- [Re:] [Somatom:] Múlt vasárnapi fotók, Note 9 -cel.
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Algieba:] Vasárnapi fotók tükörreflexessel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Elég egyhangúnak tűnik nekem...
Ára?Homo Ludens
-
Chalez
őstag
Kipróbáltam, a sebesség megvan, de semmi különös, csalódtam kicsit. Olyan gagyi hatású az egész, aki ezért pénzt mer adni, az jól gondolja meg, ha nem biztos a dolgában.
-
.LnB
titán
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
Így van. Ez is ilyen Cini Minis dobozba való, ajándék játék szint.
Homo Ludens
-
Chalez
őstag
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
A Dirt 5 ennél klasszisokkal jobb a maga nemében. De szebb, az is biztos. Jön majd a Forza, addig valahogy kibírjuk, aztán jövőre GT7, és pár évig lesz mivel autókázni.
-
yagami01
aktív tag
Az irányítás furi kicsit. Néha tud idegörlő is lenni. De vártam, nem azért mert HW, hanem azért, mert "kis autó".
(nem mellékesen dolgoztam is rajt, de ez még nem jelentené azt, hogy kipróbálom, erre azonban kíváncsi voltam)
A grafikára szerintem nem lehet panasz, a játék szép és kidolgozott. Az IGN-es review ki is emeli ezt néhány konkrét példával. De én is látom, hogy főleg a témájához képest, szerintem eléggé részletesre sikerült. Ezzel nincsen gond. Engem legjobban az zavar, hogy nincs 21:9 támogatás. Találtam egy olyan kommentet redditen, hogy pár patch és raknak bele (elvileg, ha ez igaz), de ez lehangoló volt. -
Sliderxy
tag
Van tapasztalatotok PS4-PS5 verzió közötti különbségekről?
PS5 verzió újonnan most olyan 13 körül már elérhető lemezes verzióban.
Használtan nem találok sehol.PS4 verziót találtam használtan kedvező áron, viszont ahogy tudom az upgrade PS5-re nem működik.
-
ztszie
csendes újonc
Sziasztok. Valaki tudna segiteni a wheelsben? 2multis trofeara lenne szuksegem a platinahoz. Kb 10 perc az egész. Nagyon hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig két nap és megjelenik az őrült versenyjáték széria legújabb felvonása.
- Jamo 98+28+Center160 5.0 Hangfalszett Dán gyártmány
- Latitude E6540 27% ÁFA, 15.6" FHD, i7-4800MQ, Radeon 8790M 8GB RAM, 256GB SSD, DVD író ujjolv gar
- Thinkpad T480 27% ÁFA, 14 FHD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjolv., dupla akku, gar
- Ryzen 1300X - RX 570 4GB - 12GB RAM - SSD POSTA AZ ÁRBAN
- MacBook Air 2020 RoseGold - i3/8 gb/265 ssd
- Eladó jó állapotú, dobozos Sony Xperia Z3 fekete, független mobil!
- ÚJ, BONTATLAN ASUS GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 V2 OC LHR TUF-RTX3060-O12G-V2-GAMING Videokártya
- Samsung Galaxy S10+ 128GB
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB Cosmic Black Kártyafüggetlen, Szép Állapotú, Garanciális
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Odyssey G5 C27G55TQWR Monitor
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata