Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAFak
tag
Sok kis kocka , kis helyen is elfér
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
had423
aktív tag
Uram atyám...
-
Tibinho
tag
Két tábor közül akkor is inkább az identitás zavarral küszködő anime arcok zavaróbbak....
I'm Gotham's reckoning.
-
Youri
veterán
Nem egészen. A két rendezvény egyszerre van megtartva.
Ahogy a hivatalos oldal fogalmaz:Idén tavasszal ismét megrendezésre kerül a Millenáris Park B épületében a PlayIt a HoldfényConnal egybekötve. Videojáték-, tutorial bemutatók, konzol versenyek, nagy színpadi előadások mellett megcsodálhatjuk a szebbnél szebb ruhába öltözött jelmezesek cosplay versenyét. Ezeken felül részesei lehetünk a csodálatos japán kultúrának: betekintést nyerhetünk egy japán harcművészeti bemutatóba, megkóstolhatjuk a shusit és a japán teákat, belecsöppenhetünk egy oda varázsolt Japán faluba és vásárba.
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
danih
veterán
Heh? Mit csinálnak baszomalássan egy gamer rendezvényen a jelmezesek? Ezek mindenhova odamennek manapság? Aztán elmegy egy kívülálló és azt hiszi hogy ezek a "gamerek"...
[ Szerkesztve ]
-
Tibinho
tag
[link] ahogy elnézem a videót megint kemény anime tábor volt
I'm Gotham's reckoning.
-
Ocarina
aktív tag
Egyedül a PSVita kipróbálása miatt érte meg kimenni.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Tibinho
tag
tavaly december 17.én voltam... rakásszar volt meg se fordult a fejembe hogy ma elmenjek ja és amit előttem írtak már páran, anime rendezvény
[ Szerkesztve ]
I'm Gotham's reckoning.
-
CocooN-z
őstag
Direkt nem néztem meg a hsz-ek miatt a videót, de most pótolni fogom.
Kimentem
Nem tetszett
Haza mentemA baj az h túl burjánzott 10 -12 bruttó 15 évesek Manga / Anime Cosplay-ben, tolják a kártyázást, meg a Babázást...Babázást.....ezt vegyítve egy Gamer világgal hát mit ne mondjak nem túl jó kombó, szvsz.
Ha egy Lan-verseny lenne egy képregény feszt.el gamer kiállítással, mindjárt más lenne a helyzet.
Üdv
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
wikings2
őstag
BGS hez képest ez lópicsa. Tavaly 30 perc után eljöttem.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
james001
veterán
Inkább kihagyom,nem szeretek anime rendezvényre járni
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Mythsardan
aktív tag
-
big-J
őstag
válasz BloodyEddie #9 üzenetére
megerősödtek a game-tól mi ?
inkább nem akarok többet tudni
-
kexksz
addikt
Jó volt ez a rendezvény, amíg nem 12 évesekkel volt tele akik 5 órán át állnak egy konzolnál, hogy CoDozzanak meg Fifázzanak és nem lehet tőlük elférni.
-
addikt
Jézsuom! A videó végén ahogy megszállják a Star Wars-os emberkék a rendezvényt. Inkább én sem megyek...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
BigBlue69
őstag
2:07 -es öltözék melyik játékból van?XD
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Grasscounter
csendes tag
Én most fogok kinézni először, remélem nem lesz csalódás.
-
Youri
veterán
Egy kis ideig elgondolkodtam a hétvégi programon, de ez a videó megtette a hatását! Biztos, hogy NEM a PlayIT rendezvényen fogok lenni
RTX ON
-
xamiloui
csendes tag
Ez inkább a kedvemet vette el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN