Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titan44
tag
Pókdémon játék... megesz hát majd mind...
-
Kanczy
veterán
It's super effective!
-
Dani811
aktív tag
Egyszer akartam játszani egy Pokémon játékot, de az sem indult
-
Daczy
aktív tag
Szerintem teljesen szórakoztatóak, sőt kifejezetten jók ezek a játékok. Attól még, mert a mese beszennyezte a játék "hírnevét" egy nagyszerű szórakozást nyújtó dolog.
-
balcsy
aktív tag
Áhh sajnos én nem játszhatok ilyen játékokkal. Túl durvák és erőszakosak. Meg hát szerintem gépem se vinné
-
P00By
nagyúr
Még megy a Pokemon biznisz?
-
Zigur
senior tag
Kiváncsi vagyok hányan játszottak már Pokemon játékkal, nem csak reflexből de tapasztalat nélük nyüszítenek akik ide írtak.
Én sem gondoltam hogy jók, de mivel a toplistákon ott szerepel mindig gondoltam megnézek 1-2-t és beláttam tényleg nem rossz játékok. -
AXisBOLD
addikt
Pokemon, na b*zdmeg. már a név hallatán kiráz a hideg.
-
Titan44
tag
Hát én nem láttam ebben semmilyen hiper-szuper fejlesztést, csak egy Pokémon játék a sok közül...
-
Asador
tag
JézusMária! Van aki képes ilyennel játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Pokemon legújabb része a Black/White szakít a hagyományokkal és csak az új lényekkel enged játszani.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Jövedelem
- Mit játszottál végig utoljára?
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest