Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
zseniális lett a játék
LEGO Moc építő, tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
g4mer
senior tag
Gyönyörű játék és izgalmasnak is látszik
Sic Parvis Magna
-
Ez csak konzolos játék vagy van pc-re is?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
PI3525
tag
-
h-yle
addikt
Be lehet már valahonnan 10k alatt szerezni boxra? Állatokat akarok nyúzni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
BloodyEddie
őstag
szvsz 2010 legjobb játéka eddig
-
danati
senior tag
Nem úgy volt hogy kijön majd PC-re is?
-
kuchera
tag
-
sittes79
addikt
nektek is beszaggat boxon? lehet rossza a lemez?!
-
jimessor666
aktív tag
válasz
BloodyEddie #20 üzenetére
A tesztben leírtam ezeket a negatív dolgokat is,a HDD install sajnos sok esetben csak a betöltési időket és a pop-up-ot javítja,a framerate leesést nem...
私たちに聞いてください。!
-
wolfman
veterán
A képeket elnézve és a kritikákat olvasva egyre több könny csordul a szemembe, hogy nincs PCn!
Hát, sajnálom, és csak szorítani tudok, hogy egyszer mégis...
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
KubanitoS
veterán
Nem kell aggódni, bátran merem állítani, előbb-utóbb jönni fog PC-re is, hiszen nem elhanyagolható mennyiségű pénztől esnének el, ha mégsem adnák ki. Ilyen a Rockstar cégpolitikája is, előbb a konzolok, aztán a PC. Nagyobb reklámot lehet csapni a PC-s megjelenésnek, ha most úgy tűnik csak konzolos játék lesz.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Shufny
őstag
Például a RAGE motor elég jó indok, ahhoz hogy a GTA -hoz hasonlítsák
Lényegében házon belül készült (pl a Lead Designer a San Andreasban is ezt a szerepet töltötte be). Szerintem nyugottan kijelenthetjük, hogy több köze van a GTA4 -hez, mint az Red Dead Revolver -hez.
A politikát pedig a kiadó határozza meg. Mint mondtad a GTA -k mind megjelentek PC-re, de a 4-et se jelentették be, és 3-hoz tartozó részek is egy fél évvel később jöttek. Ráadásul figyelembe véve, hogy a motornak van már kiadott PC -s változata, engem jobban meglepne, ha nem jönne egy éven belül erre a platformra is.Szóval: GTA 4
PlayStation 3, Xbox 360
29 April 2008
Microsoft Windows
NA 2 December 2008
EU 3 December 2008RDR
PlayStation 3, Xbox 360
NA May 18, 2010
PAL May 21, 2010van egy olyan érzésem, hogy lesz ott egy PC: Dec. 2010 is
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Hát nekem 1 óra után unalmas és egyhangú, monoton lett. Nálam ez a játék is megy a sűlyesztőbe a gta 4 és Liberty Citiy Story-ik mellé.
Aztán lehet azért van ez mert egyáltalán nem kedvelem a western dolgokat?
-
GegeWarrior
senior tag
Ez kimarad!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Sirandrish
legenda
-
buzus
aktív tag
Jó játék, de 1-2 óra után nekem unalmas lett. A mozgás kicsit érdekes, be lehet ragadni ide oda. Ez a vizes meghalós dolog pedig tényleg nagyon nagyon idegesítő. Várom már az olyan játékot hogy nem termelődnek újra az emberek, hanem ha egyszer átmentem terminátorba akkor ki lehessen mindent irtani. Mert ha az ember megunta a játékot, általában gyorsan eljön ez a fázis
-
RyanGiggs
őstag
Csak konzolon ez is!?
Az tök jó...
Akkor ezzel se sűrűn fogok játszani mint a Fifa WC10-el.
Még szerencse hogy az igazán jóó játékok kijönnek PC-n,
mint pl. a Crysis2 , Mafia2...
Na ha ezek se jönnének ki,akkor lehet fölakasztanám magam! -
RyanGiggs
őstag
Jazz Jack Rabbit 2??
Ez vmi vicc?
Most nevetnem kéne ugye,és nem komolyan venni.
Max a 11éves fiamnak biztos tetszene az ilyen óvódás játék.
Én kizárólag csak igazi játékokkal játszom/játszanék!
Crysis 2, Mafia 2, F.3.A.R.
Ezeknek az előző részeivel játszom jelenleg,
Na meg MW2! -
PodMAN
senior tag
Bárhogy fáj, a PC mint gamer platform egyre csak haldoklik. Egyedül az RTS és MMORPG tartja életben ... ideig-óráig.
-
Silenzio
addikt
Ha valami miatt, hát emiatt meg a Dead Rising miatt -számomra- megéri beruházni egy konzolra.
PodMAN: Amikor jó 15-20 éve elkezdtem játszani, még volt érdemi különbség PC és konzol közt. A PC munkagép volt, a konzol szórakoztató platform. Ma a PC a háztartások 80%-ában egyáltalán nem munkaeszköz, inkább egyfajta össznépi kapcsolattartó és szórakoztató platform az egész családnak. Mindenki az információs sztráda értékeiről, oktatási szerepéről beszél. Szerintem az egész kamu, vajmi keveset használunk ki belőle.Ámbátor: ma a konzolt is fejleszted, hardvereket vásárolsz hozzá/bele, netezel rajta, filmeket nézel stb. A határvonalak elmosódtak. 10 év múlva nem lesz értelme konzolról ill. PC-ről beszélni. Lesz egy "izéd" amit valaki kompakt legyárt, te meg perkálod neki a jogdíjat minden általad vásárolt szoftver árában. Ennyi. Mintha egy Dell, Compaq, Alienware vagy akármilyen PC-d lenne, csak ők nem kérnek jogdíjat a leszállított termékeik után.
Csak én érzem úgy, hogy ez nem a PC piac haldoklásáról szól, hanem a vásárló kiszipolyozásáról? Az egésznek semmi értelme. Elnézést az offért, de ezt nem akartam szó nélkül hagyni.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Gude
senior tag
NAgyon szép.Minden tiszteletem
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Cicero
őstag
hoppá kicsit elnéztem, ez csak konzolra van
[ Szerkesztve ]
-
iBlast
aktív tag
csak jöjjön pcre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
gp 1911-et írunk. A nyugati határvidéken, Mexikó szomszédságában, ahol muflonok és tehenek legelésznek a füves tájakon, ahol az igazi férfiak Colt-ot kötnek az oldalukra, kalapot viselnek még fürdés közben is, már amikor néha-néha megteszik...
- Play Station 5 digital 2025.06.14. gyártói garancia MM vásárlás
- JÁTÉKKONZOLOK ELADÓAK! / PS4 SLIM/PS3 SUPER SLIM/XBOX ONE S 500-1TB 3DB/ MINDEN LEÍRÁSBAN!
- PS3 KONZOL + 2DB FAGYI + KONTROLLER + 7DB CD JÁTÉK + WIFI ADAPTER + KAMERA, KEDVEZŐ ÁRON!
- Ps4/PC kontrollerek
- Steamdeck 512GB (gyárilag) + carry case + töltő/kábel. Tokban tartott, újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest