2018. május 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) exec79


exec79
(tag)

az alapjatekbol keseltem a meg normalis bakerekrol szolo videokat

(#2) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
(PH! kedvence)

Hülyeségek számomra ezek a dlc-ék, kivéve Zoe kis játéka, de azt meg bele kellett volna tenni az alaptörténetbe, kb akkor, amikor Ethan már Lucas szobájában van és az egyik feljegyzésben olvassa, aztán képváltás és ott kijátsszuk ezt az Zoe féle előzményt.. De persze itt is a pénz a lényeg. Ettől függetlenül mestermű az alapjáték, de így még mesteribb lett volna.
A többi dlc meg egy baromság...(saját vélemény)

[ Szerkesztve ]

(#3) pr0bi válasza ΞΔGLΞ (#2) üzenetére


pr0bi
(senior tag)

Van egy sejtésem, hogy benne is volt de a sztori szempontjából túl informatív rész így pont jól jött egy dlc ötlethez még dolgozni se nagyon kellett vele. Szerintem az emberek többsége (velem együtt) pont erre az előzményre kíváncsi, a többit én is baromságnak tartom. Sajnos beigazolódott amitől féltem, nagyon rövid és ennek fényében sok az a 4500 Ft pedig rohadtul érdekelne mi történt akkor...

Amúgy köszi a tesztet, jól összefoglaltad a lényeget, máshol nem találtam meg ilyen formában. :R

[ Szerkesztve ]

(#4) ΞΔGLΞ válasza pr0bi (#3) üzenetére


ΞΔGLΞ
(PH! kedvence)

Ha minden kötél szakad, én nem ruházol be rá, akkor a youtube-on van vagy 100, vagy több kijátszása különböző emberektől ennek az előzménynek. :)

(#5) V60


V60
(fanatikus tag)

Sziasztok.

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e / szerintem nem de nem találok más fórumot ami ezzel foglalkozna / de nekem olyan problémám van, hogy szépen megy a játék addig amíg a videókazettás rész fut a 2 emberrel a házban és egy létrán lemegyek valami vizes átjáróba és ennél a résznél mindig kilép a játék.
Valamiért a vga-ra gyanakodtam de most tettem bele egy 2GB 6970-et és ennél is ezt csinálja.

Válaszokat, ötleteket előre is köszönöm.

Üdv Zola :)

A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.