Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Igen, hsz-t gyűjtök, kell az új avatar.
Egy hsz, amiben valaki sajnálkozik, hogy 16 teljes órán át nem tudja használni a Store-t, az szerintem haszontalan.
Én hetenete egyszer nem tudok WoW-ozni durván 7 órát a karbantartás miatt (szerencsére ez egyre ritkább, de félévente-évente több mint mint 2x előfordul, ez időtartamban megfelel az itteni leállásnak), szóval be is írom majd mindig a topicba, hogy "kár".
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
Szerintem az, hogy péntek este lesz, és valszeg ilyenkor az átlag munkásnak is végre szokott lenni ideje, hogy játsszon, és valószínűleg nem fog tudni, legalábbis multiban... Nem azt mondta, hogy dögöljön meg a Sony, egyszerűen csak, hogy kár. Miért kell ezen kötözködni?
-
zsigus
őstag
Na most már mondjátok el hogy mi van, mert én írtam a hírt, de fogalmam nincs miről beszéltek. Valami félreérthető benne?
-
Kokuszkocka
csendes tag
De kár...
-
-
Szerintem kibírható.
-
zsigus
őstag
-
Ps Vita
őstag
Kár..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ma délután egy kisebb időre leáll a PlayStation Network...
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest