Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
CriticalHit #4 üzenetére
Biztos nem univerzális élmény, de én a mágus, a bárd és a sárkánydárdás karaktert nem tudtam megkedvelni, megfelelően irányítani.
-
CriticalHit
addikt
Melyik az a 3 nem jól játszható kaszt? A Monster Sanctuary igazán élvezetes, taktikai-körökre osztott rendszere jobban tetszett, , de még a Mark of the Ninja lopózása is, mint ez frusztrálónak tűnő, ujj ügyeskedős reflex technika.
-
Bennyboy
őstag
Nekem a dead cells és az enter the gungeon is nagyon adta
-
ldave
félisten
Dead Cells nekem nem jött be, Hades viszont igen, de játékmenetre ez közelebb van az előbbihez, így szerintem ez így kimarad. Valahogy a 2D-s játékmenet ebben a stílusban nem áll nekem kézre.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akkor sincs gond, ha elbukod a küldetést: majd gyerekeid befejezik a feladatot. Vagy ha nekik sem megy, hát majd az unokák és még távolabbi családtagok győznek egyszer.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Vallás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / Gyári garancia
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest