Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
tiv83us
veterán
Szeptemberben jon a Rock Band 2
" The Ultimate Music Game Is Back For An Encore
Harmonix, MTV Games and Electronic Arts Unleash Rock Band™2
Entire Rock Band Downloadable Content Music Catalog Compatible with Rock Band 2
More Music, Online Modes, Features Than Ever Before With New and Improved Drum and Guitar Peripherals
Rock Band 2 Makes Exclusive Debut on Xbox 360 This September"
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
FishAir
senior tag
Rock Band contest indult a mai napon a GameTrailers-en a Stride támogatásával. Gondoltam hátha van itt egy-két lelkes vállalkozó akit érdekel.
iDontcare
-
_szacsi_
csendes tag
Na ez milyen király !!
Hakuna Matata ---> semmi vész
-
tiv83us
veterán
A srac meg csak 4+ eve dobol, mint nekem laikusnak /eletemben nem tanultam semmilyen hangszeren sajnos / egesz jol nyomja, foleg hogy az Oyster Cult-on kivul szvsz ez a masodik legnehezebb szam dobon.
[link]ps: A szam practice mode-ban megy, ezert nem latni ahogy eltalalja a note-okat /avagy sem/.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #37 üzenetére
Don't Fear (The Reaper) a Blue Öyster Cult-tol experten hany szazalekra megy? Engem az szopat dobon szarra konstant modon.
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #34 üzenetére
GH3-nak tortenete? Valamirol lemaradhattam
Ejgen, a pedal valoban - ahogy irtam is - szar. Ha hosszutavon akarsz dobolgatni a RB-el, akkor feltetlen szerezd be a destroyer pedalt, a srac kulfoldre is szallit.
ps: youtube-ra varok videokat, hogyan kened neki
-
Peti_ASR508
csendes tag
4kor hazajöttem munkából azóta tolom. Easy-n már végig is játszottam, easy nem nehéz abszolut, elsőre meg lehet csinálni minden számot 5 csillagosra.
Tényleg nagyon zajos, jól fel kell tekerni a hangerőt, mert elnyomja a dob kopogása a zenét. Nekem spec még annyi bajom volt vele, hogy easy-n már türelmetlen vagyok és időnként elsietem nótát, túl korán leütöm az ütnivalót. Expert-en viszont már nem gáz, ott már bonyolultabb és nincs idő elsietni. Egyébként experten is már 5 csillagosra megcsinálom a számokat.
Még annyi negatív a dobbal, hogy nem lehet tremolózni (igaz rockzenébe nem is kell) és nem pattog a verő a bőrön, szóval Möller technikát sem lehet használni, így a filleket és a gyors kis fikcsiket nem lehet kipattogtatni, mindent ki kell játszani. A pedál tényleg gagyi és túl hosszú az útja. Meg nekem hiányzik egy kis sztori, mint a GH3-ban.
Ennyit a negatívról, minden más rendben van. Easy-n még nem kap el a feeling, de hardon és experten nagy sikerélmény végigtolni egy számot.Tolok fel pár képet is:
[ Módosította: tiv83us ]
-
Peti_ASR508
csendes tag
Holnap érkezik a dob
-
tiv83us
veterán
Itt egy 10 perces video a jatekban alapbol szereplo zenekrol. (Rock Band : Official Final Game Songs List Preview)
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #26 üzenetére
Ha tudnam sem mondhatnam meg, de nem tudom.
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #22 üzenetére
De benne van bizony! Sot az szol az intro alatt is. Lehet toltogetni MS pontokert szamokat, en mar le is toltottem vagy 20-25 plusz szamot.
Sajnalatos a ban, nagyon jo dob parbajokat lehet pedig vivni a neten keresztul mas emberekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Peti_ASR508 #15 üzenetére
Bár ő nem olyan kultikus, de neki se kell szégyenkeznie dobolás terén: [link]
Amúgy szerintem is jól nyomod a videón[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #17 üzenetére
No, megneztunk Kidussal, ugyes vagy
2:50 korul raismertem az egyik kedvencemre a jatekban, ebben akar ki is elhetned magad, nincs fuvos zenekar es "megkotott kez"
-
Peti_ASR508
csendes tag
Köszönöm a választ, megnyugtató volt.
Közben feltöltöttem egy videót a youtube-ra magamról. Pár éves felvétel még siheder koromból. Deep Purple egy egyvelegét játszuk fúvószenekari átiratban. Sajnos eléggé meg volt kötve a kezem, nem nagyon tudtam jó szólókkal színesíteni a darabot, de azért érdemes megnézni, a kezem pörgött amikor kellett
http://www.youtube.com/watch?v=ePgiWz0mJfY
-
Kidus
őstag
válasz Peti_ASR508 #12 üzenetére
Nem kell hozza, usb-n csatlakozik a boxba ( atneztem a vallam folott ).
Eloszor en is viccesnek talaltam az egeszet, de aztan mikor elkezdtunk jatszani, hamar kiderult, hogy nem olyan konnyu ez, meg mindig van olyan, ami rendesen megizzaszt minket hard-on is, expert fokozaton meg ugy kb. a felet elnyomjuk ( tiv gitar, en dob ).
Egy dobosnak is jo moka, nagyon sok dobos jatszik vele, meg akar kihivas is lehet 1-2 szamAssuming Control
-
Vamp
senior tag
válasz Peti_ASR508 #13 üzenetére
Sanos gőzöm sincs, hogy játszanám el rajta pl. ezt
-
Peti_ASR508
csendes tag
Fun of corz.
Régóta dobolok, de nem vagyok profi (igaz béna se , nem ebből élek. Rockzenét nagyon ritkán játszok, biztos vagyok benne hogy jó móka lesz. -
Peti_ASR508
csendes tag
Néztem egy csomó youtube videót és mindenféle amerikai fórumot, sehol nem írták, hogy kell 230V a dobhoz, de azért majd nézd meg otthon légyszíves.
Nehogy akkor kelljen kapkodnom az átalakítóért, ha már itt lesz a cucc. -
Vamp
senior tag
Jézusom, 12 év dobolás után downgrade lesz?
4 felső ütőfelület, meg egy szimpla pedál, ezt én nem nevezném dobszetnek, de funnak biztos elmegy.
-
tiv83us
veterán
válasz Peti_ASR508 #9 üzenetére
Hi,
Az osszes "hangszer" egy USB HUB-on keresztul csatlakozik a boxhoz, de ugy remlik, hogy a dobnak keves a nafta az USB-n keresztul, ezert talan kulon halozati csatlakozora kell kotni, ebben nem vagyok biztos, otthon majd megnezem.
Amugy egy atalakito kb 2500-3000Ft egy elektronikai szakuzletben.
-
Peti_ASR508
csendes tag
Hello,
USA-ból készülök venni dobot (már 12 éve dobolok, úgyhogy nagyon megtetszett). Kérdésem csak annyi, hogy a dob is USB-n kapja a ménkűt, nemde? Tehát nem kell 230V, USA-ban ugyanis más szabvány van.
-
Kasza08
őstag
Oh jee, nagy vagy tiv! egy ilyesmi tesztre gondoltam én is, amikor felvetetted az 5letet, hogy csinálsz egy logot.
Grat, nagyon tetszik!"biztosan találtok valakit, akivel össze tudtok dobni egy kis (rakat ) pénzt"
Itt rám(ránk) céloztál?
-
L4D1K
őstag
Ebből nem fogom magam tudni kimagyarázni . Valószínűleg csak a sárga irígység beszélt belőlem...Majd ha lesz konzolom( soha ), 24/7 be nekiállok tesztelni és levonom a konklúziót. A video meg nagyon jó volt, köszi.
Akartam még írni pár sort ellenvetésül, de beláttam nincs értelme, inkább elmentem multizni Company of Heroes ban. Viszont ha megoldható, szeretnélek kihívni egy párbajra GH3 ban márha ez PC-konzol párosból megvalósítható.# ANTAL Tuning #
-
tiv83us
veterán
"A dobot leszámítva GH3 medium/hard szintjén áll. Hiányoznak belőle a szólók"
En most befejeztem be RB-en a Hard fokozatot gitaron, a GH3-ban is mar csak nehany szam hianyzik /nem jatszok vele fele annyit sem, sot/, szerintem abszolut nincs nagy hezag, Tom Morello-t es Slash-t is szarra alaztam Hardon 5 perc alatt. Persze vannak mindket jatekban tricky szamok, de szerintem kicsit tuloztal.
Slash valoban szuperul van kidolgozva, node nezd mar meg a tobbi embert...nekem nagyon illuzio romboloak. Meg aztan kicsit meseszeru, a szarnyas gitarangyal, meg mittomenNincsen szolo??! Szerintem itt "parbajra" gondolhattal, ami egyebkent neten potolhato, kedvesem igen szepeket szokott alazni dobbal neten, en meg csak hardon kacerkodok, de neha jol lebogok.
Ha tenyleg a szolo hianyara gondoltal, akkor nezd meg ezt! (A szam masodik feletol kezd igen erdekes lenni )
Ha pedig a szolo-szolo hianyara gondoltal /kezd erdekes lenni /, akkor igen, van benne Solo player is, mind dobbal, gitarral, mikrofonnal.
Egyeb kerdes?[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
Én csak azt nem tudom felfogni miért csak konzolra jelenik meg. Szerintem pont megduplázhatnák az eladást ha jönne pc re is. Arról meg ne papoljanak h nehéz rá átírni, lásd GH3. Mondjuk abból meg csak a tengerentúlon van PC-s változat. Szemétség úgy ahogy van!
Magáról a játékról. A dobot leszámítva GH3 medium/hard szintjén áll. Hiányoznak belőle a szólók . Az meg hogy a karakterek hogy vannak megalkotva, hát kinek mi jön be, nekem Slash kidolgozása tetszett a GH3 ban, persze itt azért komolyabb az animálás, mert realisztikusabbra akarták csinálni a játékot.
Egyébként meg nagyon cool. Házibulin főleg. Ha lenne PC-re már elgondolkodtam volna a vásárláson, de így.. . Plusz mingyárt itt a GH4, meglássuk ki a jobb .
# ANTAL Tuning #
-
alien_
őstag
Szimpatikus játék, szívesen kipróbálnám a gitárnyúzást, de sajna erre a közeljövőben elég kevés esély van, addig is marad a Frets on Fire solo-ban..
Ha már jók vagytok haverjaiddal a játékban, szvsz kipróbálhatnátok igazi hangszerekkel is a dolgot, az az igazi móka.. A ritmusérzéketek már megvan hozzáGrat a cikkhez, jó kis kedvcsináló!
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával