Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldwin
aktív tag
Csodaszép lett! Végre korrigálták azokat az apró szépséghibákat, amelyek nem tetszettek az előző verzió kinézetében.
[ Szerkesztve ]
-
Crydan
senior tag
Ha minden igaz, akkor az újdonságok miatt LCD kijelző lesz az OLED helyett
Playstation Vita Slim Specifikáció - [link]
Plusz nem mellesleg, a jelenlegi szerintem sokkal jobban néz ki.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
MInt a hírben is benne van, egyelőre eu-ba nem jön, szóval egyelőre felesleges számolgatni.
Live-Die-Respawn
-
NeoExDeath
aktív tag
Én akkor fogok Vita vásárlásán elgondolkodni, amikor kijön a PS4. A Vita játékok elhanyagolható szinten érdekelnek, nem hinném hogy vennék hozzá azokon kívül amiket a Plus-hoz járnak. Viszont a Remote Play funkció kifejezetten jól hangzik és nagyon érdekel
-
raziel01
veterán
Ráadásul még a játékokra is költeni kell ami nekem pl xbox 360 meg PC mellett már nem menne.
Ezért nem is veszek Vitát. Meg am is kevés játék van rá.
Fogadni mernék, hogy ha lenne rá warez rögtön megugranának az eladások.
Én inkább spórolok PS4-re.mikka07: érdemes euróban számolni. Úgyis annyi lesz kb.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
Ez elég drága lesz a dollár is majdnem 230ft,de azért jónak tünik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Legalább lenyomja a mostani Vita árát. Az a baj, h nincs túl sok játék rá. Anno amikor megvettem rögtön adtam is el.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tDr1v3r
veterán
Plusz a Vita TV.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Shatterstar
aktív tag
A korábbi menetrendhez képest most sokkal előbb érkezik a ráncfelvarrás mint ahogy az lenni szokott. Remélem a Slim változattal kijavítják a Fat modell hiányosságait! Pl HDMI hiánya, gyenge kamera stb...
Why are you wearing that stupid man suit?
-
Def26
félisten
190 dollár. Most mennyi a ps vita?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- Snowboard topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel