Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Akármennyire is buták az ellenfelek, azért kell taktikázni szerintem. Én automatikus World Level-lel, néha belefutok nehéz pillanatokba. És olyankor jó átgondolni, hogy hogyan helyezkedjek, mikor toljam el a spelleket. (Cuccom a szintemnek megfelelően upgrade-elve van.)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
copass
veterán
demo-t a harmadik kifagyás után letöröltem a búsba...amit addig láttam az se fogott meg semennyire. nem értem hogy mire ez a nagy hype körülötte.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Daelion
őstag
Én nagyon vártam ezt a játékot mint ARPG meg looter shooter fan de a demó után hagytam is.
Láttam benne potenciált de valahogy nem kötött le illetve borzalmasan bugos volt és még szarul is futott. 'UE 4 BL 3-hoz képest is ami ugye ugyan az a motor'Passz, hogy ez javult e teljes verzióban de nem fogom ezért megvenni.
Majd ha agyon lesz árazva talán bepróbálom mert jelenleg nem nagyon kell új vid karit venni ebben az évben. 'pláne 1-2 szarul optimalizált játék miatt'[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
hogyne kellene, pl amikor lejön a spawn, már amikor meglátod, el kell dönteni, kit kell minél hamarabb agyonlőni, és ki az, aki közelebb is jöhet. különben az első alpha agyonver.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
de, ez taktika. melyik roomban hol lesz a spawn, mikor megyünk merre, mihez megyünk közel, mihez nem, hol van robbanó gázpalack, a pyro mit debuffol, ki áll be az oszlophoz, ki szaladgálhat, stb.
le lehet persze mindent egyszerűsíteni, hogy hát ezt csak el kell dönteni, és akkor eljutunk oda, hogy minden játék pong.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Neurotoxin
őstag
Miután ezt a kritikát is elolvastam, továbbra sem értem az irgalmatlan hypeot a játék körül.
Már nem tudom, hogy ki írta az egyik Otherworld stream-ben, de abszolút találó:People can't fly.
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nagyúr
válasz Neurotoxin #8 üzenetére
írták pedig, jókor jött ki, pont egy olyan időszakban, amikor a meglévő nagy ip-khez egy ideje nem jött új content. valószínűleg ugyanez az oka annak, hogy miért nem lehetett tovább halasztani, hogy stabilabb legyen a játék kiadáskor.
-
veterán
Gagyi a game
-
zsolesz967
aktív tag
Azért vettem meg,mert már minden játékot kipörgöttem,ami érdekelt,és a demo nekem bejött.
Az elején még néhol nehéz volt a game,de az adott területen minden side missiont megcsinálok,így már lassan monoton darálás kihívás nélkül.Sok mindent nem vártam tőle,azt hozza.Ps5,s10+,galaxy watch s3 frontier
-
Wesder
félisten
Kb 60h alatt solóban ezreztem. Ingyen jó volt. Nem volt nagyon màs, ami lefoglat volna. Na majd most hónap végén a Biomutant.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csizo13
tag
A demoval 20 percet játszottam, töröltem.
Később a játékot újra kipróbáltam, és nem tudtam abbahagyni amikor egy mellékküldetésnek sokadszorra álltam neki, most 12.worldnél vagyok, videókat nézek, hogyan lehet a 15-t mihamarabb elérni.
Nekem bejött.
velizare-nak igaza van taktika levezetésével kapcsolatban és goromba avatárja.("Listen, I don't care if it's King-fucking-Kong")
-
Rodi 4.80
senior tag
Hát én 20 perc után letettem, nem erre számítottam.
-
yericho800
aktív tag
Nem is tudom... Remnant from the ashes is jobb volt..
Ezt minősígebben is meg lehetett volna oldani! Össze csapott szar az az igazság. majd epic valamikor ingyen tolja akkor talán feccölök bele időt.. De még lehet az is kár. fallout 76 igaz nem egy kateglria semmilyen szinten, meg tudjuk, h jött ki.. De inkább azt tolom.R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
őstag
Igen, túlságosan repetitív a játék, de a sztori miatt végigtolom, kíváncsi vagyok a végkifejletre, nekem fenntartja az érdeklődésem. Hiába jött rá egy nagyobb update, azt még mindig nem sikerült megoldani, hogy a szerver ne dobjon ki folyamatosan. Mindenesetre így kvázi ingyen tűrhető a végeredmény.
-
Hunpriest
senior tag
A demó elég volt ebből. Az akció elég bénácska és az is zavaró volt, hogy gyakran megszakították a játékot nem túl minőségi átvezetőkkel vagy töltőképernyővel.
-
Döglött Róka
veterán
Én haverral toltam végig expedition tier 15ig final bossig elmentünk és levertük. Volt benne jó pár óránk. A végén a build mindenek felett és kell figyelni nagyon is. Közepes fokozaton olyan álmosító mint egy Diablo. A sztori nagyon középeurópai, egy paródia és nagyon sok mindent kifiguráz ("look for a fridge!" - az utóbbi idők legjobb side quest-je).
Gamepass-ba tökéletes, kikapcsol, mivel nem GaaS ezért nincs meg a FOMO faktor. Nekem tetszett.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Főzőcskés topic
- Steam Deck
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen