- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
úgyvan...
(#49) Tutu7030
fúúúj, te hát vond visszaaa[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HuMarc
veterán
válasz - = Zk = - #47 üzenetére
Hát én is. Én úgy fogom fel, hogy a Sony ezzel a reklámmal(!) (mert ez egy reklám!) a legfőbb célcsoportot, a fiatalokat, azon belül pedig leginkább az egyetemistákat próbálta megszólítani. Ez sikerült.
Ja, amúgy én főleg akkor élnék ilyen lakásban, ha járna hozzá az a tévé, és a PS4
-
- = Zk = -
félisten
simán élnék egy olyanban... külföldön meg főleg
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
42861
senior tag
Csodálatos. A gyerek egy lepukkant szarfészekben él, de PS4 meg giga LCD tévé van. Nyomja a "Knack" című gémet - ami valószínűleg jól látható a profilján az online állapotnál - de az agyhalott szőke megkérdezi üzenetben, hogy a Knack-al játszol?? Áhh...
-
zsigus
őstag
What?
Az 576-nál igen, de jobb helyeken azért nem 15-18 egy új AAA cím. Idővel pedig csökken mindennél.
[ Szerkesztve ]
-
Arról van vmi infó h menyibe fognak kerülni ps4-re a játékok?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
anulu
félisten
3) akkor neked még nem szállt el HDD a gépedből szerencsés vagy.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
HuMarc
veterán
1. Nem, tényleg nem. Talán ez az egyetlen hátránya.
2. Nem is szeretnék multizni, a kedvenc játékaimban úgy sem lehet. Meg amúgy a local multi sokkal jobb, mint az internyetes.
3. Minek akarnám felhőbe küldeni a mentéseimet? Pár megabájt mit számít 320 GB-n?Nem is állítottam, hogy neked fog korlátozást jelenteni, de lesz, akinek igen.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
true. visszakérdés: van értelme? patchet nem tudsz leszedni (maradjunk a módosítatlan konzoloknál ), multizni nem tudsz, cloudba nem tudod a save game-jeid pakolni.
nálam semmilyen korlátozást nem jelent az X1. PS3 és BOX360 is a neten lóg most is.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gianni85
veterán
Egyébként az elkövetkező időszak fejleményei engem nagyon érdekelnek már. Vajon az MS engedni fog egyes korlátozásokban, vagy Sony jelent be pár gonoszságot? Bárminemű elvakultságot félretéve ki lehet jelenteni, hogy perpill a Sony-nak van a szimpatikusabb ajánlata. Ezt tükrözi a jelenlegi általános közvélemény is.
-
Ps Vita
őstag
Ez a mobilos cucc nagyon király
-
anulu
félisten
mivel a PS és a BOX újdonságainak túlnyomó része nethez kötött (sharing, community, akármi), ezért úgyis rajta fog lógni a gép. btw, ezt a 24 órás cuccot még meglátjuk, mivel a Sony eddig nettó semmit nem mondott a PS-ről, ezért a konkurenciához képest az MS sötétben tapogatózott. most már tudnak mire reagálni.
-
wolfman
veterán
Úgy érzem a Sony egy álomvilágot árul.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
- = Zk = -
félisten
pff.. hova süllyed ez a világ, vaze?!
-
.LnB
titán
válasz Raysen623 #22 üzenetére
Igen az én szempontomból teljesen igazad van. De a teljes piacot nézve értelmesebbnek gondolom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
- = Zk = -
félisten
-
anulu
félisten
értem. tehát nincs _kötelezően_ szükség a net kapcsolatra, csak az újdonságok jó részét nem tudod nélküle használni. ügyes kommunikáció
-
.LnB
titán
válasz Raysen623 #16 üzenetére
Igen amiket leírtál arra jó, de speciel ezt a jelenlegi Xbox is tudja már. Ps-ről nincs tapasztalatom, de gondolom az is. AZt nem értem, hogy miért reklámozzák ennyire ezzel, hogy mennyire közösségi konzol lesz ez.. Így egy kicsit értelmesebbnek találom, az Xbox-os extrákat. Amik ugyan nem kötődnek szorosan a játékokhoz, de érdekesebbek. Persze itthon ebből semmi sem lesz elérhető valószínűleg
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Raysen623
addikt
kenny123: nem fogod elhinni, de én speciel COD-os csajszit ismerek és egy igazán csodálatraméltó teremtés
Akkor akinek nem lenne világos: nekem tetszik ez a mobilos kapcsolat, végtére is jobb elindítani a letöltést a ps-re idejében, és mire hazaérsz már nem kell ezzel tökölnöd, hanem tolhatod ezerrel...
A játék közbeni felugró dolgok nekem sem nagyon tetszenek, de abból a szemszögből nézve lehet jó, hogy legalább látom a haverokat ha játszanak valamivel...rögtön rájuk szólok hogy ugyanmár toljuk inkább közösen a BF4-et Bővebb diskurálásra nem alkalmas, és én véletlenül sem ott tervezem...különösen ha az illető esetleg nőr!
Maga az UI felületét én nem ismerem egyenlőre, de remélem nem lehet benne eltévedni és átlátható.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
icons
addikt
Jaja, azokat nem
BTW ez nem UI bemutató, hanem "Hogyan csajozzunk PS4en keresztül?" tutorial. Nincs sok köze a konzolhoz, sem a UIhoz, sem semmihez, egyszerűen egy promó videó, hogy zárd be magad az apád fészerébe, ahol van hűtő és TV, majd tölts el ott egy napot a PS4-gyel, és az online barátaiddal. Yeeee!
-
-
nagyúr
Szóval már ps4-gyel is lehet csajozni?!... Cool, veszek 2-őt akkor. Sarah-t lájkolnám...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Spancho
senior tag
Hogy örül a hülye gyerek a like-oknak
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
.LnB
titán
Szerintetek érett erre a gamer közönség, vagy van rá igény hogy ennyire megosszunk mindent egymással, meg chateljünk (szöveg alapon) játék közben? Nem elég közösségháló dologra a facebbok? Nem ugyan az a dolog, de én úgy gondolom, hogy megőrjítene mikor bekockulva játszok és egy fontosabb résznél beugrik a chat albak hogy Joci írt: "csá mizu?" Ha pedig nem a konzol elött játszok akkor meg főként nem azt fogom nézni a mobil készüléken, hogy a haverom, hogy nyomja... Én nem mondom, hogy nem jó dolog. De ezzel reklámozni egy konzolt nem hiszem, hogy megéri. Engem ezzel nem tudnak megfogni.
-
kenny123
addikt
Jo, de biztos ti sem ismertek topmodell wow-os csajokat.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Zedz
addikt
Maga a gép szép, de szerintem az MS rendszere jobban néz ki. Nem tudom hogy vagytok vele, de ettől a kontrollertől engem a hideg is kiráz.
-
gianni85
veterán
kicsit kontrasztban áll az a bitang sony tv és a ps4 a lakás többi felszerelésével. Karácsonyra jöhetne valami fasza tv+ps4 akció a sony-tól
-
Föcsök
aktív tag
Jaj ez de sz@r reklám volt.xD
-
kenny123
addikt
Fake, gamer csajok nem léteznek.
[ Szerkesztve ]
yo
-
PetX
aktív tag
Enyhén MetroUI beütése van.
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Synology NAS
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Digital Edition
- Nintendo Switch Oled + 256gb kártya
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest