Hirdetés

2019. október 14., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) a2d2


a2d2
(őstag)

Végre egy játék ami nem csak fps, nem csak autóverseny, hanem egy igazi egyveleg. Ráadásul igazi Fallout feeling (még ghoul-ok is vannak ahogy nézem :D ) Várom.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#2) Sirandrish válasza a2d2 (#1) üzenetére


Sirandrish
(titán)

miután megláttam az EA logot sok jóra nem számitok :(

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3) DarkByte


DarkByte
(addikt)

Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza :) Szememben az id neve kicsit megfakult az utóbbi időben; a Doom 3 nekem csalódás volt, az utolsó értékelhető játékuk a Quake 4 volt (a cyborg átalakulós részt nem is tudom hányszor néztem meg ;]) és igazából ott is csak a motor a saját. Azóta az Unreal Engine köröket vert rájuk, szóval itt az ideje domborítani valamit :U

Örülnék ha a Quake 3 Arena vonalat sem hanyagolnák el, mert az még most is közkedvelt játék. :)

DIGI Mobil | 📱 OnePlus 6T 📍 Szeged

(#4) rnyk


rnyk
(tag)

Jól néz ki a dolog...
A szokásos ID zombik :), frankó környezet ami elsősorban világos tud lenni.

Kíváncsi lennék, hogy milyen gép futtatta. Bár mostanában a 4 magot is utánnunk dobják szóval játszani manapság könnybb mint bármikor.

Más, a Quake 4 is a Doom 3 motorját használta, szóval van abban tartalék rendesen.

Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.

(#5) - = Zk = -


- = Zk = -
(félisten)

nah.ezmán döfi sztem!nagy előrelépés lesz az elődökhöz képest.remélem leszis olyan jó,mint amien a trailer volt!de valóban feelinges....
várom nagyon....kiv vok,lesz-e benne DX10....mivel JC aztmondta,hova kapkodni,mikor még a DX9 sincs teljesen kihasználva...lehet tud vmit? :Y

a Q3:A és TA számomra örök klasszikus...sztem nagy feelengje volt/van annak a játéknak...!és a grafikával is megvoltam elégedve! :K a Q4is tetszik!
(unalmamba felraktam,amig kinem jön a stalker :cs)

DarkByte:"Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza" egyetértek...de nemis annak akarnak ellenfelet sztem!

[ Szerkesztve ]

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#6) *Z/\ck* válasza - = Zk = - (#5) üzenetére


*Z/\ck*
(aktív tag)

Nagyonjó a trailer, sokat lehet várni tőle, izguljunk együtt:DDD UP!:R

(#7) - = Zk = - válasza *Z/\ck* (#6) üzenetére


- = Zk = -
(félisten)

:C :R

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.