- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz niyabinghi #5 üzenetére
Hmm, és a többi népség? A hozzászólásom felső részére is ránéznél esetleg? Netalántán rá is klikkelnél arra a linkre?
Valami oka csak van, hogy ennyivel több fogy belőle, mint az ugyancsak árcsökkentett Xbox360-ból. (Oké, ott az alapmodell ára nem csökkent, de tőlünk nyugatabbra nem csak azt veszik.)
-
nike_
addikt
Hova teszik azt a sok DSi-t?
-
dezz
nagyúr
Nem csak Japánban: [link] (világszintű eladások)
Karr: Az ára is alacsonyabb, de az újdonság varázsa is sokat számít. (Emellett kevesebb hőt termel és alacsonyabb a fogyasztása.)
-
Zigur
senior tag
Ami nem semmi hogy még mindig fogyik a ps2-ből - hiába, hihetetlen nagy választék van rá játékokból.
-
Karr
tag
Szerintem nincs túl nagy összefüggés az új PS3 és az eladások növekedése között. Vagy ha igen akkor nem értem. Ugyanannyit tud, ugyanannyi az ára, csak vékonyabb. A vékonyság szerintem csak a kézikonzoloknák releváns, asztali gépnél tökmindegy.
Bár nem írja a cikk szerintem inkább az árcsökkentett régi PS3 fogy, és ez akkor is bekövetkezett volna ha nem jön ki az új. Én legalábbis tuti azt venném ha olcsóbb, és ugyanannyit tud. Bár lehet, hogy a japánok másképp gondolkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple asztali gépek
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest