Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
Sziasztok! Vita kijelzője mennyire karcolódik? Gorilla Glass?
-
davidsone
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #2 üzenetére
lesz it PHn olcsobbani is
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
hero01
csendes tag
inkább veszek egy one x-et
-
tundrak
tag
igen,ez a 70-es ár picit túlzás:\ ennyiből már xboxot vagy egy közepes pc-t veszek és azon játszok.. de kétség kívül zseniális a gépezet
do the right thing
-
MiAFak
tag
Ki tett magáért a sony annyi szent
A Psp Go nagy bukás volt , de ezzel fel dobják a piacot szerintem .
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
magaggiiiasd
csendes tag
A mostani helyzetbe ezen nem is gondolkoznék el, hogy kell e vagy sem
Ez az uncheracted játék rá bejön. Jól kihasználja amit tud a cucc -
Mr.Grincs
veterán
Jócucc, de 70et nem ér meg. De még 50 se nagyon adnék érte...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Expulso
tag
jól telerakták, érdemes lesz egy ilyet beújítani. kérdés, hogy az előző generáció árait mennyire nyomja agyon?
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd!
-
renfield
csendes tag
Szerintem teljesen korrekt amit nyújt és az ára. Játékot meg kell venni hozzá, nem egyből torrent, warez meg "tőőccsök le".
"Ki szarral hadakozik, szaros lészen maga is"
-
dani3l
őstag
Egyébként szerintem igazából nem a konzol a drága (jó az sem olcsó, de egy okostelefonhoz képest pl, és annál azért jóval időtállóbb..), hanem a játékok hozzá. Bár nem tudom, hogy játékmenetben/játékidőben nyújtanak-e annyit ezek a handheld-konzol-játékok, mint mondjuk egy PS3, de kicsit sokallom egy ilyen géphez a ~15 ezres játékokat (bár lehet csak a gép mérete miatt: PS3 játékok kerülnek kb ennyibe újonnan, ez pedig kisebb gép => legyenek olcsóbbak a játékok is
).
-
phonefan
tag
tetszetős, remélem itthon sem lesz töb 65-70k-nál
„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
dani3l
őstag
Személy szerint a fülest jobban értékelem, mint az otthoni csomagban található pénztárcát, annak nem sok köze van a konzolhoz. Mondjuk egy tok lett volna a legjobb, de hát ez van..
Egyébként aki tud, válaszolhatna pár kérdésre, mivel a videóban illetve az írásos tesztben sem találtam utálást rájuk.
1. Kb mekkora helyet foglal egy-egy játék? A kártyák méretére azt írják, hogy 2-32GB-osak lesznek, de érdekelne h pl kezdetben kitöltie egy a 4 gigát, esetleg többet? Csak mert ugye gyárilag nem adnak hozzá memóriakártyát, és mivel megint saját formátumot használnak, elég borsos az áruk (8 gigás kb 10, 16 gigás kb 18k). És ha egy játék akár 4-5 giga is lehet, akkor a 8 gigásnak már nem sok értelme van, mivel egynél több játékot nem is lehet rá letölteni a Storeból. Lényegében csak arra lennék kíváncsi, hogy elég e egy 8 gigás kártya bele, vagy érdemesebb a 16-os?Sztornó, közben mégiscsak megtaláltam rá a választ.Mindenesetre ez az egyedi memóriakártya megint elég csúnya húzás volt a Sony részéről..
2. A lekerekített trigger mennyire használható? Így ránézésre nem annyira kényelmes, de ki tudja..
3. Lehet tudni esetleg valamit arról, hogy a PSP játékok Storeon keresztül elérhetőek lesznek-e rá a későbbiekben, illetve, hogy egyáltalán kompatibilisek lesznek-e vele, mint anno a PS2 játékok a PS3-mal? És ha netán igen, lehet e PSP játékkal platformok között multizni (tehát mondjuk egy PSP és egy Vita közt)?
Azt hiszem egyelőre így ennyi jutott eszembe.Még esetleg a szakiktól megkérdezném, akik jobban figyelik a konzol-piacot, hogy van rá esetleg némi esély, hogy nyárig csökken az ára, vagy nem jellemző? Tekintettel pl a kezdeti alacsony eladási darabszámokra.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Lemaradtam a szerkesztésről.
576-nál 80e forint, előrendelői csomagban ugyan az van, mint az osztrákban, amit linkeltem, annyi különbséggel, hogy a füles helyett egy pénztárca van benne.
GameShop-nál pedig 70e, de ott nincs előrendelői csomag (vagyis van, az első 50 előrendelőnek, tehát kvázi tárgytalan..), csak a gép. Az sem rossz ár szerintem, annak, akinek nem kellenek a kacatok, illetve amúgy is valami komolyabb játékot akar hozzá venni, mivel az a Little deviants gondolom csak ilyen demo cucc..[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Őszintén szólva nem nagyon nézegettem, főleg nem Magyarországon. Én itt néztem, 20-áig ha előrendeled kapsz mellé egy Little deviants nevű kis játékpakkot, amivel ki tudod próbálni a vita új funkcióit, egy kék színű PS Vitas fülest, 5 euro kedvezményt egy Vita játékra a Storeban, meg még egy-két PS Home-os vackot. Igazából egyik sem olyan nagy cucc (mondjuk a játék külön azthiszem 9k körül van), de szerintem otthon sem igen lesz olcsóbb kb 75k-nál, meg valószínű itt is ez a 250 (300 a 3G-s) eurós ár lesz a standard.
-
dani3l
őstag
Biztos jönnek majd arra is a jobbnál jobb címek, főleg így, hogy már az irányítás is fejlődött egy kicsit rajta. Pl nekem az Uncharted kifejezetten tetszik. Viszont a ~50 eurós játékárak elég durvák szerintem és nem is valószínű, hogy jódarabig meg lehet majd venni őket használtan féláron..
-
-
dani3l
őstag
Hát úgy könnyű..
Egyébként van, aki már előrendelte a Vitat? Erősen elgondolkodtam rajta, mivel eredetileg nyár környékén gondoltam, hogy megveszem, de nem hiszem, hogy addig valamivel is olcsóbb lesz, ha előrendelem, akkor legalább kapok hozzá egy játékot, meg egy-két extrát.. 250 euroért nem annyira vészes szerintem. Viszont eléggé félek a gyerekbetegségeitől, mert biztos, hogy lesznek. Lehet, hogy nem lenne jó ötlet mindjárt a legelső szériát megvenni..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Meg gondolom áfát is, mert ugye ott az sem annyi, mint nálunk, meg azért a dollár sem 200 forint, minimum 220-szal nyugodtan lehet számolni, plusz a gariztatás is kérdéses, ami azért szintén nem elhanyagolható szempont. (Bár lehet az már nem probléma, ezt most nem tudom.)
És akkor már mindjárt ott tartunk, hogy lehet, hogy nem is éri meg annyira, még ha egy tízessel olcsóbban is jön ki így is, mert még mindig benne van az, hogy mi van, ha nem ér ide, meg heteket várni rá, meg satöbbi.. Mert ugye ha kötsz rá biztosítást, meg csomagkövetés meg hasonlók, akkor az is rendesen megdobja az árat, aztán mindjárt át is billent a mérleg a másik oldalra.. -
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
adalbert1 #50 üzenetére
nekem is volt pspm, nemrég adtam el, több mint 120 játékot vittem végig rajta. amugy meg emberek, rendeljetek usabol mert onnan sza*os 50ezer forint (250 dollar), ugy hogy van hozzá egy psn jatek, 8gb-s kartya, és sim kartya is. bolond aki eu-ban veszi, föleg hogy régiófüggetlen a vita, tehát ha mondjuk usaban veszed, megy rajta az itt vasarolt jatek is. remelem tudtam segiteni
ja amugy ez az idiota atvaltas miatt van:
ps vita
wifis euban: 250euro, usaban 250 dollar (75ezer és 50 ezer)
3gs euban 300 euro, usaban 300 dollar (90 ezer és 60 ezer)
de ez amit irtam, amihez kaptok plusz dolgokat még, az elörendeloi akcio. ez itt magyarorszagon nem 50kból hanem 10ból jönne ki, szóval aki akar vitat, az most vegyen[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Egyszerűen csak ennyi állt a lapon, ami az ajtón volt
De holnap megyek könyvtárba, megérdeklődöm
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
adalbert1
veterán
Szerintem a hónap végén jön, az iponon az előrendelésnél 2012.02.22-t írnak megjelenésnek.
Az a 120k-s nyitóár még nem valami szürkeimportos készülékre vonatkozott?(#51) PHM : mondjuk már a 3DS-nél is nehezemre esett várni, szívem szerint már megvettem volna, de inkább kivárom hogy lesz-e 2 analóg karos verzió (addig meg vettem inkább újból egy DS-t, az szerintem már marad majd állandóra, ellenben a PSP-t lehet hogy eladom, csak előbb a 2 GTA-t és pár egyéb érdekes játékot végig akarok játszani rajta).
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
válasz
hitvanyalak #58 üzenetére
és mikortól, vagy azt nem írták oda?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
hitvanyalak
senior tag
Tegnap, amikor jöttem át a Blahán, egy konzolboltban ki volt írva, hogy: PSP Vita WiFi 69000Ft, 3G 89000Ft
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Kvelstadt
veterán
egy biztos. az a gravitációs játék a csajjal már most megfogott mint anno psp-n a loco roco
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
adalbert1
veterán
Szerintem a 70k egész baráti nyitóár, a PSP is ekörül kezdett anno. Más kérdés hogy a tartozékok biztos drágák lesznek, illetve a játékok is olyasmi árban vannak, mint az asztali konzolos címek, így szerintem én várok 1-2 évet a beszerzéssel (addigra játékokból is biztos elég nagy választék lesz, az alapgép ára is megy lentebb valamennyit, talán a régebbi címek olcsóbbak lesznek, hátha jön kevesebbet fogyasztó -vagy nagyobb aksis- rev., stb).
-
Sundesz
őstag
Csak az alkatrészekre vetítve 160 USD a 3G-s Vita, ehhez jön még a gyártás, logisztika, csomagolás.
Hörcsög Powa'
-
Silenzio
addikt
Azért vegyétek figyelembe, hogy a konzol újdonságok szinte mindig veszteséggel kerülnek forgalomba - a jogdíjakból pótolják a hardveres fejlesztések miatt kiesett pénzt. Gondoljátok, ha egy mocskos, otromba, stílustalan, ráadásul nyílt forráskódú rendszerrel szerelt kétmagos, oktondi telefonért elkérnek 180-at (igen, egy tetszőleges Androidos csúcsmodellről beszélek), a PSP Vita mérföldekkel erősebb hardveréért a 70 az sok? Az előállítás lehet 120 is vagy több. Jahhogy a telefon nem konzol, lehet vele telefonálni is? A 2000 Ft-os Penny Marketes alap Samsunggal is.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Shrike7973
senior tag
Nem volt még PSP-m, gondolkozok egy Vita-n, kérdezném, hogy általában mennyibe kerül egy-egy játék hozzá? Vannak a playstation store-n is Steam-hez hasonló 50-75%-os leárazások, hogy baráti áron lehessen a játékokhoz jutni?
-
hitvanyalak
senior tag
Annyira XX. század a menüje...
-
30z.Samu
félisten
Nem rossz kütyü! Engem egyre jobban meggyőz, lehet, hogy PS3 helyett egy ilyenre ruházok be.
Sic Parvis Magna
-
nebulo
tag
Elegáns megoldás lenne a Sony-tól, ha kiadnának valami bölcsőt hozzá. Én speciel nem játszanék vele napi 3-4 órát, max. napi 2-t jobb esetben. Amíg beérek suliba meg vissza illetve lefekvés előtt már takaró alól! Otthon bölcsőbe beteszed, az meg USB-s lehetne, hogy összekösd a sz.gép-pel. Elegáns-egyszerű és baromi drága a kiegészítő árakat ismerve!
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
többnek gondoltam mint 70ezer. persze még így is drága itt. de világban elég reális ár lehet.
ami sokkal aggasztóbb az aksi. az előző psp is lefeküdt max 4 óra után. nem aról van szó hogy minimum 7-8 órát játszik egyszerre valaki de én utáltam mikor leraktam később elővettem azt nagy játszás közbe jött elő hogy ja tényleg ma már játszottam nemsokára lemerül."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Qbász
aktív tag
Van hozzá battery pack. Azthiszem akkora mint a fat psp akksija 1800 mAh. Nekem fat 1001 van ugyanazzal az akksival mint amit adtak hozzá de még mindig elmegy vele 5 órát. 3000-res meg ezek szerint barátságosabban fogyaszt.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
-
Qbász
aktív tag
válasz
errorcode06 #34 üzenetére
[link] PSP kb. 9 óra, Vita kb.3:45, 3DS 2:35 perc.
-
errorcode06
őstag
Valaki egy topikban linkelt egy videotesztet, ahol egy psp, egy 3ds, meg egy vita volt üzemidőben összehasnolítva(asztalon a készülékek, bencsmark v. demó futott rajtuk, a kamera meg merőlegesen rájuk fókuszált, úgy 30-40centiről). 3. a vita volt valami 3óra 40perccel.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
ducsidu
senior tag
Szerintem ilyen képességekkel egyáltalán nem rossz a 70k-s ár
már várom,hogy lecserélhessem a PSP-met egy ilyenre
-
Maximum1
őstag
Majd ha feltörik, akkor veszek egyet.
-
arty
veterán
óriási hiba, hogy nem használható telefonként
szvsz nagyon sokan vennék telónak, egy eszközben meglenne gyakorlatilag minden ...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nuke7
veterán
válasz
csak 70k?!
omg, azt hittem, h vmi 110lesz...
most vettem mondjuk ipad2 3g-t... lehet, hogy amellé nincs erre szükség, bár a ps exkluziv játékok, meg a kisebb méret...https://youtube.com/user/nuke7
-
Maxentius
addikt
Jóféle kütyü, csak valamiért nem tudok megbarátkozni ezzel a kijelzővel, ha nem lenne érintős, az lenne a baj, mert ugye elég nagy ez, de így meg marha szokatlan lehet az irányítás (nyilván csak elsőre), hogy van kontroller (rögtön 2) is + hátsó tapipad + érintőkijelző...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
nebulo
tag
válasz
speed3456 #22 üzenetére
Azt hiszem úgy van, hogy ha van egy PSP címed, és azt valahogy igazolod, akkor minimalis ellenpénzért letöltheted majd a Vitára.
Továbbá az ígéretek szerint a letöltött változatok olcsóbbak lesznek a dobozosaknál. Erre is kíváncsi vagyok.
Dark Souls nem lenne semmi Vitara!!!
[ Szerkesztve ]
-
doktordrog
aktív tag
Szerintem meg kne győzniük a From Softwaret, hogy adják ki rá a Dark Soulst. Biztos rendesen beindulna a biznisz
)
-
tundrak
tag
a két joy-t jónak látom,az érintő is ma már nem különleges,4 mag ütős, de a hátuljára minek az a touchpad??
do the right thing
-
Apika
addikt
Látszik, hogy készülnek rá sokféle játékkal, de drága mulatság lesz...
-
dani3l
őstag
Nemszóltam.
Annyi pénzért viszont nem rossz, ha tényleg jó.
Egy apró észrevétel, mostanra sikerült végignézni a tesztet: 0,3 megapixel az nem 320x240-es felbontás, hanem 640x480-as!
A videokimenet hiánya viszont tényleg elég gáz, minimum egy microHDMI egy ilyen eszközön szerintem. Gondolom majd pár év múlva a rev2-be már beleteszik azt is.. -
dani3l
őstag
Egyetértek, bár gondolom ezért van belőle wifi only változat is, mást meg azért nemigen lett volna érdemes kihagyni. Telon ott a mobilnet meg a wifi hotspot, bármikor meg tudom osztani, ha szükség van rá, az bőven elég szerintem. Kamera pedig filléres dolog, és lehet, hogy lesz valami plusz funkciója is az érzékelésben, kitudja..
Bár nem vagyok nagy gémer, és tudom, hogy nincs szükségem ilyesmire, de amint lemegy 50k alá az ára (akár használtan), lehet, hogy benevezek egyre, már csak próbaképpen is. PSP annyira nem fogott meg, nekem pl kifejezetten idegesítő volt, hogy ott a bazinagy kijelző, és nem taperolhatom, pedig azért sokmindent megkönnyít az olyan beviteli mód is. Mondjuk ennek az akkuideje kicsit soványnak tűnik, a külön felszerelhető külső akksi meg gondolom minimum még egy 20as lesz.. -
nebulo
tag
Igaz, mit kell az áron pattogni, most komolyan? Ezt a hardvert több évre veszi meg az ember. A teljesítménye pedig megfelelő, a konzol nem PC (meg okos telefon), hogy mega-brutál legyen, a programozás konkrét hardverre készül.
Nekem személy szerint egyre jobban tetszik a Vita, és speciel én kihagytam volna a 3G-t meg a kamerákat (az előlapit mondjuk), mert akinek van igénye Vitára, biztosan rendelkezik más kütyüvel is. Talán az árat jobban leszorította volna, ha csak konzol és nem svájci bicska, de hát manapság a vásárlói igények amiket mesterségesen generálnak...
-
Qbász
aktív tag
Bírom hogy mindenki az árán lovagol. Ennyi pénzért hol máshol kapsz ilyen hardvert? Hasonlítsuk össze a telefonok árával. 70000 forintért ehhez közeli teljesítményt nem kapsz. De még 130000 forintért sem. Vagy azok megérik az árukat mert tudnak telefonálni? Meg a hordozható konzol nem csak arról szól hogy az utcán játszunk vele. Én a saját PSP-met kb. 2-3 alkalommal használtam buszra várakozva. Leginkább otthon az ágyban fetrengve tolom vele a játékokat...
Nekem nagyon megéri egy Vita az árát, PS3-al játszok havonta 3-4 órát, abból fél óra csak a különböző játékok patchelése... Még a PSP-vel majdnem minden nap. Csak előkapom betölti magát 2 másodperc alatt 20 másodperc múlva már játszok is. Aztán ha végeztem félredobom. Nekem a Portable ezt jeleneti.
-
Sundesz
őstag
PSP mennyi is volt? Na ugye, hogy ennyi. Nagyon jó adottságokkal rendelkező gép ez, nincs miért szégyenkeznie. Aki tapizáson kívűl komolyabb irányításra és játékokra vágyik, annak jó lehet egy Vita.
Hörcsög Powa'
-
big-J
őstag
válasz
fele ien erős telefon 130k ... és azt is van aki megveszi ... hogy a csudába ne érné meg ...persze nem annak van kitalálva aki libazsíron él
-
Remus389
veterán
lenyűgöző gép
ha tettek volna bele gsm modul-t, minden kisiskolás ilyet akarna(így is)
Angel1981 30 évesen még jó hogy nem hoz lázba
[ Szerkesztve ]
-
legalább esik tovább a psp ára telán újra beszerezek egyet.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
errorcode06 #5 üzenetére
az meg már vicces ezért a gépért... (plusz a warez is necces lesz a sony saját memória kártyája miatt [amit egyszer úgy is meg kell venni])
-
errorcode06
őstag
válasz
a legolcsóbb változat ára kb 70k huf lesz (ha nem több)... + játék + kiegek + memóriakártya, simán 100k+
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
ch003067
addikt
Azért a 4magos cpu és a 4magos GPU nem semmi
De 70k az sok.
-
Jó gép, de 70 ezer ft-ot nem ér meg...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Nekem nem tetszik a gép,túl van misztifikálva.Semmi szükség rá.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy ígértük itt a PS Vita videoteszt is, hogy teljes legyen a kép, és minden tekintetben kellő információval legyetek ellátva a Sony új gépéről.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest