Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
BalaNce87 #24 üzenetére
Nos, mondjuk az ilyen hosszú játékokat alapból nem is veszem meg (na jó, volt 2-3 amit megvettem 79 centért mikor le volt akciózva - aztán kb techdemónak jó, mert az ilyenek a telón nem tudnak lekötni
Otthon én is PCzem meg Boxozom, már ha van időm egyáltalán játszani...Viszont annyit az okostelefonok védelmében, eddig én is vettem egy újat, tud ezt tud azt, végülis mindent többnyire csak telefonálásra használtam. Ez nem olyan. GPS, email, naptár, időjárás, gyorshírek, msn, skype, a fényképezője nagyon jó telefonhoz képest, előfordul, hogy emiatt nem is viszek fényképezőt... pénzügyi nyilvántartó program, amitől lekérhetsz grafikonokat, mit milyen arányban vásároltál/ettél stb... És még millió más dolog. A böngészés is nagyon jó lett - bár itt még a PC-t részesítem előnyben ha épp arra járok; mozijegyrendelés interneten a moziból, hallasz egy számot a rádióban, egy program megmondja a szám címét, ad youtube linket etc. Office doksik kezelése, pdf olvasás... Szóval a lehetőségek száma végtelen, egy biztos, ha egy ilyet veszel, nem csak telefonálásra használod majd
-
BalaNce87
addikt
Amiket felsoroltál hogy mikor használod teljesen korrekt, de most ha itthon vagyok akkor nem veszem elő hogy játszak vele, de ez szerintem nyilvánvaló. Mondjuk példaként a prince of persia warrior within csont ugyanaz mint pc-re vagy ps2-re, amúgy faszán megcsinálták csak egy olyan hosszú játékot inkább gépen vagy tv előtt játszok végig, mint egy iphone-on. Nagyon sok kreatív játék készül rá és teljesen rendben is vannak, bár túl sokat biztos nem vennék rá ha lenne, felesleges. Ha már döntenem kéne akkor inkább iphonet vennék mint ds-t, mondjuk biztos ds-el is lehet zenét hallgatni, csak ahhoz meg már nagy, iphone meg biztos több mindent is tud. Igaz hogy nem volt ilyen telefonom, de nem is akarok ilyet, mint már mondtam kipróbálnám mit tud stb aztán megszoknám hogy van és olyan lesz, mint egy átlagos telefon, és telefonálásra használnám elsősorban. Én személy szerint nem tudnám kihasználi a tudását, így nem is érné meg annyira.
-
FefeeX
veterán
válasz
BalaNce87 #10 üzenetére
nos, 1. a telefonon nagyon jó játékok vannak, nem otthonra kell, hanem olyan helyre ahová nem tudod vinné a PC-t, boxot; az iphone4 ereje különben is vetekszik a kézikonzolokéval, ha nem veri őket.
2. ami pcre kijön, az nem ugyanaz a játék, mint ami kijön kézikonzolra, telefonra, hiába ugyanaz a neve. Általában abszolúte más, vagy 1-2 esetben egy nem teljeskörű funkcionalítású átültetett darab. (amit tegyünk hozzá, jelenleg megnevezett játék esetében tökéletes lett)Alapvetően telefonon akkor játszom, ha hosszabb ideig beszorulok a mellékhelyiségbe, utazom, vagy este jól esik 5-10 percre. A telefonon többnyire valóban nem órákig kell játszani, mi sem mutatja másképp, mint hogy ezekre általában ilyen típusú programokat is gyártanak. Olyanokat is, amiket kb soha nem fogsz pc-n játszani, pont azért, mert ott nem lehetne megoldani, vagy csak nem lenne értelme.
#22: valóban nem azért vettem, hogy játsszak rajta, azonban sokszor jól jön az, hogy van rajta játék. Egyrészt, 1-2 € igazán nem sok 1-1 igazán jó játékért, másrészt nem kell megvenni mindent, amit látsz, csak azt, ami tényleg érdekel és amit tényleg játszani is fogsz, harmadrészt ráadásul sok leárazás; egy napig ingyenes letöltés; demó verzió van, amikkel aztán el tudod dönteni, mit is akarsz.
Látszik egyébként, hogy azért ilyen ferde a véleményed, mert még nem volt okostelefonod... Azért egy iPhone/android "telefon" már nem telefon. Egy lehetőség. Óriási dolog. Eleinte fújsz rá, és nem is akarsz olyat. Aztán ha véletlen mégis, akkor beszippant. -
BalaNce87
addikt
válasz
Dark Archon #21 üzenetére
Az igaz az más kérdés hogy a nép nem használja a ki a 80%-át ezeknek, őszintén legtöbb ember akinek iphoneja van az nem játszani vette, sőt elég ritkán játszik rajta, nem játékra lett feltétlen kitalálva, mind1ik telefonon van játék de nem azért hogy állandóan azon lógjál. Ha az átlagot nézzük akkor nekik nem azért kell iphone mert jó játékok vannak rajta. Én se vennék mert egy drága 2 nem használnám ki egyáltalán, arra itt van a számítógép, nagy ritkán jól jöhet neten megnézni ezt azt ha épp nem otthon vagy. Örülnék neki csak azért nem veszek hogy héba hóba használjam, eleinte megnézném mit tud fényképező stb, aztán kb ennyi volt az egész. Meg egy bizonyos terméknél az lenne a normális hogy ha már több éves akkor nem adom annyiért mintha új játék lenne, ez nyilvánvaló.
-
-
h-yle
addikt
iPhone viszonylatban egy $10 játék már drága. Nem hogy 20.
-
FefeeX
veterán
válasz
BalaNce87 #17 üzenetére
otthonra kézikonzolt valóban nem sok értelme lenne, ha van jó pc/asztali konzol, útközben viszont nem árt ha van egy társ
mondjuk ilyen szempontból az iphone-om tökéletesen megfelel, nem kellene más kézikonzol emellé
A játék valóban nagyon jó, mondjuk engem addig kötött le míg végigvittem egyszer, azóta nincs kedvem újra játszani (egyszer próbáltam, de már nem kötött le annyira) - szóval szerintem is fantasztikus, de azért egy SC2 más kategória, ha már a teljes játékokkal hasonlítgatjuk össze (azt harmadszorra játszom épp végig, brutal fokozaton
)
-
Kanczy
veterán
Inkább adják ki a kettőt... iphone-on négyszer végigjátszottam az egyet
-
ldave
félisten
Hát hogy a DS nem lenne nagy célközönség? Ajánlom figyelemdbe: ~130 millió eladott db
A játékot pedig várom, sok jót hallottam róla, de még nem próbáltam.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dark Archon #6 üzenetére
Az tudom hogy jó játék játszottam vele, de már több mint 1 éves, és 20 dollárért adni sok, pláne ds-re, iphone-ra se tudom minek adják ki olyan kis képernyőn nem a legjobb játszani, meg ugye hordozható és nem otthoni használatra lett elsősorban kitalálva. Telefonon akkor játszok amikor megnézem mik vannak rajta, egyszerűen nem arra való, lehessen telefonálni sms-t írni azt köszöntem, játékra van konzol vagy gép. Igaz van gameboyom de hát akkor az volt a nagy údonság, imádtam is persze német rokonoktól lett, mert szép kis ára volt itthon, csak azóta kiment a divatból ez a dolog. Inkább úgy mondom hogy van ami jó ekkora képernyőn de van ami nem, most pl kiadták iphone-ra a pop warrior withint, jópofa lett, de én fix hogy nem venném meg még1szer, hogy iphone-on is meglegyen. Aki akarta játszott vele máshol, így nem is tudom hogy lehet belőle bevétel. Telefonra én nem vennék játékot, mert nem arra van, így kipróbálnék pár dolgot biztos de nem bámulnám a képernyőt órákig.
-
VictorHUN
aktív tag
Hogy ezen mit esznek azt nem tudom
-
-
BalaNce87
addikt
20 dollár? ezeknek elment az eszük.
Mondjuk nemtudom akit érdekelt már kijátszotta nem egyszer, a ds meg pont nem akkora célközösség hogy ennyire lényeges megcsinálni rá. -
Gude
senior tag
Jó kis gém
-
sagesz93
addikt
Androidra sem lenne rossz ötlet...
-
myteve
tag
ezaz, még egy játék a dsre, amit rongyossá fogok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A nagy sikerű játék a PC, iPhone és XBLA változat után hamarosan DS-en is megjelenik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest