Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Angol PS accountom van, és feltöltőkàrtyàs fizetést preferàlnàm. Namost a PS+ regisztràciónàl miért kér bankkàrtyaszàmot??
Szóval ezt,hogy lehet kikerülni?? Lehet vhogy e nélkül regisztràlni?(bocs ha volt szó erröl koràbban)Köszi a vàlaszt!
-
Naxk05
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy elég hülye kérdésem,de akkor is megkérdem, mert eddig ahol olvastam róla mindenhol mást írtak így már össze zavarodtam.
Ugye nekem van egy Angol PSN profilom.(Mivel Store-ban £ van.)Szeretnék venni egy Plus előfizetést 3 hónapra, de ahhoz amit találtam az van írva,hogy csak magyar profilhoz jó, akkor most mi van?
Eddig amit olvastam többségben azt írták,hogy jó hozzá,de volt ahol azt írták,hogy nem jó.Szerintem jónnak kéne lenni.
Ezt néztem: http://www.konzolvilag.hu/playstation3/playstation-plus-kartya-3-honapos-psn-plus-/9106
És tényleg bocs,hogy ilyen agyonbeszélt kérdést rakok fel. -
AshaNoR
tag
Sziasztok azok a játékok, amelyek kikerülnek a kezdő játékgyűjteményből, de letöltöttem, továbbra is tudok vele játszani? És lehet h.lye kérdés, de net nélkül a letötött játékokkal lehet játszani?
-
szilasz007
aktív tag
válasz
mattheus #114 üzenetére
Szerintem a magyar PSN-t felejtsed el. Ha a magyarra veszel egy +, akkor annak az angolhoz nem lesz semmi köze. Ha PS3-on használod az angolt, akkor szerintem az eldönti a kérdést: Arra van értelme +-t előfízetni. No meg ott van az összes achid, ha ez számít valamit. Amúgy meg ez a fő és mellék PSN-es sztori semmi extra. Ez max arra van, ha többen használják a gépet. Nekem nem lenne kérdés. Fő profílnak be az angol, aztán csókolom. Feltöltő kártyát kell venni, vagy amex... hát. a feltöltő kártya árfolyamba még olcsóbb is, mint az amex.
-
Schuerue
csendes tag
válasz
tutuhawer #113 üzenetére
Két külön dologról van szó. Amit te felraktál az ha jól tudom, akkor önálló, a telefonra szabott játékok platformjaként hivatott üzemelni és a játékkínálat valóban erősen függ attól, hogy hol használod a telefont. Sajnos nincs információm arról, hogy a szolgáltatás hazai indítását mikor tervezi a Sony.
PS4 bemutatóban is emlegetett mobil alkalmazás az a PlayStation App és a PS4 közösségi funkciónak menet közbeni elérésére, meg a géppel azonons alhálózathoz csatlakozva néhány vezérlési funkció elérésére és ha támogatja a játék, akkor másod-képernyőként való használatra való.
[ Módosította: Zsoccc ]
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Ezen a héten váltam boldog ps4 tulajjá és emiatt nekem is szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy online játék csak PS Plus hozzáféréssel lehetséges.
Nagyjából már sikerült magamat kiművelnem a témában, ugyanakkor nem értem, hogy mi is az a PSN mellékfiók és főfiók és azt sem, hogy ezt hogyan, hol és miképpen állítom be.
Hogy még inkább árnyaljam a képet, nekem van egy UK PSN fiókom 2008 óta, amit a PS3-hoz használok.
Természetesen ebből adódóan az összes Achivement-em ott van vezetve , ugyanakkor a PS4 esetében még nem döntöttem, hogy a korábbi UK vagy esetleg HU fiókot használok-e, így fel sem mentem a PSN-re egyelőre. A legtöbb hsz alapján UK a befutó, ugyanakkor az problémásabb, mivel csak AMEX kártyával tudnám használni, ami nincs, ezért marad a külön kártyavásárlás..... stb. A magyar esetében meg mindent elölről kell kezdenem, mert semmit sem tudok átvinni.A kérdéseim az alábbiak lennének:
1. Hol és hogyan tudom beállítani, hogy melyik a fő és mellékfiók?
2. PS3 esetében amikor létrehoztam az angol profilt (2008) én biztos, hogy nem állítottam be a fiók típusát. Ezt hol lehet megnézni?
3. Ha létrehozok egy magyar PSN fiókot a Plus-hoz, akkor hogyan tudom azt beállítani, hogy a PS3-on is használhassam a PSN Plus szolgáltatásokat (amin jelenleg UK account-al használok? Létre kell hoznom egy új felhasználót?
4. Abban az esetben, ha igazán nem nagyon tervezek vásárolni programokat, akkor abban az esetben is továbbra is a UK accountot ajánljátok ?Köszönöm!
UI: Ha ezek valahol össze vannak szedve valahol, mint tudástár, akkor az azzal kapcsolatos linkeket is szívesen fogadom.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #112 üzenetére
Az új alkalmazás meg nem kompatilis a készülékemmel... Én ezt töltöttem le:
sonymobile.com És ebbe belépni nem tudtam ország/régió korlát miatt. Átállítom én angolra, semmi gáz, csak furcsa... -
jalicsbal
tag
sziasztok!
Nincs ps3-am, viszont ps4-et veszek. 15 ezres 1 éves psn+ kártyát akár most is megvehetem bárhol?
Nem számít, hogy ps3 ps4-el fogom használni? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Ajánlotta a Sony hivatalos oldala, meg magam is gondoltam rá, hogy letöltöm a Playstation alkalmazást Xperia SP-re.
Egy kis segítség kéne, hirtelen nem találtam a sony honlapján a válaszaimat.
Mit tudok kezdeni ezzel és a telefonommal együtt? Csak vásárlás? Mire jó, ha beírom, hogy van Sony TV-m is? Miért tudom összekötni a sony telefonommal a Dualshock3-as kontrollert, akkor mi lesz, hisz nincs is játékom rajta... Vagy lehetne venni valamiféle sony játékot venni és rátenni a telefonra? Van ingyenes játék is a PSN store-ban? Vagy van értelme nekem egyáltalán ott nézelődni, ha nincs is konzolom?
Kicsit eltévedtem a sony honlap és a playstation network között, azt se tudom, hol miért regisztráltam.
Segítsetek ki pár angol nyelvű linkkel akár, előre is kösziHey
-
boost
addikt
Sziasztok, van egy olyan kérdésem, hogy két kontó, ha van a gépen, akkor elég egy +-os, hogy a másik is tudja a +-os játékokat futtatni? Adom el a gépet, és nem szeretném átverni a vásárlójelölteket.
Kipróbálltam, és van olyan játék, ahol futott más neve alatt is a +os, van ahol csak a saját kontó alatt. Mi a tapasztalat?
Eddig úgy tudtam, hogy lehet más kontós +os játékot futtatni, ha a kontó rajt a gépen. Köszi
-
boost
addikt
Végül sikerült Vita alatt megoldani.
-
boost
addikt
Tenyleg valaki mondja mar meg,hogy a Motorstorm RC-t miert nem tudom "bekattintani"? UK Store. Ottvan,hogy free, de nincs kosár ikon.
-
boost
addikt
nekem ami "szent", azok a régi matchboxok, legók. de azokat se vitrinbe tartom, hanem a köv. generáció használja tovább. De pl van köztük már 40 éves darab is, de eszembe nem jutna, hogy eladjam, jólesik, hogy haszálva van. A Legókat meg elo"szedtem, szétszórtíroztam a készleteket, letöltöttem az útmutatót, ahol hiányzott alkatrész, azt pótoltam bezacsiztam, és a kövgen játszik vele. Ennyi a mániám.
-
Elims
veterán
:-DDD
Már csak egy. ;-)De viccen kivül,vannak olyan gyűjtöi dolgaim,amit semmi pénzért nem adnék el.Soha nem jutna eszembe ilyesmi.
Persze nem vagyunk egyformák,ki így,ki úgy. :-)
Az egyik ismerősöm sem foglalkozik ilyesmivel,karácsonyi ajándékait is simán eladja,rezzenés nélkül. Én soha nem tudnám. -
Elims
veterán
Azt úgy lehet neked,hogy az uk ps plus-ból megvásárolt/ingyen letöltött teljes játék is a gépeden van+az us plus-ból letöltött is a gépeden van és bekapcsolás után bármelyikkel játszhatsz?
Mondjuk nekem bekapcsoláskor rögtön bejelentkezik az uk store-ba.SzGergely: "...de el kell engedni dolgokat. ha eddig nem jutott rá ido, most se fog, és ne porosodjon a szekrénybe, hanem akkor valaki tudja kihasználni helyettem. ..."
Én teljesen ugyanígy vagyok. 100%-ig. (Talán annyi kiegészítéssel,hogy a pici szabadidőmben megpróbálom magamra erőszakolni a játékokat,de lehet,hogy már túl "koros" vagyok hozzájuk és egyre kevésbé érdekelnek.Kivétel a gt5 ae.)
Én nem akarom és nem is fogom "elengedni" egyik gépemet/eredeti lemezemet sem.Porosodjon a szekrényben,nem számít,de legalább az enyém ;-) .
Sajnos sok minden tárgyammal/ingatlanommal/barátnőmmel így vagyok,szeretek "birtokolni". -
boost
addikt
Titkon még egy skyrimet vártam, de most már késo" lesz.
-
boost
addikt
Mondjuk én IGC-n csak az AAA címekkel játszottam,azokat se végig, egyszeruen másra nincs ido, ezért nekem ha egy két já´tek más, az nem dob hanyatt. meló mellett nem lehet. ezért is vaciláltam egy darabig,hogy ps4 -hez eladjam e a 3-at, de el kell engedni dolgokat. ha eddig nem jutott rá ido, most se fog, és ne porosodjon a szekrénybe, hanem akkor valaki tudja kihasználni helyettem.
PS4 IGCnél lehettek volna kicsit nagyvonalúabbak, ha már a DriveClub kiesett. Legalább egy AC4 multit vehettek volna az ubisofttól IGC-be, vagy Killzone single pl 30%ig, vagy valami hasonló.
-
Nayrobi
őstag
A magyar és a uk játékai között nincs különbség, viszont árban az angol olcsóbb, néha jelentősen. Amit én írtam, az az IGC-re vonatkozott, tehát az ingyen játékokra, ott viszont a uk és a us verziónál vannak eltérések, a wikin fent van 2012-ig az összes és látható, hogy nem ugyanaz, persze átfedések vannak, de még így is megéri szerintem előfizetni mind a kettőre, főleg olyannak, akinek van vitája is a ps3 mellett.
-
Nayrobi
őstag
Más akciók vannak, néha a us olcsóbb, illetve az IGC kínálat se teljesen ugyanaz, persze vannak átfedések, de nekem ott a vitám, illetve a ps3 és lesz ps4 is, így megéri két ps+ accot regelni, persze ez már így 25e egy évben, viszont másfélszer annyi játékot kapok mind3 gépre.
-
Elims
veterán
A múltkor voltam fent számítógépről a ps weblapon beregisztrálni egy magyar account-ot is,talán sikerült a ps3-as szekciót hozzáadnom.
Amit írsz teljesen értem,megcsinálni már nehezebben tudnám..de egyszer kipróbálom.
Köszi!!Nayrobi: sok különbség van választékban az uk és az us ps store között?
-
jalicsbal
tag
Jól értelmezem, ha ps4 hez fizetek elő pns+ra és nincs ps3mam akkor valószínűleg nem sokat vesztek ha a magyar store-ba regelek. ?
-
Elims
veterán
Ahha. Akkor végülis lehet,hogy net nélkül menne ez a dolog csak szerintem még senki nem próbálta ki.
Ami biztos,én sem fogom.Net nélkül pl. a gt5 sem ad múzeum kártyát naponta.Vki írta itt nem olyan rég,hogy minden ingyenes játékot úgy csinál mintha letöltené,de nem tölti csak hogy bekerüljön a listába a későbbi letöltési lehetőségért. Én is ugyanígy tettem. :-)
Elindítottam a letöltést majd gyorsan nyomtam egy kört,így a gépre nem szedte le,de a download-ban benne van+purchased van mellette.
Köszönöm az ötletet!! :-) -
Schuerue
csendes tag
Igen, ha lejár ez előfizetés akkor az instant game collection-ből leszedett játékkal nem tudsz játszani. Viszont ha később újra előfizetsz - ugyanazzal a PSN felhasználóval természetesen - akkor ismét tudsz nyomulni benne. Abban az esetben, pedig ha idő közben letörölted a merevlemezről, újra le tudod tölteni, még akkor is ha már nem szerepel az aktuális Instant Game Collection kínálatban.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Igen,közben rákerestem én is.
Köszi!Vhol itt azt olvastam -ha most jól emlékszem-,hogy amit a ps plus-ban kedvezményesen megvásárolok -fontért- azt később,az előfizetés letelte után is le lehet tölteni újra.
Jól emlékszem vagy nem és azokat is csak akkor lehet,ha élő előfizetésem van?A sima store-ban vásároltakat már tudom,hogy bármikor le lehet.
-
Elims
veterán
Vmelyik gamestar-ban van 14napos ingyen kód a ps plus-hoz.
Tegnap este kaptam egyet egy sg-s fórumozótól.
Melyik szám lehet az? -
ted_mosby
senior tag
Ez elég érdekes, és ilyet mondjuk hiányolok az Xboxtól. Már várom a Next-Gen konzolokat
-
AshaNoR
tag
Az angol store alatt US-t vagy UK-t értetek?
-
Elims
veterán
válasz
szilasz007 #63 üzenetére
Köszi!!
Azokat le lehet tölteni -amiket megvásároltam-,vmelyik topikban olvastam.A letöltési listából,ahogy írod is.
És ha a gépet offline használom?Akkor egyáltalán nem tudom őket elindítani?
Vagy honnan "tudja",hogy lejár az előfizetésem?A gép belső órájából?(ha 3hónapost vettem akkor 90napig O.K. és kész) -
szilasz007
aktív tag
A cuccok ott maradnak a winyon. Csak nem leszel képes elindítani őket. Ha újra előfizetsz, akkor igen.
Azt még majd megnézem, hogy a korábban letöltött és már pluszból kivett tartalmakat képes vagy-e újra letölteni. Boltból nem. De lehet, a letöltési listádból igen. Majd megnézem. -
Elims
veterán
válasz
szilasz007 #61 üzenetére
Előfizetek erre a plus szolgáltatásra. Viszont felmerült bennem egy kérdés..
Ha vmikor megszűnik ez a szolgáltatás -tudom,nem most lesz,de sose lehet tudni..- akkor az addig ingyenes letölthető tartalom megy a levesbe. ?
Valószínűleg igen.
Én a winchester-en fogok tartani amit csak lehet,de ha vmit törölnöm kellene hely felszabadításért,törlés helyett nem lehetne inkább kiírni egy lemezre?
Ne értsetek félre,nem warez-olni akarok -most tényleg nem,konzoloknál már nem- hanem szimplán érdekelne a téma.
Kiírhatnám lemezre a winchester-en lévő egy-egy játékot,amit később visszarakva újra játszhatnám? -
eeXaa
addikt
...a multiplayert remélem meghagyják ingyenesnek, a ps4 en, ugyanis semmi más nem szólt eddig is a ps3 mellett csakis ez... esetleg a blu ray, de ez a legtöbb embert amúgyis hidegen hagyja...
-
szasza_xp
senior tag
Far Cry benne van még az ingyens listában ??
-
qqq
tag
válasz
szilasz007 #55 üzenetére
A *stúdióban elég jó ára van a pirosnak meg a kéknek is. köszi!
-
szilasz007
aktív tag
Ebből kapásból 2 az.
Nem akartam itt ingyen reklámozgatni. Én a Konzolvilágba vettem a Vitát, PS3-at a Konzolstúdióba. Consolecorner is megbízható, ők is már üzemelnek jó pár éve. A Konzolgamet nem ismerem. Szerintem mindegyikkel jól jársz. Én őszintén nem aggódnék amiatt, hogy mit rejt a doboz. Számlát mindegyik ad. Ha meg számlát ad, akkor felelősség is van
-
qqq
tag
válasz
szilasz007 #53 üzenetére
De honnan tudom, melyik a neves
? az 576-on 73ezer az 500 vincsis, a Konzolvilág-on 65ezer (ingyen szállítás) Consolecorner 64ezer (1350ft a szállítás), Konzolgame 63.700 (ingyen szállítás).
-
szilasz007
aktív tag
Hát Haha, most jött az újabb példa: Valhalla Knights 3. Magyar boltba sehol, angolba meg kijött. Persze, lehet, hogy nálunk is lesz, csak csúszik, ha igen.. akkor is.. miért?? Az ilyenektől lett elegem a magyar PSN-ből.
Viszont a MGS
evengeance az egy nagy grátisz most a pluszon. Annyiba kerül, mint egy éves előfizetés.
64-65-ért PS3 az teljesen OK. Ha a gari miatt aggódsz, szerintem fölösleges. Csak egy nevesebb boltba vedd meg és nem lesz gond. Max arra figyelj, hogy ne a 12 gigás változatot vedd meg. Kelleni fog a nagy winyó -
qqq
tag
válasz
szilasz007 #49 üzenetére
Mivel én csak kazuár leszek, nincs túl sok időm játszani, venni nem tervezek játékokat, ez alapján nekem jó lesz a magyar PSN+ is. Azt kérdezném még, érdemes-e az ilyen 63ezer-65-ezer Ft-os vincsis konzolokat megvenni, amiket találok a ilyen-olyan webshopokban, mert pl az 576 vagy a MM messze fölötte adja a PS3-at.
-
khron78
őstag
Mi történik a felhős mentésekkel abban az esetben, ha megszűnik az előfizetésem?
Megmaradnak, csak nem frissül tovább? -
Elims
veterán
válasz
szilasz007 #43 üzenetére
Köszi!!
-
qqq
tag
válasz
szilasz007 #44 üzenetére
Vagy úgy. És mi a helyzet az ajándék progikkal? Első körben elég lenne nekem az a 10 + havonta 1-2 új, meg az egyéb ingyencuccok. Ilyenekben is szegényebb a magyar kínálat?
-
szilasz007
aktív tag
Pl, magyar boltba csak az FF3 érhető el. Angolban ott van az összes 10-ig. Ha Vitád van és csak az érdekel, akkor az összes vitás játékot megtalálod, de ha régebbi PS1, 2-s, netán 3-as játékokat akarsz beszerezni, akkor a magyar boltba a farok rosszabbik végével fogsz szembesülni. Az egy botrány. 4-5x nagyobb a tartalom az angol boltba.
-
szilasz007
aktív tag
Játékot, ha nincs hozzá bankkártya kötve, egyenleged erejéig fogsz venni. PSN+-tól függetlenül. A PSN+ -os dolgokat meg csak addig tudod használni, amíg a PSN+ előfizetésed él. Utána nem, csak ha újra előfizetsz.
Paypalt meg felejtsed el. Egyrészt ott is ellenőrzik a címet, kettő, meg ahogy utána olvastam, van egy kis átfutás mire megjelenik annál a fizetési módnál a cash az egyenlegeden. Legalábbis én ezt olvastam régen. -
Elims
veterán
válasz
szilasz007 #22 üzenetére
Sziasztok!
Ma beregisztrálok én is. Egy hozzáértő nekemnis az angol store-t ajánlotta.
Ha veszek ilyen feltöltőkártyát O.K.,hogy menni fog x ideig,de utána hogyan vásárolok játékot?
Azt írjátok,hogy magyar kártyát nem fogad el,paypal-en sem tudok fizetni?
Vagy csak a psn+ -ra nem tudok így előfizetni és játékot meg tudok venni a kártyáról? -
tokman6
csendes tag
Az igen... Előfizettem 3 hónapra hogy kipróbáljam, és be is vásároltam 110852ft értékben 0ft-ért ((vagyis az előfizetés fejében)) 7 év tagság kerül ennyibe
ez tényleg megéri, mert ugye havonta kapok új tartalmakat.
-
Schuerue
csendes tag
Csak jelezném, hogy a PS Plus előfizetés egyszerre érvényes PS3 és PS VÍita konzolokra és ha megérkezik akkor a PS4-re is. Nem a géphez, hanem a PlayStation Network felhasználóhoz van hozzá rendelve. Márpedig egy felhasználónak több gépen is lehet egyszerre aktív a PSN fiókja.
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
pedig de...
tegnap fizettem elő ps+-ra magyar mastercarddal uk store-on...
-
F.B.I.
veterán
Arról nem is beszélve, hogy egy előfizetés 4 gépen használható egyszerre (2 db PS3 és 2 db VITA) öcsémmel is így használjuk és csak feleannyiba kerül a történet, annyit meg mindenkinek megér. Hibátlan!
-
Prof01
veterán
Nagyon jó szolgáltatás! Én már 2 évre előfizettem rá!
PS Vita-ra nem is veszek játékokat, mert ez bőségesen ellát velük! -
Schuerue
csendes tag
Erre mesmeg csak az örökbecsű műből lopott sorokkal lehet válaszolni:
Műveinek várható fogadtatásának tekintetében a szerző nem táplált illúziókat. Valamikor régen a fejébe vette, hogy kielégítően fejlett és művelt személyként ismerteti el magát. Korai irodalmi erőfeszítéseit is ennek jegyében fejtette ki. Utóbb ezt feladta, és egyetlen hajtóereje a mohó vérszomj maradt.
-
zone
őstag
Amennyiben a szerző Vogonokhoz való hasonlatossága az irományán túl a fizika világba is kiterjed, úgy nem meglepő, hogy nélkülözi a társasági érintkezéseket és efféle sekélyes humorú, összefüggéstelen prológussal tesz kísérletet az olvasók szimpátiájának megszerzésére, természetesen sikertelenül.
-
Schuerue
csendes tag
A kellő távolságból indított, a humor játszi sziporkáját is felvillantó bevezető kimondott célja, hogy jól érzékelhetően ellenpontozza a téma kifejtéséből hiányzó metaforák szürrealizmusát, melyek a szerző könyörületes lelkéből fakadó vogonitásra alapozódnak, és átszövik az egész cikkstruktúra gyökét, itt szublimálva, ott transzcendentálisan, összességében pedig összhangra törekedve a másik alapvető kettősségével míg az olvasó kifejező és életteli betekintést nyer a nyer a szöveg lényegi mondanivalójába!
A katarzis megéléshez adott esetben elektronikus rásegítésre lehet szükség, javaslom hogy olvasd újra, de halántékelektródákkal csatlakoztasd magad képzeterősítőkhöz, ritmikus modulátorokhoz, alliteratív rezonátorokhoz, hasonlattárakhoz. Valamint a lekötözés sem árt, mint egy jobban sikerült Vogon eposz esetében.
-
zone
őstag
Ez a "Sandra Numlock"-os bevezető rémes. Csak néztem, hogy mi a fenét olvasok és hogy jön ez ide?
(#27) eszgé100
Ki játszik egy évben 30 játékkal? -
eszgé100
őstag
válasz
Cyberpunk #25 üzenetére
Pontosan, ugyanez vezerelt engem is, mikor elofizettem, bar altalaban hasznalt jatekokat szoktam venni, egyedul a Last of us volt bontatlan, de ha kiszorzod, akkor meg a hasznaltbol sem lehet osszehozni 30 jatekot evente 40 fontbol, sot, ha minden honapban csak egy olyan jatek jon, ami erdekel is, meg akkor is jobban jar az ember
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon megéri. Az éves kb 1 játék árra, de amit kapunk cserébe az többet ér.
-
szilasz007
aktív tag
Az angol storeban eddig tudtommal csak az Amex megy át. Azt meg nálunk csak az OTP add eddig. A feltöltő kártya az jobb opció. Sőt. Ár / értékbe még jobb is, ha utána nézel, hogy hol lehet nálunk angol feltöltőt venni. Erre figyelj, mert ez nem mindegy. a Forintos kártyát, angol fiókkal, max az árnyékos feled tágítására használhatod. Lehet próbálkozni kártyákkal, de ha egy kártyával 3x próbálkozol, az két hétre tiltásra kerül biztonsági okokból. (napokba, dátumokba most ne menjünk bele. Nekem egyszer visszadobta és szívtam ezzel egy éve. Akkor olvastam utána. A működés a lényeg.).
Ettől független, angol bolt egyértelmű. Én vártam a magyar indulását. Még most is kiábrándító. Ezt össze tudod vetni te is. Magyar IP-ről alapból a magyar bolt jön be a weben. Ha már beregeltél angolba, és belépsz, akkor az angol boltot fogja majd eléd vezetni. Így összenézheted a kettőt.
Amúgy olvass utána, mert ez az egész boltonként más és más. Van erről egy jó összefoglaló írás, ha értelmesen keresel, megtalálod hamar.
-
Nayrobi
őstag
"A felhőbe mentés, illetve másolás lehetősége PS Vita konzolon nem, csak PS3 rendszeren és ott is csak az arra fejlesztett játékok állásai esetében érhető el."
A legutolsó Vita frissítésnek köszönhetően már ott is lehet felhőbe menteni a mentett állásokat.
-
Xmodule
őstag
PS3 volt nekem aztán eladtam xbox360-at vettem. De rájöttem a PSN+ egy olyan + ami miatt jobban megéri a ps3. Persze x360 is megmaradt.
De valahogy a psn-el nem vagyok kibékülve. Nagyon lassu (nálam legalabb is föleg az xbox live- hoz hasonlitva.) Szóval én is azt mondom 100%-ig megéri!
-
-
Mister_X
nagyúr
Felhomályosítás, ha nem lenne egyértelmű.
A PlayStation Plus maga egy prémium szolgáltatáscsomag, ami gördülékenyebbé teszi a PS-es életvitelt. Automatikusan frissít, letölt, ment a felhőbe, hozzáférést enged a legfrisebb demókhoz és kedvezményeket ad a legtöbb Store-ban megvásárolható játékhoz. Erre jön az Instant Game Collection, ami egyfajta extra, egy thanksgiving promóció. Te itt keveredtél el: amiért te külön pénzt adsz ki (pl, 20£ lenne egy játék, de te 17.75£-ért vetted meg), az mindvégig a tied lesz. Amit Plus-on keresztül kapsz "ingyen" (ráadásként), azt csak addig használhatod, amíg él az előfizetésed. Azokat nem vetted meg, hanem a Sony kínálja neked ingyen a havidíjért cserébe.
-
Schuerue
csendes tag
-
Dominó85
addikt
Ez az egész Plus egy vicc! Fizess ki 365 napot, hogy utána olcsóbban szerezhess be bizonyos gammákat, amiket a Sony random módra variál bizonyos időközönként. De ha lejár a 365 nap és nem hosszabbítasz, addig nem is tudsz a Plus-ból MEGVETT játékokkal játszani... Höh???
Ez olyan mintha bemennék egy boltba... adnék 10.000 forintot és az eladó megmondja, hogy miket vehetek meg olcsóbban a bolti normál árnál (Pl.: 140 forintos túró rudit 85-ért), de csak ebben a hónapban van ilyen akció. Ha nem fizetsz újból 10.000-et, akkor kéri vissza a 140 forintos túró rudi tulajdonjogát. A nagy túrót a Sony-nak!
-
Nigér
őstag
Én csak azt mondom, aki teheti, fizessen elő rá mert
kurvára(censored) szóval nagyon megéri. -
oriic
HÁZIGAZDA
Bár én Xbox-os vagyok és leszek 4ever, de ez az a szolgáltatás amit irigylek Sony-tól. Ok van most nekünk is a Games With Gold, de jó régi címekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PSN - csúnyaszóval - „értéknövelt” szolgáltatási csomagja a PlayStation Plus, amire PS3 és / vagy PS Vita tulajdonosok fizethetnek elő.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest