Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Karácsony előtt vásárolt tőlem utánvéttel processzort Airy1995.Adott adatokat el is küldtem Neki utánvéttel, ma váltottam le a visszaküldött csomagot amit nem vett át.
Tegnap írtam neki üzenetet, hogy miért nem váltotta le az elküldött processzort - semmi válasz. Azóta volt többször is az oldaon - rendszer mutatja mikor volt bejelentkezve.
Szépen fejlődük!
Buktam vele a feladási-visszaszállítási költséget.Nem ajánlom Senkinek - jellemtelen hozzáállás nincs helye az oldolon!
-
-
Bakker24
újonc
Sziasztok!
Remélem helyben vagyok, tegnap egy Facebook hardverapró posztban láttam roger.smith nevű felhasználótársunkat, hogy feltörték a fiókját vagy mi... Éppen folyamatban van egy táp vétel, még nem futottunk ki az időből csak az emberbe beletették az ideget az ilyenekkel... és még utalás után nem jegelte a hirdetést ahogyan itt szokás. Valaki tud valamit erről a dologról,? Válaszokat előre is köszönöm! -
MuReSZ
csendes tag
Sajnos furcsa egy világot élünk és egyre kevesebb a becsületes ember.
-
válasz
horvathtibor #10 üzenetére
Akkor jelentsd a hirdetését.
-
horvathtibor
újonc
Hardverapron vettem volna töle egy pc -t ,de telefonos meg beszélésnél törölte a hírdetést !
-
válasz
horvathtibor #8 üzenetére
Ezt értem, de itt hardverapron, vagy hol találja meg az ember?
-
válasz
horvathtibor #6 üzenetére
Oksi, hol találtad?
-
horvathtibor
újonc
Vigyázzatok találtam egy csalót! a felhaszálói neve:Alexx567
-
Azért, mert nem kerül ki minden "sikerstory" , még a netes csalásokkal is foglalkoznak.
Kb. 8-10 éve nekem is volt egy FB esetem, pénz is megkerült. Nem volt nagy összeg.
-
Mindkettőtöknek igaza van, reméljük, hogy egyedi eset és reméljük, hogy van következménye.
-
herion
tag
Örvendetes. Reméljük nem egyedi eset, és a jövőben a hatóságok már tényleg komolyan veszik az ilyen netes csalásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sikertörténet Tiszaújvárosból...