Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Köszönjük a kiegészítéseket és a hozzászólásokat,örülünk,hogy tetszett,poénostúl,mindenestűl,remélhetőleg nagyjából ~ három hét múlva ismét jelentkezünk,immáron videóbetétekkel a háttérben,de marad az mp3 hallgatás / letöltés lehetősége is!
-
Zandal
tag
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Igen, Aranybogár. A képregényben egy ideig így nevezték, így a magyar Transformers köztudatban mindkettő név szerepel.
-
rolkaDb
aktív tag
-
Necroman_Mk2
őstag
No, tegnap este meghallgattam. Jó lett, de mivel aludtam rá egyet, ezért most jöjjenek a meglátásaim:
- A Transformers játéknál Zandal egyszer Aranybogarat említett. Ő = Űrdongóval?
- FF XIV: Már van hozzá benchmark (s szerintem a felvétel idején is megvolt már);
- "Az IFA-ban nincs ülés." "Aki a Kinectet készítette, az azt se tudja mi az az IFA"
- Az egész testet megmozgató Dance Central (v mi a neve) miért akarna valaki ülve táncolni? (Majd ha készítenek orosz néptánc szimulációt
)
- A kézzel és hanggal vezérlünk valamit már elég régi dolog, csak azért nem terjedt el, mert sokkal kényelmesebb egy gombot nyomogatni egy eszközön, mint hadonászni és/vagy ordibálni.
Amúgy van a Zandal által említett dologban ráció (film alatt "Open up!"-ra kinyílik a box) + valaki még említett olyan, hogy a cucc a villanykapcsolást is félreértelmezheti.- Hm, kisfiút nem, de japán iskolást lányt igen? Miért nem már virtuális barátnőt? http://www.v-girl.com/vg3/
- Igen, és ez az 1 milliárd ,ég tovább nő(het), miután az új országok is csatlakoznak. Főként az olyan nagyok esetében, mint Brazília vagy Oroszország. (Jó tudom: aki akart Live-ot, annak már van.)
- Ha azt vesszük, hogy kb. 8k Ft-ot kérnek el egy egész évre az nem sok. Különösen ha hozzávesszük, hogy maga a konzol sokkal olcsóbb, mint az ingyenes multit kínáló vetélytársa.
- Ezen a virtuális JD iváson még gondolkodom
- Hát, ja Vanquishnek nem lesz Bayonetta effektje - lesz helyette FF XIII effekt
- A GT5 nem kicsi lehúzás az emberek részéről, vö. fizetős demó (ami igaz, fölér egy teljes játékkal is).
- Metro 2034: A PC verzióban már volt 3D-re optimalizált verzió is (igen brutál gépigénnyel). A portoláson meg nem csodálkozom, mivel az Xbox alkatrészei sokkal PC közelibbek, mint a PS3-é.
- Shift 2: Jöjjön, én maradok az NFS World mellett
- A Torchlight eleve "B" kategóriás játéknak készült, sőt, már a megjelenésekor bejelentették hogy lesz MMO.
- Lesz Rising PC-re? Hm, lehet meglesem!
- Magazin (tudom, melyikről beszéltek, de most én se írom le a nevüket): Szerintem rosszul közelítitek meg a dolgot, ezt az újságot ugyanis nem a nagyközönségnek szánták, hanem csak egy szűk, de potenciális vásárlórétegnek (jelen esetben a 3 számú magazint betöltő űrnek). A kritikában amúgy igen kemények vagytok, viszont mind-mind építő jellegű volt - azaz ha valagbarúgás módján is, de segítetek a készítőknek. Amúgy nem biztos, hogy kell oda pro-kontra rész (nem rossz, de szvsz nem kötelező), ellenben a gamer girl be nem kapcsolt konzolja tényleg fail.
- Zandal: "várjuk a kommenteket, ha rossz, ha negatív"
Nos, röviden ennyi.
-
Zandal
tag
-
Siera
senior tag
válasz
jimessor666 #6 üzenetére
Szerintem teljesen jó ha csak hang van.Pl bicajozás közben öröm hallgatni!
Gyorsabban telik az idő -
jimessor666
aktív tag
Nos,akkor gyorsan és röviden. Tervezzük,hogy mivel átállunk a havi megjelenésre,ezért csak nagyon fontos és emlékezetes hírekkel fogunk foglalkozni,egyébként témáink lesznek,amikről elbeszélgetünk,akár szavazás,az olvasók javaslatai alapján.
Ha bármilyen okosság az eszetekbe jut,nyugodtan írjátok le és megbeszéljük... -
EczkE
veterán
Ismét meghallgattam, egyre jobb lesz, csak így tovább!
-
rozsomak96
tag
Jó podcast srácok, szép munka.
TheChos3nOne: Teljesen felesleges, hogy őket is lássuk, hiszen nem jutnánk egyről a kettőre. Mennyivel lesz neked szórakoztatóbb, ha látod, hogy hogyan beszélnek, milyen ruha van rajtuk, mikor nyomtak ki egy-egy pattanást a fejükről, vagy hogyan lőtték be a sérójukat. Nem hiszem, hogy te azt választanád, hogy egy órán keresztül csak őket nézed, minthogy rákattintasz elindul és nyugodtan netezel majd hallgatod, hogy mi a véleményük egy-egy hírről.
-
válasz
jimessor666 #6 üzenetére
",s hogy inkább olyan témákról,platformokról beszélünk,ami téged kevésbé,vagy egyáltalán nem érdekel,"
Érdekelni nagyon is érdekel, de mivel naponta olvasok gamepodot, ezért mindről tudok, amit 46 percben elmondotok, így nekem legalábbis nem sok értelme van hallgatni. A további időben, pedig az ismerőseimmel vesézem ki a témát, ahogyan ti teszitek itt.
"Egyébként valószínűsítem,hogy te nem sok Podcast-et hallgatsz "
Ez így van, ez az első kb, amibe belehallgattam.
"Nos,GSTV szerűen semmiképpen se akarjuk csinálni,egyrészt azért nem,mert ők mások,más stílus,más közönség,mi nem akarunk szerepelni,bőven elég a hangunk,hidd el.."
Rendben, de azért a videós részt tényleg vegyétek fontolóra.(csak figyeljetek rá, hogy ne ismétlődjön, az egyik videótesztet is ezzel szúrták el)
mod: a név megtévesztő, nekem kapásból a GSC Game World jutott eszembe róla.
-
jimessor666
aktív tag
Nos,GSTV szerűen semmiképpen se akarjuk csinálni,egyrészt azért nem,mert ők mások,más stílus,más közönség,mi nem akarunk szerepelni,bőven elég a hangunk,hidd el...
Másrészt tervben van egy videóbevágásos GSC is,ezzel kapcsolatban még lassan,de biztosan folynak a "tárgyalások",de lesz,idővel.
Egyébként valószínűsítem,hogy te nem sok Podcast-et hallgatsz (hazánkban kb. három ilyen van,velünk együtt...),s hogy inkább olyan témákról,platformokról beszélünk,ami téged kevésbé,vagy egyáltalán nem érdekel,mert a ~46 perc még így is jóval rövidebb,mint a mi átlagunk (olyan 60-70 perc).Szóval,ha egyszerre neked nem megy,akkor böngészd át a tartalomjegyzéket,vagy töltsd le a Podcast-et és hallgasd akkor,amikor jólesik.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Necroman_Mk2 #3 üzenetére
Bizony,egyrészt munka miatt se megy,másrészt lehetséges,hogy tényleg sűrű a megjelenés... meglátjuk még mi lesz.
-
Hát nem tudom, ha mindenképpen ezt akarjátok csinálni, szerintem legyen GSTV-szerű az egész, hogy (ti is látszotok legalább az elején) beszéltek egy adott játékról , az éppen elemzett részről videókat vágtok be, képeket és így tovább. Jelenlegi formájában csak az én véleményem, de ember legyen a talpán, aki 45 percig csak ezt hallgatja. Szvsz a fenti ajánlássommal az egész sokkal érdekesebb, interaktívabb lehetne.
-
Necroman_Mk2
őstag
Így elsőre nem is baj a havi megjelenés, mert a kétheti az nagyon sűrű. Persze amikor hetente jönnek a jobbnál-jobb játékok, úgy lehet kicsit sűrűbben iktatni
-
GAR
csendes tag
Rossz a link. Ez még mindig a 11. adásé.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elkészültünk a GSC tizenkettedik adásával, amiben szóba kerül a Transformers, érdekesebb hírek a közelmultból és még egy magazinajánló is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest