Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minek? Most indult a The Strain. Nagyon jó kis sorozat, nehéz lesz űberelni, de hajrá
-
Garada
őstag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Majd meglátjuk én nem érzem benne azt az igazi feelinget de meglátjuk.
-
hash99
senior tag
Nem igazán értem, hogy a befektetőknek csinált ízelítő videót miért kellett más címekből összeollózni. Ez így elég nagy bukta szerintem legalábbis ha én befektető lennék nekem ez komolytalan lenne. Ha tényleg akarnak ilyen sorozatot akkor forgatnak 30 percet meg effektelnek pár napot és kész van az 1 perces egyedi teaser...
-
bepken
veterán
hát....érdekes ötlet így promózni a saját projektünket...
-
Sirandrish
legenda
Jónak ígérkezik
-
Darth_Revan
veterán
Ez sem igazán Resident Evil...ha a mostani kódnevén futna a végleges project, akkor szerintem jobb lenne, mintha Resident Evil nevet ráaggatnák ...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Mance Media produkciós cég televíziós sorozatot tervez a Resident Evil játékszériából, amelyben a Hannibal és a Hetedik hangulatvilágát kívánják követni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Gitáros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest