Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agthios
csendes tag
LOL volt, amikor a Fotel Fighter konzolos gyerek a böhöm robot mellé ürítette a fél tárat 8 méterről a szutyok kontrollerrel
(1:50-nél)
-
mikka07
tag
Ezek még a csak első játékok azért én megvárok a vásárlással egy gran turismo7,uncharted4 szintű játékgrafikát ps4-en és xbox one-on az uj gears of war is jönni fog kicsit elhamarkodott a még véleményt mondani next genről grafikailag szvsz.Nézd meg a xbox 360-on project gotham racinget utánna a forza--t azért van külömbség.Vagy ps3-on a nfs carbont és a gran turismo 5 grafikáját ugyanarra hardverre jött ki.
-
fugu
tag
Nagyon szép nagyon fancy nagyon csilli-villi.
Mi lenne, ha nem trailerekből / átvezető videókból lenne összevágva hanem mondjuk gameplayből? Ja, hogy akkor sokkal kevésbé lenne kedvcsináló a lankasztó grafika miatt?
Azért valljuk be, hogy ahhoz képest hogy ezt fogjuk nézni az elkövetkező ~8 évben elég gyenge... -
mikka07
tag
Fényképezzem le ugy elhiszed
? ,még a gafikai beállitásokat is elmenti mivel felraktam a ramfix mellé egy update1 et is és reccenésmentesen fut 4gb rammal high texturák full hd élsimitással minden high-on a cod ghosts csak utánna kell nézni hogy kell megoldani.(nem bonyolult)
-
WayneGace
őstag
Trailer alapján ítéli meg valaki a játékipart, akkor mondhatja, hogy a játékok 90%-a arról szól, hogy öljük meg a másikat.
-
janos1988
addikt
Milyen jó lenne ha lenne egy szabvány billentyűzet a PS4-hez azoknak akik utálják a kontrollert.
-
mikka07
tag
Én is gondolkoztam ps4 vásárlásán,de eddig elég gyenge a felhozatal a cod ghosts és az ac4 kijön pc-re is igy inkább várok (nálam Q8300 4gb ddr2 7870 2gb fhd mnden maxon ramfixel 40fps -el megy a cod ghosts ). Elég huzosak a játék árak is ps4-en egy játék 18k még az ac4 a black flag magyar felirattal ps3-ra ujonanan 12k ugyhogy eladom a ps3-m és pc-t fejlesztek a ps4-et meg majd akkor veszek ha lemegy 80k-ra és lesz rá gran turismo ,uncharted,mgs, stb
-
JanR
addikt
Azt már tudni, hogy az ún. "kékhalál" hardveres, vagy szoftveres hiba? Addig nem merem előrendelni a gépet amíg efelől nem tudok biztosat. Bár már úgy is ott tartok, hogy megvárom az X1-t. Nem ez a videó fog meggyőzni a PS4-ről
-
[CsuCsu]
őstag
Én még várok. Eddig bakfitty az egész. Nem tagadom, hogy később jobb felhozatal lesz, de adig hátha csökken az ár illetve a gyártási hibák is minimalizálódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy videós kedvcsináló érkezett a PS4-hez és a hozzá kapcsolódó játékokhoz.
- Lemezmeghajtós & Digital PS5 FAT és SLIM gépcsomagok garanciával -konzol beszámítás ok!-
- Nintendo Switch V2 32GB + 32GB (SD kártya)
- Xbox One X 1TB + 2 kontroller + GTA V
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest