Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Hm.. Hát nem ez az a Cím amitől eldobom az Xbox 360-om és rohanok venni egy Ps-t.
Gyerekeknek ettől függetlenül biztos jó lehetSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig nekem anno nem kevés órám volt R&C meg a Jak & Dexter-ben. GTA miatt gondolkodom amúgy is egy konzolban és ez akár nálam döntő lehet PS3 irányába. X360-nál nem tudok olyan exkluzív nevet mondani ami valóban megfogna (mondjuk itt nagyrészt az emlékek amik közrejátszanak )
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
Tudom hogy vannak, de azok egyszerűen nem az én érdeklődési körömet képezik. Még a forzák esetleg, de pl. a horizon-t én már 2 verseny utána meguntam, többi sima forzának meg azért alternatíva a GT.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Mythsardan
aktív tag
Pedig szerintem a Ratchet & Clank széria messze üti az xbox exkluzív címek 80%-át(nem mintha olyan sok lenne), illetve, nem hiszem, hogy csak gyerekek tudnának ezzel jól szórakozni, én pl. ezzel ugyan olyan jól szórakoztam, mint anno az első résszel, pedig az már több mint 11 éve volt
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
zsotesz81
senior tag
válasz Mythsardan #5 üzenetére
Egyetértek, én először még ps2-n játszottam az első 2 résszel 2004-ben, aztán kb. 2 hónapja vettem egy ps3-at a tools of destruction-t meg a crack in time-ot egyből beszereztem, már végig is játszottam őket, nekem nagyon tetszettek pedig már 30 elmúltam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Robotporszívók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- PS4 PRO 1TB // 3 Kontroller
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 (Cfi-1016A) ( byepervisor // Umtx jailbreak // firmware : 2.70 (igazi ritkaság)
- Alig használt Nintendo Switch Lite eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest