Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Pont tegnap merevlemez takarítás közben indítottam rá mégegyszer kb 3-4 hónap után, mert már a pc Alfába is bejutottam...
Hát "2 szóban": 3d WOT,
de óriásit fejlődtek: Akkor még a jelenlegi konfigomon akadt a legalacsonyabb beállításon 20-40 fpssel, tegnap a benchmark 72-őt adott úgy, hogy már szépen néz ki.Játékmenetben tényleg csak annyi, hogy két csapat van és lövik egymást, de vizuálisan nagyon jól néz ki.
Egyedüli űrtől való elszakadása az hogy mindenhol van fel és le... De az ember is ehhez szokott
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp Az űrhajós akciójáték korábban csak PC-re lett bejelentve, a minap azonban kiderült, jön a PS4-es változat is.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Canon EOS DSLR topic
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest