Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
De ez most akkor egy szimpla port PS4-re? Egy fasza kis remasternek örülnék, vicces kis gamma volt annak idején.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen, csak a PS2-es digitális változat lesz elérhető PS4-en sajnos. Egy igazi remaster lenne érdekes, bár a geo-mod által nyújtott pusztítás néhány helyen már nekem akkor vicces volt. Emlékszem talán volt egy ajtó, amihez valami kód vagy kulcs kellett, én meg nem kerestem meg, inkább oldalt szétszedtem a sziklát és bementem.
Live-Die-Respawn
-
Scholes9
nagyúr
Mekkora játék volt ez anno atyaég Ez jó kis nosztalgiának tűnik
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Annak idején kimaradt az életemből.
Néhány éve megint szereztem PS2-t, (mint ahogy azt nosztalgiázásképp tettem elég sokszor az elmúlt években) és ezt a játékot kaptam hozzá, viszont csak kipróbáltam, nem tudtam milyen, közömbös volt.
Viszont most néztem róla videót és szerintem jópár órát bele tudnék tenni.
Na ha majd akciós lesz PS4-en lehet megveszem. -
BiP
nagyúr
Biztos, hogy ez az eredeti, PS2-es portja? Nem esetleg valami reboot, vagy új rész számozás nélküli névvel ? (ez mostanában úgyis nagy divat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Windows 11
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen