készülék.

Az egyik az edigi LINK, itt 128 a jelenlegi ár.
A másik pedig a Btel LINK, itt egy 10-essel olcsóbb.

Ez utóbbiban nem csak a -10 miatt gondolkodom, hanem tapasztalatom is van korábbról egy (T-585) tablet kapcsán, ahol minden rendben zajlott. A fő kérdés a garancia, amiről írtatok. Az edigi komplett 2 évet ír, a Btel pedig 1+1-et. Én a Samsung eszközöket mindig regisztrálom a mysamsungon az extra gari miatt, viszont nem tudom, ha pl. az edigiben venném meg, akkor az edigi ad 2 évet és ehhez tudok +1-et a mysamsungon?
(a Btelnél gondolom a +1 a mysamsungosat jelenti nem?)

Tegnap voltam egy helyi Telekomban és kb. fél órán át tapicskoltam a telefont. :DDD Ahogy olvastam (akár a tesztben is) többen is picit gyengének vélik a kamerát. Nos, tegnap volt szerencsém fényképezni ezzel ill. egy P Smart és S8-al is (egy pulton volt mindhárom telefon a Telekomban). Ugyan abba az irányba lőttem a képeket és az A8 készítette a legrészletgazdagabb és élesebb képet, ami picit nekem is meglepő volt (pl. a nagyon távoli feliratok jobban olvashatóak voltak). Persze ez még nem jelent semmit, de ezek után gyengének nem mondám a benne lévő kamerát. Amit elfelejtettem kipróbálni (igazából tök lényegtelen), hogy ha jól olvasom 720p-ben 120 FPS-el rögzít. Ezek alapján tudja a slow motiont is, vagy ehhez egy külső app kell v. PC-s szerkesztés?

Köszi előre is a válaszokat/véleményeke! :R

(#834) OCTAMD válasza Multi13 (#833) üzenetére


OCTAMD
(őstag)

Neked is leírom

Vannak a magyar samsungok(XEH) és vannak a külföldi EU-s országkóddal ellátottak.

A XEH-re 1év a garancia és +1évet tudsz regelni.

Az EU-s ra 1év és nem tudod regelni a 2évre

EU-n kívűlire pedig semmit sem kapsz,ha még regeled sem.

Ilyen egyszerű.

Az országkódok pedig benne lesznek a telefonban a szoftveradatokban vagy a downloading képernyőn

[ Szerkesztve ]

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#835) Multi13 válasza OCTAMD (#834) üzenetére


Multi13
(tag)

Köszi, akkor feltételezhetően a Btel-es is XEH, ha már 1+1-et írtak. Kiderülni sajnos csak akkor fog, ha esetleg az ember már a kezében fogja a telefont. :U

(#836) OCTAMD válasza Multi13 (#835) üzenetére


OCTAMD
(őstag)

B-telt kezeld gsm boltnak

Kintit rendel vagy magyar szolgáltatósat ad kifüggetlenítve

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#837) Pano válasza Multi13 (#835) üzenetére


Pano
(őstag)

A linkelt B-tel-nél ott van, hogy 1+1 bolti garanciát ad. Az nem gyári garancia.
Extreme Digital hivatalos Samsung forgalmazó, tehát ott beregisztrálható gyári garanciát adnak.
Video felvételnél 30 fps van, lassítást nem tud és a max a Full HD.

[ Szerkesztve ]

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#838) RSteve válasza Multi13 (#833) üzenetére


RSteve
(tag)

Az A8 most a Samsungnál is akciós 127990 két év gyári garival.

A8

Nem gondolom hogy most GSM boltban pár ezer Forint megtakarításért érdemes volna megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#839) Drughi válasza RSteve (#838) üzenetére


Drughi
(őstag)

Szép lassan kezd beállni az ára, csak a GSM-ek nem győzik követni.

1-2 hónap és lemegy majd 1-1 akciót követően 100e alá is szerintem.

Én 90e-ért jutottam hozzá bontatlanul és gond nélkül be is regisztráltam ;]

(#840) ollie válasza Drughi (#839) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Számlád is van a készülékhez? Mert a nélkül nem fogadják el a garanciát a szervizben.

***

(#841) batai15 válasza ollie (#840) üzenetére


batai15
(veterán)

Áldom az eszemet akkor mikor kértem a számlát is .

"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******

(#842) manokaki válasza ollie (#840) üzenetére


manokaki
(őstag)

hát valaki állitja ,hogy imei szám alapján gariztatja a Samsungnál az S8-at is , nekem ez kicsit furcsa lenne ! :F

(#843) ollie válasza manokaki (#842) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Úgy rémlik, hogy a szolgáltatói készülékeknél nem feltétlen kell a számla, így még igaz is lehet, amit írtál, de a függetleneknél kérik.

***

(#844) Pano válasza manokaki (#842) üzenetére


Pano
(őstag)

Samsung portálon ez van (ahol be van regisztrálva a készülék)

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#845) Multi13


Multi13
(tag)

Köszi a válaszokat! ;)

Írtam a B-tel-nek, hogy nyilatkozzanak, hogy a készülék honnan származik (HU, EU v. EU-n kívül). Válasz még ezidáig nem jött.
Ma meg volt a Mi Mix 2S bemutatója is, hááát egyáltalán nem tántorított el az A8-tól. :B (sódert lapátolni, meg nem telefonnal akarok :DDD )
Ha nem jön válasz a B-tel-től, akkor szerintem maradok az Edigi-nél. Ez helyileg van a városban is ahol élek, gondolom az első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?

Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja? A jelenlegi P70-ben 4000-es akksi van és aktív használat mellett kb. 1,5 napig bírja nálam. Igaz céges telónak is használom (ezért is kell a dual sim), tehát hívás és levélforgalom van rajta bőven a privát használat mellett.

Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?

Bár korábban volt egy S3-am, de az A8 lenne az első készülék amiben kipróbálnám az NFC-s fizetés rejtelmeit. Ezzel kapcsolatosan tapasztalat?

(#846) ollie válasza Multi13 (#845) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Már az első évben is viheted a Samsunghoz, ha teheted. Az Oreo a nyáron várható.

[ Szerkesztve ]

***

(#847) Pano válasza Multi13 (#845) üzenetére


Pano
(őstag)

Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele :D

"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"

Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz.

"Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"

Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg :DD

"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"

Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.

Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.

(#848) OCTAMD válasza Multi13 (#845) üzenetére


OCTAMD
(őstag)

Full felesleges volt megkérdezni őket

Magyart nem fog adni,az tuti

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#849) Drughi válasza ollie (#840) üzenetére


Drughi
(őstag)

Lepecsételt jótállási jegyem van.
Számlát még sosem kértek tőlem semmilyen szervízelés alkalmával.

(#850) OCTAMD válasza Drughi (#849) üzenetére


OCTAMD
(őstag)

2. évre jó az ha meg van pedig

Milyen kóddal vetted a telot?XEH?

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.