Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én addig nem mondok semmit sem, amíg nem láttam élőben. Az eddigi OLED kijelzőnek mondjuk (viszonylag) jó a színhűsége, de napfényben ez is elvérzik, továbbá a sötétebb részek itt i a tipikus LCD betegségben szenvednek.
Japánban amúgy ha lassan is, de megindul a szekér. Jönnek sorban az exkluzív címek (igaz, ezek 80%-a sosem hagyja el a szigetországot), ez a verzió már árban is versenghet a 3DS-sel (mondjuk ez arrafelé a legkisebb szempont). Csak le kellene raknia egy aktatáskányi pénzt a Sonynak a Capcom elé egy Monster Hunterért cserébe. Vagy el kell készíteniük egy saját MH-t (valami hasonló emlékeim szerint most is készl).
-
nednez
tag
réginek szerintem 100x jobb a kijelzője
-
XuChi
addikt
Ez borzalmas. Ha veszek akkor a "fat" verziót veszem. Ez a slim egy hányadék.
-
BlackSoft
addikt
Hát akinek már van PS Vitája, az ugyan nem fogja lecserélni eme innovatív termékre
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444 #1 üzenetére
És mindezt megmagyarázzák azzal, hogy kevesebbet fogyaszt a sima LCD? Raktak volna bele nagyobb aksit és megtartották volna a régi kijelzőt, szerintem mindenki jobban járt volna.
-
A kijelző minősége egyszerűen szólva visszaesett, az, hogy ez kit zavar döntse el mindenki maga, engem nem kicsit.
Szimpla olcsósítási folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A régi és az új modell csap össze két videóban.
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gmail
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest