Hozzászólok Aktív témák
-
KKaresz45
aktív tag
Nem is rossz, lehet hogy PC-re kellene behúzni PS helyett.
-
Persie12
tag
Mennyire "elborult és ázsiai" ez a játék? Nem játszottam még egy részével sem, homály nekem maga az egész univerzum is, de a Royalt annyira dicsérték hogy tennék vele lehet egy kört. A manga szeretetem/ismeretem kimerül a Dragon Ball, One Piece vonalon.
-
KKaresz45
aktív tag
Bár még én sem játszottam ezzel, szerintem nem feltétlenül ez a legjobb beugró a Persona világába. Inkább a "sima" Persona 5-öt ajánlanám vagy a Royalt. Az alapot már nagyon olcsón be lehet szerezni digitálisan is akcióban. Persze PS4-re. De talán jön majd PC-re is előbb-utóbb.
-
KKaresz45
aktív tag
Nem épülnek egymásra a korábbi részekkel ha erre gondolsz. Nekem is a Persona 5 volt az első persona, önmagában is érthető a sztori. Persze aki ismeri a korábbiakat annak vannak kapcsolódási pontok. A Royal egy kibővített kiadása a "sima" Persona 5-nek. Ha van lehetőséged akkor nyomjad a Royalt.
-
Persie12
tag
Köszi szépen srácok!
Hozzászólok Aktív témák
gp A játék PlayStation 4 és Nintendo Switch mellett PC-re is megjelenik napokon belül.
- Windows 7
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- FIFA 21
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Komoly Covid Kocsma
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotú - független iPhone 5S 16GB - doboz - szürke
- INGYEN POSTA | EVGA SuperNOVA 750 G3 80 Plus 750W Gold | 39.990,- |
- ÚJ! Bose QC35 II bontatlan dobozos, ezüst színű, garanciával.
- Bontatlan! Qilive Q24-984B HD TV 1 év garanciával!
- HP EliteBook 8460p 14" HD, i5-2520M, 8GB, 256GB SSD, DVD író, 2.25kg, 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest