Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Ennek is örülök, de jöhetne az első három is újra. Na, az nagy királyság lenne!
-
robogo81
senior tag
Ha az alapkiadáshoz hozzáadnák a legjobb modderek által megcsinált hd-s textura pakkokat, feljavított hang és tényleg hd felbontású(nem felkevert) átvezetőket,és az utolsó 2 részben használt irányítást,lehet újra beruháznék erre a csomagra.
a RE Remaket,meg a Zerot is kiadhatnák pc-re,de oda inkább nagyobb átalakítás kellene, a nézőpont miatt. -
Kampó
senior tag
háát hd ide vagy oda.. ez okádékul néz ki.
sok game 1280x1024 be is lealázza böven. nem minden a felbontás ha a textúrák mosott szarok. A karakterek meg baltával faragott alacsony poligon számúak. ez kb dx 8.1 szint
-
VictorHUN
aktív tag
Ennyit nem ér. Wii gépen ezerszer szebb és jobb
-
válasz
mentoloshypo #17 üzenetére
Nem szeretem én sem a rókabőrözést, azonban szerintem pont van értelme kiadni a régi játékokat is. A Resident Evil 4 például baromi jól sikerült (igen, más volt, mint a korábbiak, de én így is nagyon élveztem), azonban ha valaki nem játszott GameCube-on vagy PS2-n vele, akkor mostanra nem sok lehetősége van. Persze, a PC-s változatot beszerezheti valahonnan, de az elrontott irányítás mellett az bizony ocsmányul is néz ki.
Az utóbbi Resident Evil részek ráadásul már szerintem is elég gázok voltak, így nem is baj, hogy nem az újabb címeket erőltetik, hanem a régieket hozzák mai szintre. Igen, ha teljes áron adják őket, az bizony gáz, azonban például 20 eurót szerintem simán megér egy HD újra kiadás, főleg ha valaki nem vette meg az eredeti változatot (ilyenkor jó lenne, ha azt "be lehetne számítani"). Igazából nincs ránk erőltetve a HD verzió, szóval aki nem akarja, az nem veszi meg, de az opció, hogy ismét meg lehet vásárolni, mindenképpen dicséretes. Igen, elvileg jó lenne egy Resident Evil 7 is, gyakorlatilag meg a hatodik részt elnézve nem biztos, hogy kíváncsi lennék rá.
-
mentoloshypo
senior tag
A tavalyi évben is mi volt a Capcom "nagy" Resident-es megjelenése? Egy DS3 port(!) asztali konzolokra...
Azt hiszem ideje lenne nem csak a sorozat jövőjét, de a kiadó üzletpolitikáját is átgondolni, mert indokolatlan mennyiségű DLC-kben, rókabőr szindrómában lazán veri az EA/Activision párost!
egy 2005-ös megjelenésű játékot -újra- kiadni 2014-ben (úgy, hogy ez idő alatt 2 konzol generációt is köszönhettünk) csak az indokolhatja, hogy nagyon kell a zseton a kiadónak, talán az új rész miatt?Csak úgy érdekességnek: az első rész 1996-os debütje óta nem volt olyan év, hogy ne jött volna valami játék valami platformra Resident Evil cím alatt! És még a CoD-okat szidjuk...
-
FLATRONW
őstag
Sok régi játék nem enged 1280x1024-től magasabb felbontást beállítani.
És létezik olyan is, hogy a felbontást beállíthatod magasra is, de a játék csak alacsony felbontású textúrákat tartalmaz. Remélem ebben a kiadásban a textúrák is részletesebbek lesznek. A legfontosabb pedig a rendes irányítás megcsinálása, mert ennél rosszabbul irányítható játékot még nem láttam. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Acélfarkas #14 üzenetére
Azt én is adnám. Valami feljavított grafika, jobb hangok és instant get lenne, mindenféle akciók nélkül is.
-
Acélfarkas
őstag
A 3. részt kéne kiadni full HD-ban. Anno 3x is végignyomtam.
-
Gbi82
tag
Anno elkezdtem PC-n , majd PS2-n ,majd játszottam vele WII-n. Hátha megint lesz lelkierőm nekiugrani
-
Imádtam magam is. 20 euróért simán jöhet.
-
Slade92
aktív tag
20 euró.. aha...
meg anyukád...
Inkább csinálnának már az elsö 3 részböl nextgenre remaket! -
boost
veterán
PS4!!
-
bbTamas77
aktív tag
Hány rókabőrt akarnak lehúzni, és hogy PC-re nem éri meg játékot kiadni.
-
Shing
őstag
Most ez csak PC-re jelenik meg? Mert akkor ilyet leírni:
"A játék természetesen HD felbontást kap"
Azt hittem PC-n olyan felbontást állítok amilyet akarok. Meg akkor a megnevezés is elég hülyeség... -
Instant wishlist-es lesz!
-
Kurosava
csendes tag
Mai faxnak ide a 4xCore.... plane a gtx560 ?
-
törölt tag
Na vajon lesz e benne egértámogatás ?
-
Bad Pritt
félisten
Ja, az irányítás legyen normális és akkor instant get... helyett egy jó leárazás keretében instant get.
-
vegitossj7
addikt
15 GB?
Csinálják meg benne jól az egeret, és akkor rendben leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
gp Jövő hónapban érkezik a Resident Evil 4 feljavított kiadása, letölthető formában, PC-re.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Temu
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest