Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérdemli, nagyon jó lett👍
***15 éve a PH-n 879 pozitív értékeléssel***
-
pandras83
őstag
Pc-re meg fog jelenni ez szerintetek?
Cyberfuck Patchrunner
-
GodGamer5
addikt
válasz
VikMorroHun #22 üzenetére
Ez is egy szempont.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
VikMorroHun
őstag
válasz
GodGamer5 #21 üzenetére
Nézd a jó oldalát: legalább nem kell 120 km/h-val repesztő ellenségeket/galambokat üldözni, akik jobban tudnak kanyarodni, mint te.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
GodGamer5
addikt
Igen ezeket tudtam, meg a szekértáboros utazást is, de egyrészt iszonúak a töltési idők, másrészt hol van ez egy pokember rábökök az ikonra és 15 mp múlva ott is vagyok rendszertől. Cinematic módban meg nem megy minden simán,sokszor elkaptak, kinyírtak, nekiment valaminek stb.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Szakiii
addikt
gyakorlatilag 2. nap megvettem hogy megjelent és fél órát toltam bele szóval szinte semmit se láttam még belőle de valahogy nem tudom elkezdeni
-
gyuromoj
veterán
válasz
VikMorroHun #17 üzenetére
Igaz, az kiment a fejemből már.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hajbel
addikt
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
Már miért vett volna 180 fokos fordulatot?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hombre[EU]
veterán
Az a problémád,hogy nincsenek videók a játékban azokról az eseményekrōl,amik a játék kezdete elōtt történtek? A GoW-ban a görög ámokfutás után és az új rész közti idōszakról nem mutattak semmit, nem láttunk és nem is hallottunk semmit Kratosról pedig 180 fokos fordulatot vett a karakter.
Life, Uh, Finds A Way
-
hajbel
addikt
válasz
hombre[EU] #10 üzenetére
A cutscenet nem animálják? Nem értettem a nyelvet, 3 éve olyan cégben dolgozom, ahol csak angolok dolgoznak. Nézz meg egy last of ust, vagy egy Horizont, hogy ott gyerekkortól kezdve átvezetőkkel volt elmesélve a főhős története, de mondjuk az alapsztori sem unalmas, mint itt. A fontosabb eseményekhez is kapunk vizuális segítséget, itt pedig csak pofáznak a múltról a lovon, amikor fontos eseményekről van szó. A last of ust, unchartedet már nem is említem.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Béééla
őstag
válasz
hombre[EU] #2 üzenetére
Az meg igen sok száz milliárd bevétel forintban. Hány év, hány ember munkája volt?
Bélabá
-
Scholes9
nagyúr
Akkor ideje lenne elkezdeni már, pedig megvettem az első nap
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
hombre[EU]
veterán
a főhős történetét, a személyiségének kialakulásában fontos szerepet játszó eseményeket leanimálhatták volna
ez mit jelent?
a sztorimesélés mintha 15 évvel el lenne maradva...Kismillió karakter jön/megy és pofáznak melletted a lovon15 éve cutscene-ekben meséltek történetet, itt fōleg gameplayban csak nem vetted észre (vagy értetted a nyelvet), mert azt hitted csak pofáznak melletted
Life, Uh, Finds A Way
-
GodGamer5
addikt
Kb a háromnegyedénél járok a játéknak és párszor kedvem lett volna már beütni a tv-t sokszor annyira frusztráló,a gyorsutazás hiányáról ne is beszéljünk, de maga a játék döbbenetesen jól meg van csinálva éa a hossza is példátlan.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Elég jók voltak a küldetések, elég változatosak is voltak (mondjuk a harcrendszer egy ganaj, ami még élvezetesebbé tette volna a küldetéseket), de a sztorimesélés mintha 15 évvel el lenne maradva. Kismillió karakter jön/megy és pofáznak melletted a lovon, de ez még hagyján. Legalább a főhős történetét, a személyiségének kialakulásában fontos szerepet játszó eseményeket leanimálhatták volna, hogy ne legyen ugyanaz a történetmesélés, mint a GTA 3.
U.i.: Ami tetszett az mindkét szál vége, és szerintem értettem is őket. Baromira rohadt unalmas volt amúgy Artúr története és a prológus fele is.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
Szerencsére a sztoriorientált játékoknak végük, az RDR 2 a legutóbbi példa rá. Tuti több fogyott volna ha multiplayer only, live service-ként adják ki.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
hogabesz
aktív tag
Nem akarok, de ezzel azért lehetne vitatkozni. A sztori szerintem egyáltalán nem volt kiemelkedő de az atmoszférája a játéknak valami fantasztikus, nagyon meg tudott ragadni. Utoljára a Witcher 3-mal voltam ugyanígy, ott sem a sztori az ami nekem az egekbe emelte a játékot. De összességében kihagyhatatlan műnek gondolom a RDR2-t.
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
hombre[EU]
veterán
A legdurvább az,hogy ezt a 23milliót teljes áron adták el.
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
#világlegjobbja.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp Brutálisan sok fogy a western játékból, amely a tavalyi év egyik legsikeresebb alkotása lett.
- Metal topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Torrent meghívó kunyeráló
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Horgász topik
- További aktív témák...