Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
A Sony most le tudja nyomni az M$-t.
1. Az árak pont fordítottak mint az előző generáció bevezetésekor voltak. Vagyis a Sonynak áll a zászló.
2. A Kinectnek való hadonászás max 15 éves korig számít menőnek. Az annál idősebb játékosok számára a Kinect semmi előnyt nem nyújt, viszont tisztában vannak vele micsoda: egy kémeszköz ami elsősorban az M$-nek, másodsorban a Nagy Testvérnek kémked a saját nappalinkban.
3. Az M$ máris, rögtön a bejelentés után visszakozni kényszerült: el lehet adni a használt játékokat és nem kell állandó online kapcsolat a játékhoz.
4. Az a undorító M$ gyakorlat tuti fennmarad hogy online játékhoz kulcsot kell venni vagyis hiába veszel meg egy játékot használtan, multizni akkor sem tudsz majd vele. Ha a Sonynak lenne kis esze ezt kihasználná: nem csak hogy PS-en nem kérne ilyet de az online játékot is havidíj mentesen biztosítaná.
Annál is inkább mert a havidíjért azt tervezi hogy egy-két játék 1 napos kipróbálását lehetővé teszi. Ez elég lenne a havidíjhoz "csalinak" mert mindenkinek megérne évi 10 ezret az hogy a játékokat kipróbálhatja mielőtt eldönti fizet-e értük. Ha ezt meglépné előnybe kerülne de félek nem ismerik a mondást hogy "a kevesebb néha több". Vagyis bekabzsulnak.
5. Az M$ nagyot égett a "három piros led"-el vagyis hogy egyszerűen hibás konzolokat árultak 1 évig. A PS3 nem járatta így le a Sony hírnevét.
6. Az x360-hoz rögtön megjelenésekor volt hack (valszeg direkt, hogy felturbózzák az eladásokat) a PS3-at évek múlva tudták csak megtörni. Senki nem ad ki pénzt szívesen olyan játékokért amiket ingyen is letölthet.
7. A Sony nagyon helyesen kiküszöbölte a PS3 mindkét nagy hátrányát az x360-al szemben: nem csak hogy a HW nem gyengébb (fele annyi textúra RAM) hanem programozhatóság tekintetében is a box (illetve PC) szintjére egyszerűsödött a PS4.Az M$ mellett max az amcsi nacionalizmus szól. Mivel az átlag amerikai buta mint a föld, ez nem elhanyagolható tényező és az USAba meg is menti majd az Xbox One-t. De Európában meg főleg Japánban? Joe-t meg figyelje csak a CIA miközben a kanapén a Kinect előtt rejszol
-
zippofcy
senior tag
1. Talán azért néz ki úgy a GARÁZS ahol berendezkedett mert takarítás helyett játszik. Berendezés helyett pedig PS4 + LCD TV kombót vette a nyári munkája 1 havi béréből.
2. PS4 + LCD TV egy havi minimál fizuból kijön normális országokban ahol nem az "államadósság" törlesztésre megy el minden befizetett 1000 Ft adóból 900.
3. Pont azért kezdeményezte ezzel a kérdéssel a beszélgetést. Szoktál te csajokkal csetelni? -
HuMarc
veterán
válasz
- = Zk = - #47 üzenetére
Hát én is. Én úgy fogom fel, hogy a Sony ezzel a reklámmal(!) (mert ez egy reklám!) a legfőbb célcsoportot, a fiatalokat, azon belül pedig leginkább az egyetemistákat próbálta megszólítani. Ez sikerült.
Ja, amúgy én főleg akkor élnék ilyen lakásban, ha járna hozzá az a tévé, és a PS4
-
42861
senior tag
Csodálatos. A gyerek egy lepukkant szarfészekben él, de PS4 meg giga LCD tévé van. Nyomja a "Knack" című gémet - ami valószínűleg jól látható a profilján az online állapotnál - de az agyhalott szőke megkérdezi üzenetben, hogy a Knack-al játszol?? Áhh...
-
zsigus
őstag
What?
Az 576-nál igen, de jobb helyeken azért nem 15-18 egy új AAA cím. Idővel pedig csökken mindennél.
-
Arról van vmi infó h menyibe fognak kerülni ps4-re a játékok?
-
HuMarc
veterán
1. Nem, tényleg nem. Talán ez az egyetlen hátránya.
2. Nem is szeretnék multizni, a kedvenc játékaimban úgy sem lehet. Meg amúgy a local multi sokkal jobb, mint az internyetes.
3. Minek akarnám felhőbe küldeni a mentéseimet? Pár megabájt mit számít 320 GB-n?Nem is állítottam, hogy neked fog korlátozást jelenteni, de lesz, akinek igen.
-
-
gianni85
veterán
Egyébként az elkövetkező időszak fejleményei engem nagyon érdekelnek már. Vajon az MS engedni fog egyes korlátozásokban, vagy Sony jelent be pár gonoszságot? Bárminemű elvakultságot félretéve ki lehet jelenteni, hogy perpill a Sony-nak van a szimpatikusabb ajánlata. Ezt tükrözi a jelenlegi általános közvélemény is.
-
Ps Vita
őstag
Ez a mobilos cucc nagyon király
-
anulu
félisten
mivel a PS és a BOX újdonságainak túlnyomó része nethez kötött (sharing, community, akármi), ezért úgyis rajta fog lógni a gép. btw, ezt a 24 órás cuccot még meglátjuk, mivel a Sony eddig nettó semmit nem mondott a PS-ről, ezért a konkurenciához képest az MS sötétben tapogatózott. most már tudnak mire reagálni.
-
wolfman
veterán
Úgy érzem a Sony egy álomvilágot árul.
-
anulu
félisten
értem. tehát nincs _kötelezően_ szükség a net kapcsolatra, csak az újdonságok jó részét nem tudod nélküle használni. ügyes kommunikáció
-
.LnB
titán
válasz
Raysen623 #16 üzenetére
Igen amiket leírtál arra jó, de speciel ezt a jelenlegi Xbox is tudja már. Ps-ről nincs tapasztalatom, de gondolom az is. AZt nem értem, hogy miért reklámozzák ennyire ezzel, hogy mennyire közösségi konzol lesz ez.. Így egy kicsit értelmesebbnek találom, az Xbox-os extrákat. Amik ugyan nem kötődnek szorosan a játékokhoz, de érdekesebbek. Persze itthon ebből semmi sem lesz elérhető valószínűleg
-
Raysen623
addikt
kenny123: nem fogod elhinni, de én speciel COD-os csajszit ismerek és egy igazán csodálatraméltó teremtés
Akkor akinek nem lenne világos: nekem tetszik ez a mobilos kapcsolat, végtére is jobb elindítani a letöltést a ps-re idejében, és mire hazaérsz már nem kell ezzel tökölnöd, hanem tolhatod ezerrel...
A játék közbeni felugró dolgok nekem sem nagyon tetszenek, de abból a szemszögből nézve lehet jó, hogy legalább látom a haverokat ha játszanak valamivel...rögtön rájuk szólok hogy ugyanmár toljuk inkább közösen a BF4-etBővebb diskurálásra nem alkalmas, és én véletlenül sem ott tervezem...különösen ha az illető esetleg nőr!
Maga az UI felületét én nem ismerem egyenlőre, de remélem nem lehet benne eltévedni és átlátható. -
icons
addikt
Jaja, azokat nem
BTW ez nem UI bemutató, hanem "Hogyan csajozzunk PS4en keresztül?" tutorial. Nincs sok köze a konzolhoz, sem a UIhoz, sem semmihez, egyszerűen egy promó videó, hogy zárd be magad az apád fészerébe, ahol van hűtő és TV, majd tölts el ott egy napot a PS4-gyel, és az online barátaiddal. Yeeee!
-
Szóval már ps4-gyel is lehet csajozni?!... Cool, veszek 2-őt akkor. Sarah-t lájkolnám...
-
Spancho
senior tag
Hogy örül a hülye gyerek a like-oknak
-
.LnB
titán
Szerintetek érett erre a gamer közönség, vagy van rá igény hogy ennyire megosszunk mindent egymással, meg chateljünk (szöveg alapon) játék közben? Nem elég közösségháló dologra a facebbok? Nem ugyan az a dolog, de én úgy gondolom, hogy megőrjítene mikor bekockulva játszok és egy fontosabb résznél beugrik a chat albak hogy Joci írt: "csá mizu?"
Ha pedig nem a konzol elött játszok akkor meg főként nem azt fogom nézni a mobil készüléken, hogy a haverom, hogy nyomja... Én nem mondom, hogy nem jó dolog. De ezzel reklámozni egy konzolt nem hiszem, hogy megéri. Engem ezzel nem tudnak megfogni.
-
kenny123
addikt
Jo, de biztos ti sem ismertek topmodell wow-os csajokat.
-
Zedz
addikt
Maga a gép szép, de szerintem az MS rendszere jobban néz ki. Nem tudom hogy vagytok vele, de ettől a kontrollertől engem a hideg is kiráz.
-
gianni85
veterán
kicsit kontrasztban áll az a bitang sony tv és a ps4 a lakás többi felszerelésével. Karácsonyra jöhetne valami fasza tv+ps4 akció a sony-tól
-
Föcsök
aktív tag
Jaj ez de sz@r reklám volt.xD
-
kenny123
addikt
Fake, gamer csajok nem léteznek.
-
PetX
aktív tag
Enyhén MetroUI beütése van.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy videón mutatja meg a Sony, hogy milyen jó móka is lesz a PS4-et használni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest