Hirdetés
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
Nagyon helyes, a GameCube-os Resident Evil 1 Remake igencsak hangulatos, már csak a fix kamera nézet miatt is.
Következőnek remélem a szintén GameCube-os fix kamera nézetes Resident Evil 0 portolják pc-re: Resident Evil Zero - Gameplay Part 1 HD
-
bozont
veterán
"megváltoztatott kontrollséma, a modern kor elvárásaihoz igazított beépített segítségek"
Itt meg is zuhant a lelkesedésem. Remélem nincs igazam, de akkor már inkább adnák ki a GC verzió egy az egyben andriodra.
-
mephi666
nagyúr
válasz
#79563158 #14 üzenetére
túlélőhorror: pont ez fokozta a hangulatot, hogy a profin beállított kamerák miatt nem tudtad, hogy mi vár rád a következő sarkon túl... annyit mutatott meg a "rendező", amennyit kellett... fülelhettél, csoszog/hörög-e valaki és retteghettél, hogy "ha a közeledbe ér bármelyik, elintézhet"
pont ezek az apróságok adták meg a játék alaphangulatát
-
törölt tag
Remélem könnyebb lesz mint a régi. Tudom én vagyok a béna, de anno az RE-ben összesen négy zombival kellett csak találkoznom ahhoz, hogy feldobjam a talpam, pedig a RE 3: Nemesist kiprgettem.
-
Big Bopper
tag
a modern kor elvárásaihoz igazított beépített segítségek
-
exec79
tag
én GC emulatorral szenvedtem vele, de sajnos gyakran kifagyott ami egy limitált mentéssel rendelkező játéknál nem volt túl jó móka. Várom a megjelenést!
-
Silenzio
addikt
Végre valami, amire érdemes várni. Szerintem a GC-s remake messze a legjobb RE játék. A második legjobb a klasszikus RE2.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És természetesen jó hír, hogy jön prevgenre is.
-
robogo81
senior tag
válasz
RepeatSector #7 üzenetére
Én nem hiszem hogy egy TPS lesz,hanem az eredeti Gc-s feljavitott környezettel meg mozgással,dinamikusabb háttérrel(kissé kezd amit leírtam a Veronica X-re hasonlitani,mármint a háttér).
Remélem belerakják azt hogy célzásnál az alsó meg a felső pont között bárhová lehet célozni,nem csak 3 állás(igaz analóg kar gyanús). -
mad1
veterán
Remelem nagy sikerrel jar,es jon majd a 2is.Sokunk nagy oromere ^__^
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
GC-n azért nem volt ekkora változás mint amit ez fog hozni. Ha ebből is egy tucat lövölde lesz akkor a capcom végleg tönkretett még egy sorozatot!
Én várom addig van idő újra kitolni a nagyokat
Én a hármat láttam először dreamcast-en elvoltam tőle ájulva akkor
Aztán egyik ismerős hozott kópiát az 1,2,3-ból ps1-re nem is nagyon mentem akkor semerre
-
-
Sirandrish
legenda
Jaahj hogy anno mennyit toltuk ezt GC-n..ráadásul valóban brutálisan jól nézett már ki akkor is. Persze az akkori kornak megfelelően..
-
Ezt tuti beszerzem én is!
-
Lomha 8V
addikt
Na, ez egy igazán jó hír, alig várom.
-
robogo81
senior tag
Ez jöhet,a GC-os is szép volt(persze emun feltolva minden,még szebb),pár órát beleraktam,igaz végig nem vittem.
Ha jól sejtem,lehet elővenni a kontrollert.Felőlem lehet a 2-3 is újrakiadva,ha így megcsinálják,csak félő hogy az újgenerációnak nem jön be ez a féle irányítás meg minden.
-
Steve1207
veterán
Ha erre is jönnek a fanyalgók, hogy nem kell remastered... Űber, ha jól megcsinálják, viszont ennyire elit lenne majd, hogy az előzőekre nem dobják ki?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Felújítást kap a felújított Resident Evil első része: az eredetileg GameCube-ra érkezett HD kiadást az új kor elvárásaihoz igazítják a Remastered változatban.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest