2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13) cinemazealot


cinemazealot
(addikt)
LOGOUT blog

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a cikk végi videó nézése közben nem éreztem magam úgy, mintha moziban ülnék. :) A hangulatot tényleg megalapozza, és ha tudnám, hogy többed magammal készülök megnézni egy filmet, még látom is értelmét, de csak akkor, ha jóval a film bejelentett indítása előtt elkezdem a vetítést, hogy azok, akik még nem voltak pisilni, vagy nem készítették be a kólájukat/rágcsájukat, a film kezdése előtt lecsillapodhassanak.

Ugyanakkor maximálisan kiráz a hideg attól, hogy a saját moziszobámban a magyar médiában is felbukkanó idétlenebbnél idétlenebb reklámokat nézzek. :N De nem hogy nézzek, még azzal pötsöljek, hogy felkutassam őket, letöltsem őket, betárazzam őket, hogy aztán random módon további 4-5 percet elvegyenek az életemből. Nincs belőlük túl sok amúgy is? Még otthon is ilyeneket nézzek... ráadásul önszántamból? Már várom azt a Kodi kiegészítőt, ami a filmet szakítja meg 20 percenként, hogy emelt hangerővel bejátsszon néhány gyógyszer reklámot meg társadalmi célú hirdetést. :U

A trailer-ekre még csak azt mondom, oké. De azok is csak akkor nyújtanak számomra pluszt, ha nem én lettem volna az, aki korábban felkutatja őket, letölti őket és betárazza őket. Ha lenne egy ép-kéz-láb automatizmus, ami ezt megteszi helyettem, azt mondom, oké. De így...? Ebben a formában továbbra is csak akkor látom ennek értelmét, ha egy társaságot akarok velük lenyűgözni.

És végül egy építő jellegű kritika: én úgy tudom, hogy a logó elnevezést az állókép formátumú cégérre szokás használni. Azok a kisfilmek viszont, amik a filmstúdiók vagy hang- és képrendszerek beharangozására szolgálnak, inkább intrók vagy trailerek. Bővebben itt.

(#6) Lacc
Hű, azokból a CD mellékletekből nekem is csurrant-cseppent egy-kettő. :C Imádtam őket újra és újra megnézni, pedig akkor még csak 14"-es CRT-m volt mono SoundBlaster hangkártyával, ráadásul a videót is csak kis méretben tudtam megnézni, annyira gyenge volt az asztalon zúgó gépem. :D Pont a minap nézettem meg asszonnyal ezt a trailert, ami bő 20 éve olyan szinten beégett az agyamba, hogy szinte fejből mondtam a narrátor szövegét. :DDD Az amcsi bemondóval kapcsolatban meg ajánlom figyelmedbe ezt a filmet. Qrv@jó görbetükör. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.