Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
Felnőtt fejjel belenéztem a hír miatt egykét részbe, és abszolút megvan benne minden ami egy rendes meséhez kell, barátság, szeretet, értékek, jó-gonosz konfliktus, megérdemelt jutalom, stb.
-
30z.Samu
félisten
-
h_mate
tag
F*ck this shit.
[ Szerkesztve ]
Suhognak a Fuck.
-
Zigur
senior tag
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Én is kedvelem a pokemon-okat.
Először én is azt gondolom hogy marhaság, dehát próba nélkül csak egy hülye ember fikáz valamit, megnéztem egy pokemon játokot és... tényleg jó! Azóta játszogatok velük -
DEJVID
őstag
Iszonyat jó játékok az egyszer biztos. Ha több pénzem lenne, vennék egy DS-t, hogy behozzam a lemaradásom (a Sapphire volt az utolsó pokémon játékom).
-
JoeYi
őstag
válasz littlelion21 #6 üzenetére
-
littlelion21
addikt
"...addig esetleg lehet nosztalgiázni a klasszikus epizódokkal." - nosztalgiázzon a k*rva anyja...
-
nrgia
őstag
Besz@rás...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
mephi666
nagyúr
pokemon bezúzza 2nap alatt a krájzisz meg a többi agyonhájpolt pc-s játék eladását mondjuk talán ezért éri meg főleg konzolra fejleszteni?
ui: south park nekem is beugrott jó a kritika benne...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mr.Csizmás
titán
cím értelmezése nálam:
Pokemon: OMG
1.5 millió két nap alatt: fejemet fogom, south park: chimpokomon epizód kísért.
nem tudtam mi hiányzott a napomból...
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
30z.Samu
félisten
De komoly!
Sic Parvis Magna
-
Elijah Baley
tag
A Wolfensteinből meg csak 106-ezret adtak el - Muhaha
[ Szerkesztve ]
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB