Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
BlowJob sisters nagyon kemények.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nagyon várom már, nekem eddig bejött a MachineGames Wolfenstein szériája és ez meg coop is lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
laceszgamer
addikt
-
válasz laceszgamer #3 üzenetére
Pedig sanszos, hogy nem lesz túl hosszú. A Deluxe kiadás 12k PS Store-on amiben van egy haver meghívó is. Szerintem 6 óra sztori körül lesz, ha abból indulok ki, hogy a fő játékok olyan 11-12 órásak voltak és az Old Blood is ilyen 6 körül volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
VIC20
őstag
Ezek nem hölgyek.
-
laceszgamer
addikt
Hát ez tényleg árulkodó, asszem akkor ennek az elsz a vége, hogy szépen kivárás míg ilyen 4k körülre esik.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
válasz laceszgamer #6 üzenetére
Ha hozzák az Old Blood minőségét coopban akkor örömmel perkálom le nekik a pénzt. Bár én valószínűleg elő is rendelem, mert imádtam az eddigi munkáikat, igaz a W2TNC DLC-i nem fogtak annyira meg, de a fő sztorin nagyon jól szórakoztam. Deluxe-ot fogok venni így lesz egy haver jegyem is ami miatt 2 emberrel is fogok tudni játszani remélhetőleg.
-
laceszgamer
addikt
Na mondjuk az tényleg jó volt, bár igazából mindhárom az. Végül is elején úgy is kiderül mit hoznak össze.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
- In-Akustik NF-202 Referenz High End RCA Audio kábelek 0.6m, 1.2m - Új, bontatlan darabok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest