Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- PlayStation 5
- Star Wars Outlaws teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Fellázadt a nép?
Sic Parvis Magna
-
hunluki
senior tag
Fel Amúgy ez most feldob egy érdekes kérdéskört hogy meddig vállalja egy cég a store fenntartását. Ha digitálisan vettél valamit akkor meddig éred el Ha jól tudom (fixme) ez nem volt gond és a megvásárolt tartalom amúgy is elérhető lett volna, csak újat nem vásárolhattál.
Szerintem amúgy működőképes megoldás hogy a régiek elérhetőek, viszont újakat nem vehetsz rajta, tizenpár év után már úgyis csak a gyűjtők mennek rá a játékokra, oda elég lehet a lemezes használtpiac, viszont kérdés hogy ha letölteni tudsz akkor miért ne vásárolhatnál ugyanúgy, igazából a szervereket úgyis fenn kell tartani.
-
kovsol
titán
Most lehet én vagyok béna, de komolyan nem is találom a ps store weblapján a PS3 és PS Vita játék szekciót. Ha így el van dugva ne lepődjenek meg, ha nem hoz pénzt nekik.
May the Force be with you!
-
hunluki
senior tag
Jah én azt telefonos appon hozzányomkodom ha kijön valami
Amúgy ezt a storet tényleg hogy gondolhatták komolyan? Mármint a designt most tegyük félre mert kinek a pap, kinek a paplan, végtelen vita de:
Wishlist? Bármiféle rendezési lehetőség? Tempó? Mi ez a sok timeout meg error, sorry próbáld meg később/újra? Hogy ment ez át bármiféle minőségteszten? Ha lenne elérhető PS5 még akkor se vennék ha azt látnám hogy szoftveresen ekkora katyvasz van mögötte. -
kovsol
titán
Nekem van PS5, és a gépen lévő store is egy hulladék. Jelenleg talán a mobiltelefonos verzió a legjobb.
Ami kész röhej, hogy a játékokról ha valamit meg akarok tudni külön rá kell keressek, mert a weblapon jóformán nulla infó van róluk.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen