Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
érdemes megnézni az értékeléseket. elég sok az "1"-es, elolvasva a commenteket, nem véletlenül
-
Valamelyik konzol kompatibilis visszafelé, vagy az van, amit sejtek, és mindkettőre új játékok jönnek csak?!
-
Angel1981
veterán
WOW! Erre valahogy nem számítottam!
-
JanR
addikt
Kékhalálozó PS4. Ez mondjuk nem vet rá túl jó fényt
-
adise
őstag
Xbox360nak a warez miatt is volt sikere plane itthon. Nem kell homokba dugni a fejeket. Anelkul mar a ps3 is sikeresebb lettvolna a boxnal.
-
feka007
veterán
"Ja várjunk csak, nem is, mert ugyanúgy fut mint a 3..."
Nekem a 3 tökéletesen futott közel maximum beállításon, a 4 meg szinte lowon is pofánfossa a gépemet. Minimum vga-t meg ramot, de gondolom procit is kéne cserélnem ahhoz, hogy jól fusson. Közel nem játszok mostanában annyit, hogy érdemes legyen 70 ezres vga-kat vennem 1-2 játék miatt. Konzolt se fogok most rohanni megvenni egyből, de lehet, hogy fogok majd jövőre Q1 vagy Q2 környékén.
-
boost
addikt
Ráadásul Japánba japánul jelenik meg egy csomó játék. Elég nekik a startra befejezni az angolt,nem még a lokalizációval tökölni.
-
Ghard
őstag
Igen, Bf3al elvoltam, most hogy jött a 4 gyrosan öltem bele a pcbe a pénzt, hogy elinduljon.
Ja várjunk csak, nem is, mert ugyanúgy fut mint a 3...
Tisztességes vgat kell venni és akkor nem fél év amíg kitart. Másfelől fáradj át prohardverre és keress rá a Mantle API cikkre. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
USA a legfontosabb célterület most, mert itt szerezhet a legkönnyebben piacot a Sony azzal, hogy elhalássza a hezitálókat az MS orra elől. Japánban a Box nem rúg labdába, és egyelőre a Wii U sem komoly ellenfél, jóllehet a Szigetország hagyományosan a Nintendo játszótere. Európa is csak a másodlagos piaca volt eddig az Xbox-nak, a Sony itt is ráér kicsit később bedobni magát. Ez hideg fejjel hozott üzleti döntés, semmi több.
-
feka007
veterán
Most akkor pc-be megint lehet ölni a pénzt, mint anno, mikor kijött az előző generáció, nem? Akkor én sztem kivárom a csata kimenetelét, hogy kiderüljön, melyik éri meg jobban, aztán beruházok vmelyikre, nem fogok fél évre vga-kat venni..
-
Ghard
őstag
Van hódolat, ps3ra jobbnál jobb játékokat adtak ki az utóbbi pár hónapban és még jön a GT6 is.
Hogy kapkodva legyen elkészítve ps4re egy játék annak meg nincs értelme. Nem véletlen, hogy a driveclub is késik.(#47) Revolit
Ha volt régebben ps4ed, miért nem tudod milyen a kontrollere kedves Marty?
Egyébként nagyobb lett, állítólag akiknek nem tetszett a ps3é, azokak a 4 kontrollere bejött.
Másfelől lehet kapni ps3hoz xbox alakú joyt, szóval így jártál. -
Revolit
senior tag
Nincs vmi info a kontrollerről? Volt ps4-em, de egyszerűen fél óra játék után már fájt a kezem, olyan szerencsétlen volt. Xbox kontrollerével sosem volt ilyen gondom, sőt most PC-hez is xbox kontrollerem van (konzol már nincs). Mennyivel lett más a dualshock 4, még mindig törpekezűeknek készült?
-
Ghard
őstag
Izé... de ott van.
Belegondoltál már, hogy miért dobnák ott piacra? Mi van most ps4re ami másra nincs? Killzone, knack és egy árkád lövölde. A legkomolyabb cím most a killzone. Ez meg fps. A konzolon játsszunk fpst baromságra legjobban amerika ugrik, ennyi. De mondták már amúgy is, hogy bétateszt van, szóval nyugi.
Előjönnek a hibák, kijavítják, később jobb vétel lesz. -
CocooN-z
őstag
Japán pedig csak jövőre kapja meg a Sony újgenerációs konzolját.
Sony az nem Japánbúl van?!....khm....hghrgh .... semmi
-
Jakesz
addikt
Meg is érdemli a Sony. Aztán még hol van a többi régió. December 13-án én is hozzájárulok e remek statisztika növeléséhez.
-
boost
addikt
Szerintem jobbak lesznek az elsőnapos XBOne adatok, mert a PS4 az Észak-Amerika only volt, az XBox meg USA, latin országok, és nyugateurópával nyit kapásból.
-
Efbialy
tag
"mondjuk betyárosan visszavághatna az MS, ha most előszőr Japánba jelentetnék meg az új xbox-ot"
és betyárosan bele is bukna, mivel xboxra nincsenek japán játékok, és ezzel a Sony is tisztába van, pont ezért teheti meg, hogy a hazai piacot megvárakoztatja, mert ott nem az MS az ellenfél, sokkal inkább a Nintendo.
-
rodrigez
senior tag
-
Remus389
veterán
Hát én sem... meg azt sem, hogy nekünk a Magyar SOny képviseletnek ergo könyörögni kellett a Sony -nak, hogy legyen idén PS4 -ünk, a fejlődő sok semmi kis fejlődő latin amerikai országok meg ömlesztve kapták alapból, előbb. szerintem a Sony-nak tök mindegy hogy Afrikában, Magyarországon, Latin Amerikában adják el, hisz ugyannyi a hasznuk akárhol is adják el előszőr (most szegény országban a gazdagok, vagy átlagos országban az átlagosak... tökmindegy, úgyse tudnak eleget legyártani)
Amerikában jelent most meg, hogy elvegyék az xbox elől a vásárlókat, Japánban pedig úgyis a PS a népszerűbb
mondjuk betyárosan visszavághatna az MS, ha most előszőr Japánba jelentetnék meg az új xbox-ot
egyébként igazuk van a konzolosoknak, most megveszik és 6-8-10 évig az játékgép marad...(hacsak nem romlik el, bár lehet ez is javítható gondolom)
ugye tudtommal az xbox 360 2005-ben jelent meg és még ma is menő, sőt még néhány éve van
-
negyven2
veterán
-
rodrigez
senior tag
Arra, hogy FoxConn dolgozók feltehetően szabotálják a konzolok összeállítását. Van valami levél amiben leírják, hogy úgy bánnak a termékekkel ahogy a Foxconn bánik a dolgozókkal. Halkan megjegyzem, hogy ha ez igaz is én nem ítélném el őket, mert ami ott zajlik az embertelen.
-
kovsol
titán
Egyszerű a képlet. Japánok ha fél év múlva kapják meg a PS4 -t akkor se fognak Xbox One -t venni, de Amerika más. Ott ha nem jön ki a PS4 időben akkor megveszi mindenki szemrebbenés nélkül az Xboxot.
EU-ban ennyire azért nincs Xbox fanatizmus, de az itteni emberek is könnyen dönthetnek készlethiány miatt a másik konzol mellett. -
JanR
addikt
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Igen, mert mi kapjuk meg előbb
Úgy voltak vele, hogy megesik a szívük a kis Magyarországon, így a saját hazájukban csúszik. De lehet népszavazás volt róla ott
-
törölt tag
Kezdődhet a bétateszt
-
xtremez
aktív tag
Én is örülnék egynek..
-
Lei559
tag
Mondjuk az előrendelések alapján ez várható is volt. Én igazából arra leszek a legkíváncsibb , h itthon milyen lesz a helyzet.. remélem sok haver vesz PS4et.
Bár ha az USAban elsöprő a Sony fölénye akkor szerintem nincs is miről beszélni. Persze kíváncsian várom az X1 startját is.
-
$p@rr0w
őstag
Úgy látszik hogy esélye van a Sonynak megdönteni a valaha volt legnépszerűbb konzol címet a Ps4-el...
Valószínű hogy azért vannak a különféle korlátozások, és különbözü megjelenési dátumok mert nem mernek legyártani annyi konzolt amennyi kellene egy globális starthoz: hogyha későn derül ki egy tervezési hiba vagy hasonló ne bukjanak óriásit.
Arról nem is beszélve hogy amíg veszteséggel árulják a hardvert addig csak a térnyerés a cél a különböző piacokon, amihez egy optimális mennyiség elegendő nem kell mindenáron mindenkinek eladni egy ps-t. -
boost
addikt
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
de minek hozza ki?
Olyan játék, ami érdekli a japánokat nem lesz kb tavaszig.
-
Darth_Revan
veterán
De gáz, hogy a Sony a saját hazájában nem az első országok között hozta ki ...
-
boost
addikt
Szerintem ennek az az oka, hogy az emberek nem aszerint vásárolnak, hogy melyik a jobb, hanem, hogy mit vesznek mások. Főleg a bizonytalan vásárlók. Japánban nincs bizonytalan vásárló, beléjük belé van ivódva,hogy a Sony a japán termék, azt vesszük.
Európai konzol ugye nincs, ezért mi az alapján veszünk konzolt, hogy melyik jobb szerintünk, és az a jobb, amit a mások is vesznek. Amcsiknál is tarolt a XBox360, mert MS cucc, amcsi termék. Na most úgy érezte a Sony, hogy megfogható az amcsi piac, ezért is jött ki előbb ott a PS4el, mint az MS az XBox One-al. És sikerült is elérnie, hogy 50%ban kb az amcsik is PS4et vennének, jelenleg. -
-
g4mer
senior tag
Nem véletlen, hogy rekordot döntött, kíváncsi vagyok milyen lesz az xbox one premiere.
-
Def26
félisten
Ez durva, és akkor ez elvileg az xbox "otthona". Sokan mondták, hogy a ps4 lesz a ps2 igazi utódja nagy eladásokkal. Nem tudom, hogy alakul majd xbox one -nál de fel kell kötni a gatyát az tuti.
-
trufa12
addikt
De nem értem japán a konzol és ők kapják meg legkésőbb ....
-
Sondi1986
addikt
Itt azon múlik ki tud rövid időn belül többet gyártani. Mert az ember azt fogja meg venni a boltba ami éppen van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezek után a ONE premierjére leszek kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Brutális eladási adatok már az első napokban.
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest