Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz bulikavagyok #33 üzenetére
Cryteknek minden IS ingyen kéne...
-
Crytek
nagyúr
-
.LnB
titán
És neki is egy szavazata volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz hackeeeee #56 üzenetére
Nem felesleges.... Ha 250 a 2 literes kola (csak mondtam valamit nem iszok ilyeneket) és minden áldott nap ezt iszod majd az egyik nap akció van hogy 250 ft-ért mellé adnak egy 3 dl-.es dobozosat is akkor az ingyen van mert külön 150ft lenne..... Digitbe ez a jó hiába 12$ pl a Humble monthy eladod a többit ami kutyát se ás máris a top über AAA cuccok egyből 2-3$-ra jönnek ki és nem 12-re... amit 2 indegala már ingyenre kihoz...
Ezt hivják biznisznek... de van aki a 0 ft-os megoldásért nem akar moccanni ,hát meg is érdemli akkorNext PC Upgrade: 2022
-
- = Zk = -
félisten
értelek... akkor lehet One S lesz...
szerk. hacsak nem kapok otthon "olcsón" X-szet... passz[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Crytek
nagyúr
Na megtaláltam... facebook privátba majd 1 évet kellett görgetnem (elég vad hogy még mindig megvan az a beszélgetés ennyi idő után) de csak fény derült rá....
Haver vett xbox kontrollert ahhoz járt a cd key. Tehát mégis ingyen volt csak venni kellett valamit érteAzóta is anyázik ,hogy akkor a faszért kértem el ha azóta sincs gépem....Mondtam neki kussoljon a jó munkához idő kell.... Boxot is minél olcsóbban veszünk majd
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Boxosoknak valami okból kifolyólag járt anno.... azóta emészt a gondolat hogy végre gép is kéne hozzá amin tudom játszani
Ingyen játékok: Indiegala group buy szervezés minden bundlen kerestem kis összeget (+ saját csomag ingyen volt) Az itt megkeresett pénzt a Humble Bundlekba forgattam vissza ennyi volt a lényege.
-
Crytek
nagyúr
Micsodát? 3 év alatt lett 1000+ steam játékom ingyen....bundle bontások indiegalából visszaforgatott pénzek miatt..
Ami nem lesz bundleba biztosan: Blizzard cuccok, Activision cuccok főleg Cod-ok,és M$ cuccok....
M$ nél 100% hogy lesznek majd live free-be idővel.... Blizzard cuccok nem érdekelnek , Codokat meg elég sokat 3-5-10 euroért lehet venni cd keysen ha nagyon égetne a hiányuk hogy nincsenek meg.
Mondhatni a játékipar ezzel az alig egy év alatt gagyiba tolok mindent üzletpolitikával ellehetetlenítette a wareztNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Nem nyertél. Csak voltam huszár. De a Bundlek rávilágítottak hogy minek szerezzem be warezbe ha ingyen is meglehet eredetibe... Amit megveszek azt nullára kihozom így eredeti is no warez is szóval happy van. Egyszer úgyis szinte minden a bundleba végzi.. Türelem free cuccot terem.
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jolvan latom nehanyan nem ismerik itt Cryteket.
Szerkoenkodok csak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Crytek
nagyúr
válasz bulikavagyok #33 üzenetére
Bárhova felkerülhet 3 éve "tiszta" vagyok így a wrz már nem érdekel...Nem mellesleg ezer éve tolható törtbe a FH3
-
nagyúr
-
FefeeX
veterán
Ez nem valami harmadosztályú sz@r, már bocsánat. És annyiba kb soha nem fog kerülni, a nagyon max az lesz, ha az alapjátékot elviheted annyiért, használt lemezen. Az sem két év után, lásd Horizon2 még mindig 4 körül megy. Előbb adják oda Gold mellé ingyen, minthogy bagóért kidobják.
A StarCraft 2 első része pl 10 év után lett ingyenes, cserébe viszont teletolták a teljes játékot mikrotranzakciókkal. Ha már PC-s játékokkal hasonlítunk, legalább minőséget keressünk...A Lamborghini Huracán-t is kidobták már vagy 4 éve, mégsem adják oda 10 milláért, pedig akkor vennék kettőt is... K.csögök...
-
Crytek
nagyúr
válasz noblem1983 #29 üzenetére
7500ft az minden csak nem akció nekem. Majd ha az ultimate 2000ft körül lesz na akkor már beszélek akcióról.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #27 üzenetére
S-em nem volt, csak sima, ami ugye nem tudott HDR-t, ehhez képest elvileg talán az S tudja. A felbontást és a sebességet nem kapod meg benne, de elégnek egyébként elég. Alapvetően nem volt bajom a Horizon2-vel sem, még a sima One-on sem, csak most, 130+ óra játék után rossz visszatérni a brutál éles, gyönyörű grafika után a mosott szélűre. Aztán játszol 10 percet, és már észre sem veszed a grafikai deficitet.
Épp most pótolom a Horizon1-et ami nekem anno kimaradt, és ugyan csináltak hozzá One X patchet, de nem hiszem, hogy ez nagyon sokat számítana, és a grafikával abszolúte nincs bajom, élvezeti értékben pedig úgy érzem, hogy ez a rész hozta legjobban, valahogy a kevesebb több...
Szóval mondjuk inkább úgy, hogy ha belefér, akkor mindenkinek ajánlom a One S helyett az X-et, de ha nem fér bele (van olyan ismerősöm, aki az S árát is épp kiköhögte), az sem lesz szomorú az S-el (ár/érték arányban egyébként ez utóbbi szerintem jobb).
-
- = Zk = -
félisten
4K TV-re nem lenne elég a One S csak Forzázni?!... most váltanék One S-re a 4K Samu TV mellé.. .azért kérdezem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
.LnB
titán
Ha..
Tényleg Japán lesz a helyszín. (Adja az ég!)
Akkor remélem méltóan nyúlnak a témához. Mert az előző részekben szereplő helyszínekkel ellentétben, Japánnak nem kis tradíciója van a témában. Remélem nem akarják azt is ilyen "bulisra" megcsinálni. És bízom benne, hogy a fejlesztők az ikonikus építőket is szerepeltetni fogják a játékban mint, Akira Nakai, Wataru Kato, Shinichi Moroboshi és a többiek. Ilyen hangulatú játékot szeretnék: [link]
Mert Japán nem csak arról szól, hogy kihangsúlyozzuk a játékban a drift-et!Sokat várok tőlük, mert még egy NFS is elég szépen érintette ezt a témát már korábban.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KEAN
tag
Akárhányszor meglátom az előrendelés szót, mindig ez jut eszembe: South Park - Előrendelés
Én már leszoktam róla hála a kiadók mohóságának, de tény, hogy egy Forza esetén azért kevés az esély a befürdésre.
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
plejik
addikt
Ez várós nagyon, mint az előző részek. Remélem, hogy lesznek esetleg benne mocik is, akkor szerintem még nagyobbat ütne a játék. Mint anno a Project Gotham Racing 4 , imádtam 360 on, ahogy lehetett a motorokkal állatkodni..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Zoltn
senior tag
Hol lehet előrendelni?
Shut up and take my money!!!! esete fennáll!
(bár párszor már ráfáztam erre )
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Neoteric
addikt
Forza Horizon játékok mennyire támogatják az Xbox One X extra képességeit az S-hez képest? (1080p)
Filózom, hogy csak emiatt vegyek egy boxot a PS mellé amíg kijátszom őket, de ha nem muszáj, akkor nem költekezek feleslegesen.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Csapoati
nagyúr
Ha megveszik ennyiért is, némi joggal nem csökkentik az árát. Miért törődnének azokkal, akik 5-10 euróért vennék meg, ha 30-ért is viszik elegen? Lesz majd annyi is, majd.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crytek
nagyúr
Mindeközben az idén 2 éves Horizon 3 Ultimate egy ft alapárcsökkenésen nem esett átt TRUE M$
Még jó hogy a steam-es autos cuccokat 2 év után utánunk kurják....Next PC Upgrade: 2022
-
spank0309
tag
Nagyon nyomatják mindenhol hogy japán, és én el is tudnám képzelni mint következő helyszínt. Őrülnék neki a haverokkal, Fujimi, drift....
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
D4M13N
aktív tag
Remélhetőleg most nem egy parkoló méretű pályát kapunk. Mert lassan olyan lesz, mint az Austin Powersben a folyosón tolatós jelenet
-
30z.Samu
félisten
"Egyelőre nem tudjuk, hogy melyik kontinensen játszódik az új rész"
Pedig a kép alapján szerintem sejthető.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.