2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#151) bcbrown93 válasza krisz12071 (#149) üzenetére


bcbrown93
(csendes tag)

Szia!
Egészen amíg a Laborba nem mész le, lesz még lehetőséged ;)

(#152) krisz12071 válasza bcbrown93 (#151) üzenetére


krisz12071
(tag)

:R :R :R :R

Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 213 pozitív visszajelzése van a Vaterán!

(#153) Silenzio válasza krisz12071 (#152) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Található egy "rejtett lift" a csatornában (ha még nem volna meg).

Egyelőre nem tűnik úgy, hogy túl nagy különbség van egy Claire főkampány és egy Claire 2nd run közt. Ebben jó nagy csalódásnak tűnik a gamma, de majd kifejtem, ha eljutok odáig, és biztosan így van. Leonnal még nem kezdtem második nekifutást amúgy.

(#154) krisz12071 válasza Silenzio (#153) üzenetére


krisz12071
(tag)

Köszi,még csak most értem le az alsó szintre.

Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 213 pozitív visszajelzése van a Vaterán!

(#155) Silenzio


Silenzio
(addikt)

Összességében csalódtam a játékban a kampányokban rejlő tartalmat illetően. Hiába vezetik a főkampányt és a 2nd runt 4 rubrikában, ez valójában két kampány, meg egy icipici plusz második nekifutásra. Szánalmas kamu az 1998-as tartalomhoz képest, és már az is jobbára kamu volt. Mert:

- Anno a B küldetésben új helyszínek voltak, és sokkal inkább érezhető volt, hogy párhuzamosan zajlanak az események. A vallatóban az ablak be volt törve, a fogaskerekűt vissza kellett hívni, a liftkocsi helyett más útvonal kellett, ami miatt be kellett hatolni a gyárba. A két karakter esetében máshol történt a találkozás, és volt rádiókapcsolat. Itt is van rádió, mégsem beszélnek egymással.

- Leon B küldetésében Ada máshogy "halt meg" és teljesen más helyszínen.
- Claire B küldetésében nem kellett Sherry-t irányítani, és nem fertőződött meg, helyette tök más szerepe volt. Itt meg hülye módon összemosták a két kampány eseményeit. Annette halála körülményei is mások voltak a két karakter esetében.

Abszolút nem éri meg végigtolni a 2nd runokat, két gagyi pisztoly csak a jutalmad, meg hogy Marvin nincs jelen - cserébe viszont nem kapsz más mellékszereplőt. Ez vajon melyik bolygón vállveregetésre méltó?

Egyetlen pozitívumot tudok hozni, hogy Leon B küldetése a hangtompító hiányában, Mr. X hangsúlyosabb jelenlétében és a sok plusz zombi miatt eléggé húzós lett, főleg ha "A" minősítésre gyúrsz. Talán ez a legizgibb felállás a játékban.

Vegyük hozzá, hogy állítólag 3 évig készült, és hogy ehhez képest minimális effort lett volna leprogramozni a plusz történéseket.

A RE 2-t a prototípus bukása után lefújták a fejlesztést 1997 februárjában. Mivel 1998 januárban jelent meg a végső játék, és kb. a 0-ról írták újra, 11 hónap alatt többet hoztak ki belőle anno, mint ma tripla annyi idő alatt.

[ Szerkesztve ]

(#156) kolopele válasza Silenzio (#155) üzenetére


kolopele
(őstag)

Szerintem meg remek remake volt, miután mindennel végeztem kijátszottam még a túlélő módot is, ami adott egy röhejes tofu túlélő módot, majd a három dlc - t, ami után szintén megnyílt még egy, majd Claire full nude módját is. Ez utóbbi minden pénzt megért :DDD

(#157) Silenzio válasza kolopele (#156) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Nem volt rossz, de ez 2 végigjátszásra elegendő spiritusz, nem 4-re.

A Ghost Survivor módok keménynek tűnnek, azokat szerintem egyelőre hanyagolom, és a többi résszel foglalkozok. Nyugtass meg, hogy a full nude mód mod, nem eredeti játékmód. Én az fps nézetet fogom implementálni.

(#158) kolopele válasza Silenzio (#157) üzenetére


kolopele
(őstag)

Persze, az nem eredeti játékmód :N Viszont marha jól néz ki Claire..........
Az hogy kemény a survivor aláírom, ha lenne sok hajam kihullott volna mind egy szálig, a tofu módról már ne is beszéljünk, hogy azt hogy találta ki a Capcom el nem tudom képzelni. Azt még nem bírtam végig vinni.

[ Szerkesztve ]

(#159) moha21 válasza Silenzio (#155) üzenetére


moha21
(addikt)

"Claire B küldetésében nem kellett Sherry-t irányítani"

De bizony kellett, Claire A-ban és B-ben is irányítani Sherry-t. Egyik esetben zombik, míg a másik esetben zombikutyák között kell elszökni. ( Ládatologatás a vizes részen ).

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#160) Silenzio válasza moha21 (#159) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Nem erre gondoltam, hanem a csatornás részre. Amikor beleesett a lefolyóba, a B küldetésben már nem kaptad meg az irányítást. Mondjuk ez sem fícsör.

Kijött a Resident Evil REtrospektívem első része. Jó olvasgatást.

(#161) ztylor


ztylor
(csendes tag)

Eszméletlen jó játék lett, hihetetlen, hogy egyben hasonló és különböző atmoszférát kölcsönöz a game a Biohazard után. Kíváncsian várom (ha lesz) a Nemesis remasteredet is :)

JOE

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.