- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz WhiteWalker #23 üzenetére
Pont forditva erzem. A PS3 fat ugy nez ki, mint egy "grillsuto" ellenben a PS4 letisztult. Az igazi design ott jon ki amikor egyszeru alapotletet egy frappans otlettel megcsavarsz. Kerdezz meg egy seved vagy akar japan designer-t. Ugye itt vetodik fel, hogy akkor az XO is szep, de nem! Kulonbseg van egy "feltegla" es egy egyedi monolit kozott. Bar avatatlan szem szamara nem sok a kulonbseg. Az xbox jellegzetessege elveszett, kar erte.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
[CsuCsu]
őstag
Én pont szeretem ezt a minimalista stílust. Egyetlen baj a műanyag, de hát egy szálcsiszolt/matt alumínium ház nagyon megdobná az árát.
Mondjuk én személy szerint kifizetnék egy 20-ast egy ilyen prémium verzióért (utálom a műanyag minden formáját,egyedül a LEGO-nak tudok megbocsátani), de többet nem érne meg. -
Jander
senior tag
Szerintem már jövő tavasszal kellemes lesz az ára, nem kell egy évet várni. Más kérdés, hogy lesz-e elég játék rá 1-2 hónap leforgása alatt... én inkább játék felhozatal miatt várok, mintsem az alapgép ára miatt.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Ádám16
addikt
Van mire gyűjteni...
-
Prof01
veterán
Szerintem drága és ennél csak olcsóbb lehet.
Persze szürke importos konzolboltok majd a megjelenés idején biztos simán el fogják tudni ennyiért adogatni a türelmetleneknek. De pár hónap és teljesen más lesz az állás.
A konzolboltok árai mindig alacsonyabbak, mint az euróból kalkulált hivatalos fogyasztói ár. Egy X360-at vagy PS3-at is dollár áron megvehetünk simán.Elég megnézni a Wii U-t. A black edition hivatalos európai ára 399€, pont mint a PS4-esé, amit nálunk 85k-ért meg lehet már kapni. De megjelenéskor se emlékszem, hogy nagyon 100k felett lett volna.
1 év várakozást megér nekem a PS4, mert 80-90k-nál többet nem adok érte.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
rocket
nagyúr
válasz GeryFlash #42 üzenetére
A konzolok formajat elsosorban nem a szepseg alapjan (ami ugye alapbol is szubjektiv dolog) tervezik, a kulso kialakitasanal a hutesi hatekonysag is fontos tenyezo.
PS4 joval kisebb az X1-nel, mondhatjuk, hogy az mar alapbol egy Slim verzio lett, hogy meglesz-e ennek a bojtje arra majd kesobb kapunk valaszt.
Egyelore rejtely, hogy hozta ossze ezt a meretet a Sony, es varom mar nagyon az elso PS4 videot ahol szetkapjak
X1-rol van mar csupasz video, nincsenek nagy ures terek benne, nincs kaosz a kialakitasban, ugyhogy igy megerdekesebb lesz a PS4 belso kialakitasa, hogy mivel es hogyan hutik le az erosebb hardvert kisebb helyen, a HDD es a Blu-Ray olvaso merete ugyanaz lesz mindket konzol eseteben, plusz meg a tap is belul van a PS4-ben.Az kizarhato, hogy a meretbeli kulonbseget a csikszelesseg elterese okozza ami elvileg nagyobb hutest eredmenyezne az X1-nel, 40nm-en keszulne az APU-ja a merete hatalmas lenne, amit nem lehetne legyartani se, ugyhogy erdekes, hogy hozta ossze ezt a Sony
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
GeryFlash
veterán
A csomagolás mindkét esetben nagyon igényes lesz, ellneben a két baltával faragott műanyag cumóval, tudom, hogy vmilyen szinten direkt csinálták, hogy el lehessen adni majd belőle slimet meg minden, de anno a fat xbox meg ps3 is dekoratív voolt, ezek meg... A csomagolás meg semmit nem számít
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Jobban tetszik ez mint a PS doboza, de nem ez adja el a cuccost
(#40) Ps Vita
Ez ízlés kérdése ami teljesen szubjektív. Van akinek tetszik, van akinek nem. Ez már csak így megy. Ilyen pl a HTC One is. (mostanába sok a one ) Mindenki ájuldozik milyen szép a telefon, én inkább a plafonra mászok tőle annyira nem jön be....
All→M8
-
ZCoyote
őstag
Hűűű, egy doboz!
Romani ite domum.
-
Diopapa
addikt
Tehát fektetett téglatest nem jó mert Microsoft, állított téglatest jó mert Sony. Éééértem
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
leslieke
Jómunkásember
Nem rossz, nem rossz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Lei559
tag
Hát most kövezzetek meg de az X1 doboz epic. (Legalább ezt eltalálták) A Sony ofc hozza a színvonalat.. de megmondom őszintén az sem érdekelne ha WCpapírba csomagolva küldenék a gépet.. annyira meggyőztek.
-
negyven2
veterán
válasz danikollar #31 üzenetére
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
Ezt látva beindul az ember nyálelválasztása
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
124900 ft-ért... Nem lesz rossz
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
lacy86
addikt
válasz WhiteWalker #27 üzenetére
Ne dramatizald tul!
-
Jakesz
addikt
Már alig várom, hogy csöngessen vele a futár
-
Herczi
senior tag
válasz WhiteWalker #23 üzenetére
Nekem akkor nem tetszene ha ezzel a kinézettel akkora lenne mint a FAT Ps3, de így kicsiben, ezzel a formával bejön, olyan mint egy egyedi ékszer doboz, a kis kék csík meg végképp feldobja.
-
boeing
őstag
Tagadhatatlan Sony box.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
eszgé100
őstag
válasz WhiteWalker #17 üzenetére
+1
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Prof01
veterán
válasz WhiteWalker #17 üzenetére
Szerintem szép, simán megmondanám logók nélkül is, hogy egy PS gép.
Az XBone-ról viszont nem. Eltűntek teljesen a jellemvonások, ami az Xbox Classic és az X360 esetében megvoltak, és ez az X forma mindegyikben.figure85: Az új doboz nem rossz, de hiányolom a zöld színt. Mi ez a nagy feketeség?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
WhiteWalker
nagyúr
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszi egyik gép sem, mindkettőt mintha baltával vágták volna ki , felkérhették volna a Sony telefonokért felelős designer csapatot a konzol külső megtervezéséhez....
-
Prof01
veterán
Elegáns az új PS, mint mindig!
Több képért: [link]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Viper26
nagyúr
Alapvetően mindig is PC-s voltam, nem is volt konzolom (kivéve egy 18 évvel ezelőtti Nintendo utánzatot, de jó is volt ), most viszont úgy érzem érdemes lesz egy esélyt adnom a PS4-nek.
iPhone 15 Pro
-
Angel1981
veterán
Tetszetős!
-
Logen88
aktív tag
válasz WongFeiHong #6 üzenetére
Csak a doboz kell? Sorry, kihagyhatatlan volt.
Amúgy jól néz ki a doboz meg a masina is, nem mintha olyan lényeges lenne a kinézet.The Last of Us is a masterpiece.
-
Spancho
senior tag
Szép kis doboz.
Szerintem a gép is egész jól néz ki.
Ha most kéne választanom tuti Ps4 lenne a kövi konzolom az x360 után. (azelőtt mondjuk ps2 volt)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
SkyS1gn
félisten
-
gery2123
őstag
Jó lenne karácsonykor egy ilyen a fa alatt
-- PSN_ID: GerY2123
-
danikollar
őstag
Mindennap húzzák az agyunkat!
-
WongFeiHong
senior tag
csak már itthon lenne egy ilyen doboz
-
lacy86
addikt
válasz WhiteWalker #4 üzenetére
Azert van kulonbseg a ket konzol kinezete kozott
-
WhiteWalker
nagyúr
Legalább a doboz elegáns , a konzollal ellentétben...
-
Ármester
Csini
-
Dr. Romano
veterán
Hát most már kíváncsian várom a hasonló kinézetű kínai fake 8bites konzolokat is
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Ps Vita
őstag
Letisztult,maga a konzol meg eszméletlen begyere,természetesen a kontroller is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol Switch beszámítás!!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest