- [Re:] [Remus389:] Audio-Technica ATH-ADX5000 vs Hifiman HE1000SE vs Sennheiser HD800S
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Algieba:] Több mint száz lájk
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
aktív tag
Nagyon kiraly, hogy elso naptol elerheto lesz gamepass-ban, nagyon vagyok ra.
Attol eltekinte, hogy PS-re mar nem jonnek majd az uj Bethesda jatekok, szerintem ez az MS-es felvasarlas jot tett nekik. Eddig ultek a Skyrim-en, kiadtak vagy 25x es amikor valami ujat csinaltak, abbol is egy Fallout 76 sikerult csak.
MS-nek erdeke, hogy az immaron XBOX/Windows exkluziv Bethesda jatekok jok legyenek, igy gyanithatoan ekkora befejtetes utan nem engednenek meg a nekik meg egy Fallout 76 fele fiaskot, tovabba varhatoan megadjak a kello loketet, hogy meltoztassanak a Skyrim utan valami ujat is mutatni anelkul, hogy meg 10 evet kene ra varni.
[ Szerkesztve ]
-
Fizzie
nagyúr
válasz
Felesbandi #1 üzenetére
Most adjàk ki újra a Skyrim-ot 21.11.11-én.
Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
Én ezeknek már azt sem hiszem el amit kérdeznek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
cskamacska
addikt
válasz
Felesbandi #1 üzenetére
Azt lehet tudni hogy konkrétan mi lesz ez?
Rendbe rakott Elite Dangerous, történettel feltöltött No Man's Sky, 3D FPS módú Everspace 2, tényleges játékká alakított Star Citizen, vagy valami Skyrim/Mass Effect IN SPACE némi hozzáadott (ha egyáltalán hozzáadott) SW Squadrons részekkel, azaz The Old Republic MMO kicsit felújítva?
Ritkán látni projektet ahol a tényleges játékmenetet ennyire elrejtenék a "mozog a szája de nem mond semmit" sajtóanyag mögé.
Persze ha a Star Citizen után ugrottak hogy mindent is belegyömöszöljenek, és ez is beszorult development hellbe, azt most örülnek majd ha akár csak egy Anthem-et ki tudnak belőle kalapálni, akkor nem szóltam semmit.Mert egész egyszerűen még nekik sincs fingjuk hogy mi marad a véglegesben, majd esik ahogy puffan.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Egy szaros rpg gamebryo motorral scifi köntösben.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Fizzie
nagyúr
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Skyrim az űrben.
Fizzie was created by overpaid marketing executives and hundreds of hours of focus tests. You, however, were a mistake.
-
floatr
veterán
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Elvileg egy év múlva jön, de addig lesz még vagy 3 hullám, ami miatt tolhatják. Mondjuk a lego skywalker saga-t nehéz lesz überelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az új anyagban Emil Pagliarulo beszél a készülő játék részleteiről, miközben néhány új concept art-ot is láthatunk.
- Ritkaság Apple Apple Watch 7 GPS + cellular 41mm rozsdamentes acél óra eladó
- MacBook Air Retina 13" Space Gray, 2019, i5/8GB RAM/128GB SSD, magyar billentyűzet
- Xbox serial s/x 1tb-os ssd 6év garanciával!!
- Üzletből, garanciával,MacBook Air Retina 13" Silver, 2018, i5/8GB RAM/128GB SSD, magyar billentyűzet
- Thinkpad T470, 14 FHD IPS, i5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, magyar vil bill, dupla akku, gar
Állásajánlatok
Cég: Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen