Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #36 üzenetére
"Kirk Lazarus: Sose szabad fullba nyomni a kretént."
-
-
krx21
nagyúr
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Az persze, de még szellemi fogyatékost játszik...
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Az oszes videoban ilyen beteg
Akar Diablo3 akar Xbox stb. -
krx21
nagyúr
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Arról van itt szó, hogy lehet, hogy jópofa és sok embernek tetszik, de nem feltétlenül szerencsés ha valaki betegnek színleli magát és a népszerűsége abban merül ki, hogy igazi sérült embereket utánoz...
Ez sok emberben kelthet rossz érzést... -
-
JanR
addikt
válasz
unrealnoise #27 üzenetére
Most nagyon nem értem a reakciódat. Értetted egyáltalán, hogy mire reagáltam és mi volt a válasz?
-
wolfman
veterán
Én pediglen nagyon utálom az emberi butaságot, még ha az el is van játszva. Dodókacsát sem szeretem ahogy beszél, és Francisé sincs messze tőle.
-
unrealnoise
senior tag
Pedig kibaszott hitelesen adja elő a cuccot, nem értem mi erőltetettet látni benne.
a videóit imádják, jómagam is nagyon csipázom, és egyébként is egy 'hasznos" figura, aki bár elég sajátos módon, de tényleg kiáll sokszor a helyes ügy érdekében.
Amúgy meg jó látni, hogy az igazi "boogie2988" is Playstation 4-et venne. Mármint amikor a másik videóban eltüsszenti magát.
Én is azt veszek, majd jövő év elején.
-
-
Tidus
addikt
A konzol menürendszere hozzátartozik a kicsomagolás, beüzemelés és kipróbálás feelingjébe.
Ha vennék a közel jövöben, v. előrendeltem volna egyet, biztos nem nézném meg, nem keresgetném a neten a ps4 menürendszerét.Nem tudom, de úgy látom mintha egy X-BOX-ot dobna ki a polcról Francis. Micsoda véletlen.
-
xtremez
aktív tag
Hááát..
Ps 4 menüt még mindig nem mutogathatják ?
-
saelin
veterán
Francis megint hozta a szokásost.
-
Ps Vita
őstag
-
JanR
addikt
Francis igen csak kitett magáért
A PS4 joy és a box is mit repült
Csodálom a lányt aki mellette van, akár megjátszott karakter akár nem.
-
g4mer
senior tag
-
gianni85
veterán
Francis videója jobban tetszik. A hivatalos videó annyira pálya akart lenni, hogy átment teljesen gagyiba...
-
Nem semmi!
-
törölt tag
A vilag urai igy kepzelik el a tokeletes fogyasztoi tarsadalmat is
-
raven84
senior tag
Mindig úgy tartottam magamról nem hatnak rám a reklámok és el is döntöttem, hogy nyáron veszek majd next-gent ha érzem rá a késztetést. Jönnek ezek a videók a ps4ről és rendesen tikkelek már, hogy elő kéne rendelni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
stargazerhu #7 üzenetére
Semmi baja nincs. Ez egy megjátszott karakter. Valójában egy jó fej srácról van szó:
-
krx21
nagyúr
Beteg a srác, nagyon beteg!
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Van baja az embernek!
-
válasz
[Prolixus] #5 üzenetére
Azért ő kapta, mert ő a legnagyobb arc mind közül. Legjobb a diablo hármas kiakadása
-
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Szerintem ismerik, és tudták róla, hogy kirakja a youtube-ra. Ingyenreklám.
-
Legendd
senior tag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Úgy röhög mint Ahmed, a "dead terrorist"
-
[Prolixus]
addikt
Óriási ez a Francis. Szó szerint meg képtelesen is.
Egyébként hogy-hogy ő már megkapta? Az előrendelőknek már küldik is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Francis megint alkotott. Amikor eldobja a joyt meg a boxot akkor hangosan felröhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Két videót is megtekinthetünk egy-egy PS4 kicsomagolásáról.
- Milyen autót vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest